Denizbank Eksi Hesap Nasıl Açılır?

featured

”Denizbank eksi hesap nasıl açılır?” hakkında hazırlamış olduğumuz makalemizde siz değerli okurlarımızla eksi hesap adına merak ettiklerinizin cevabını veerdik.Haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

 

 Ülkemizin en saygın bankalarından olan Denizbank’ın Kurtaran Hesap adı altında vermiş olduğu bir hizmet olan eksi hesap açılısına dair detayı bilgilere makalemizde yer verdik. Eksi hesap(kurtaran hesap) mantığı hesabınızda para olmasa dahi sizlere harcama yapabilme kolaylığı sağlayan oldukça olumlu ve güzel bir hizmet olarak dikkat çekmektedir. Hesabınızda hiç para olmasa bile eksi hesap bakiyenizde size uygun şartlarda oluşturulmuş olan limit dahilinde varolan parayı kullanabilir ve acil nakit ihtiyaçlarınıza özel harcamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Denizbank eksi hesap nasıl açılır? sorusuna cevap arıyorsanız hemen aşağıda siz değerli okurlarımız için oluşturmuş olduğumuz haberimizi okuyabilir detaylarını inceleyerek başvurunuzu hiç beklemeden gerçekleştirebilirsiniz.
DENİZBANK EKSİ HESAP AÇMA
Paraya sıkıştınız ve sizin için ciddi sıkıntıların olduğu bir an yada duruma denk geldiniz ama o an ne yazık ki üzerinizde hiç para yok hiç sorun değil. Nakit sıkıntısından kurtulamanız için eksi hesab ismi olan Kurtaran Hesap Denizbank’ta sizleri, bekliyor olacak.Üstelik bu hizmet 12 taksitte geri ödeme fırsatını da sizlerin ayağına seriyor. İnsanlarımız e kira,faturalar,ödemeler derken paraya sıkışabiliyorlar böyle durumlarda yardımcı olabilecek bir hizmet olan kurtaran hesabın detaylarına sizler için yer verdik. Kurtaran Hesap, acil nakit ihtiyaçlarınızı 7/24 karşılayabileceğiniz, üstelik taksitli kullanıldığında geri ödemesini 12 aya varan vade seçenekleriyle yapabilme kolaylığı da sağlayan bir Kredili Mevduat Hesabıdır.Hemen size en yakın İnternet Bankacılığı ATM’sine ya da DenizBank şubesine gelin, Kurtaran Hesap limitiniz dahilinde taksitli olarak kullanabileceğiniz tutarı 12 aya varan vadeler ile geri ödeme fırsatını kaçırmayın.Kurtaran Hesabınız yoksa hemen KURTARAN yazın, boşluk bırakın T.C. kimlik numaranızı 3280’ e gönderin.
KURTARAN HESAP(EKSİ HESAP) ÖZELLİKLERİ
Hesabınızda yeterli bakiye olmasa bile,eksi hesabınız sayesinde limitiniz doğrultusunda acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.Dilerseniz taksitli kullanım seçeneği sayesinde kullanmayı düşündüğünüz tutarı 12 aya varen vadelerle geri ödeyebilme imkanınız bulunmaktadır.Kurtaran hesabınızın bağlı olduğu Vadesiz Hesap’tan gerçekleştirilen elektrik,su,telefon vb gibi otomatik fatura ödemeleriniz gecikmeye girmeden zamanında yapılır.Kurtaran hesabınızı (eksi hesap) Denizbank banka kartınız varsa Electron ve Maestro kart kabul eden tüm işyerlerinde alışverişlerde kullanabilirsiniz.Kurtaran hesabınıza sadece kullandığınız gün kadar faiz işlemektedir.Kullanmadığınız herhangi bir ücreti kesinlikle ödemezsiniz.
KURTARAN HESAP(EKSİ HESAP)TAKSİTLİ KULLANIM ÖZELLİKLERİ

 

Kurtaran hesabın (eksi hesap) taksitli kullanımı için ayrı bir limit tesis edilmez.Mevcut kurtaran hesap limiti dahilinde kullanım yapılabilmektedir.Denizbank şubelerinden, internet bankacılığından,telefon bankacılığından ve 7/24 tüm internet bankacılığı ATM ‘lerinden taksitli kullanım yapılabilir.Minimum kullanım tutarı 200 TL olduğunu ve 3,6,9 ya da 12 ay taksitle ödeme seçeneğinizin bulunduğunuda hatırlatmak isteriz.İlk taksit tarihi bir sonraki ayın son iş günü olmaktadır.Hesabınızda para olsa bile Kurtaran Hesap (Eksi Hesap) limitinizdem taksitli kullanım yapılır.Taksit tutarının ödenmemesi durumunda taksit tutarı içerisindeki anaparaya Kurtaran Hesap faizi işletilir.Ay içerisindeki kullanımlarınızı ve asgari ödeme tutarınızı gösteren ekstreniz bir sonraki ayın ilk haftasında gönderilir.Ekstredeki asgari ödeme tutarının son ödeme tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir.
KURTARAN HESAP BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

 

Haberimizi incelediniz ,ve gerekli bilgilere ulaştınız.Eksi hesap hakkında merak ettiklerinize cevaplarınızı bulduktan sonra başvuru yapma kararına vardınız.Kurtaran hesab(eksi hesap) başvurunuzu;

1. Şubeden: Denizbank şubelerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Size en yakın Denizbank şubesini ziyaret ederek kurtaran hesabınızı açabilirsiniz.

2. Sms ile: Sms yoluyla eksi hesap başvurusu yapabilirsiniz. Cep telefonunuzdan KURTARAN yazıp boşluk bırakarak ”T.C. kimlik numaranızı” 3280’e SMS mesajı göndermeniz yeterlidir.Cep  telefonunuza başvuru sonucunuz 5 dakika içerisinde göderilerek olumlu yada olumsuz sonuç alabilirsiniz.

3. İnternet Şubesinden: Denizbank internet bankacılığına (https://www.denizbank.com/) giriş yaptıktan sonra hesap açma bölümünden kurtaran hesap başvurusu yapabilirsiniz.

Başvurunuz olumlu ise size özel tanımlanabilecek kurtaran hesap limitiniz cep telefonunuza sms mesajı olarak gönderilir.Bundan sonra tek yapmanız gereken size en yakın Denizbank şubesine nüfus cüzdanı ile birlikte yerleşim belgeniz veya resmi faturanızla başvurmanız olacaktır. Siz değerli okurlarımızla Denizbank kurtaran hesap başvurusu yapmak isteyenler için hazırlamış olduğumuz makalemizde erekli bilgileri araştırarak sizler için sunduk.Makalemizi okuyup bilgi edinebilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca Akbank eksi hesap açma sayfasından da Akbank hesabınıza özel ek hesabınızı (artı para) aktif edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir