Denizbank Kredi Kartı Başvurusu (İnternetten Anında)

featured

Kredi kartı günümüzde pek çok alanda kullanılır hale gelmiştir. Denizbank kredi kartı başvurusu yapmak isteyen kişiler için 2022 yılında Denizbank’ın kredi kartı özelliklerini ve başvuru kanallarını açıklıyoruz.

 

Bireysel ve kurumsal alanda tüm bankacılık hizmetlerini başarıyla sürdüren Denizbank kredi kartı başvurusu yılında yapmak isteyen müşterileri için ayrıcalıklı kampanyalar sunmaktadır. Taraftar kredi kartları öne çıkan kartı olmak üzere, Denizbank Bonus kredi kartı adı altında olmak üzere de pek çok alan için kart mevcuttur. Denizbank Kredi kartı başvurusu ayrıntılarını ve yapılabilecek işlemleri sıralar halinde sizlerle paylaşacağız. Denizbank kredi kartı başvurusu adımları için aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Denizbank Kredi Kartı Başvuru

Yenilikçi ve modern bankalar arasında yer alan Denizbank, Bonus Kart adı altında kredi kartı verirken aidatsız karları da müşterilerine sunabilmektedir. Denizbank’ın kredi kartları listesi aşağıdaki gibidir.

Denizbank Bireysel Kartları:  ,Denizbank Bonus, Emekli Bonus, Afili Bonus, D-Şarj Bonus ,Taraftar Kartları ,Net Kart ,Ada Bonus Card.

Denizank Ticari Kredi kartları: AESOB Antalya Kart, Business Kart, Üretici Kart, Bonus Business Kart, İSTESOB Akıllı Kart, Çiftçi Kart, İşletme Kart ,ESESOB Şehir Kart, İESOB Esnaf Kart.

250 binden fazla alışveriş noktasında geçerli olan Deniz Bonus kredi kartı ile avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Deniz Bonus card, Denizbank’ın en fazla müşterilerine verdiği kredi kartıdır ve sürekli kampanyaları mevcuttur. Denizbank Bonus Card ile avantajlı alışverişler yapabilir, kazanılan puanları yine anlaşmalı alışveriş yerlerinde kullanabilirsiniz. Sürekli kampanyalardan haberdar olmak için de sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız siz de bankanın internet sitesinden sadece bir kaç dakika içerisinde kart başvuru formunu doldurarak, bankaya başvurunuzu gönderebilirsiniz. Ayrıca bankanın müşteri hizmetlerini arayarak veya banka şubesinden de başvuru yapabileceğiniz gibi, SMS ile veya internetten ve mobil şubeden de kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

 

KREDİ KARTLARINI KARŞILAŞTIR: Kredi kartı başvurusu
Denizbank şubeden kredi kartı başvurusu

Denizbank’ın herhangi bir şubesine uğrayarak müşteri temsilcisinden kredi kartı başvurusunu hızlı şekilde yapabilir ve anında sonuç alabilirsiniz. Bunun için en yakın Denizbank şubesine gitmeniz gerekmektedir.

 

Denizbank internetten kart başvurusu

Denizbank’ın resmi internet sitesinden başvuru yaparak kredi kartı alabilirsiniz. Bunun için siteye girip kredi kartı başvurusu yapmak için form doldurmalısınız. “Hemen Başvuru” seçeneği yada “Sizi arayalım” seçeneğini doldurarak başvurunuzu yapabilir yada bankanın sizi arayıp bilgilerinizi almasını ve kredi kartı başvurusunu yapmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca Denizbank internet şubesinden de giriş yaparak kredi kartı başvurusunu bankaya iletebilmeniz mümkündür.

 

Denizbank SMS kredi kartı başvurusu

Denizbank Sms ile kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için telefonunuzun mesaj bölümünden KKART yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 3280’e yollamanız gerekmektedir. “Örnek Sms: KKART 404040544041”. Denizbank’tan kredi kartı almak istiyorsanız bu seçeneği kullanabilir ve hızlı şekilde yanıt alabilirsiniz.

 

Denizbank müşteri hizmetleri kredi kartı başvuru

Denizbank müşteri hizmetleri numarası 444 0 800‘ü tuşlayarak kredi kartı başvurusunu bankaya iletebilirsiniz. Denizbank kredi kartı başvurusu 2017 için bu numarayı arayarak müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz.

 

Denizbank mobilden kredi kartı başvurusu

Denizbank’ın mobil uygulaması sayesinde Android ve İOS cihazlarından indirebileceğiniz MobilDeniz uygulamasıyla beraber Denizbank müşterileri hızlı şekilde bankacılık işlemlerini halledebilecek, yada Denizbank ürünlerine başvuru yapabileceklerdir. Uygulamanın pek çok özelliği bulunmaktadır. İndirmek için market uygulamanızı kullanabilirsiniz.

 

Denizbank ATM’den kredi kartı başvurusu

Denizbank’ın atmlerinden kredi kartı başvurusu yapmak için bankanın müşterisi olmanız gerekmektedir. Kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız kartınızı taktıktan sonra “başvurular” seçeneğinden kredi kartı başvurusu yapılabilmektedir.

 

Denizbank Kredi Kartı Özellikleri

Denizbank’ın müşterilerine sunmuş olduğu kredi kartları pek çok özelliği ve avantajı içinde barındırmaktadır. Bunlardan başlıcaları harcamalarınıza puan kazanarak daha sonra ise puanlarınızı anlaşmalı noktalarda harcayabilmenizdir. Denizbank Bonus Card ile sürekli olarak müşterilerine kampanyalar sunmaktadır. İşte Denizbank’ın kredi kartı özellikleri;

Deniz Bonus
Denizbank’ın en çok kullanılan kredi kartıdır. “Bonus” markası adı altında işlem yapıldığı için pek çok kişi tarafından tercih edilir hale gelmiştir.

Anlaşmalı noktalarda bonus puan kazanma fırsatı (Yurtiçi, yurtdışı).
Kazanılan bonus puanları anlaşmalı noktalarda harcama fırsatı.
Kampanya kapsamında harcamalarınızı 9 taksite çevirme imkanı.
Başvuru onayı halinde 190 TL bonus kazanma fırsatı.
Nakit avans kullanabilme, düşük faiz oranlarıyla alışveriş imkanı.

Afili Kart Özellikleri
Afili Bonus Platinum kart sahibi olanlar pek çok özellikten yararlanabilmektedir. Bu kart müşterilerine pek çok alanda ayrıcalık tanımaktadır.

  • Deniz Bonus kartın tüm özelliklerinin yanı sıra daha çok bonus kazanma fırsatı.
  • Denizbank anlaşmalı mağazalarından bedava alışveriş fırsatları.
  • Temassız olarak hızlı şekilde alışveriş imkanı.
  • Nakit avans taksitlendirebilme özelliği.
  • %30’a gelen indirim seçenekleriyle anlaşmalı olan yerlerde Pazar kahvaltısı.
  • Havaalanı ulaşımları için Shuttle’de %30 indirim fırsatı.

Denizbank kart kampanyaları

Denizbank kredi kartı kampanyaları için de kısa bir araştırma yapıldı. Türkiye’nin en iyi hizmet veren bankaları arasında yer alan Denizbank anlaşmalı benzin istasyonlarından yada mağazalarında verdiği puanlar diğer kartlara göre daha fazladır. Bu özelliğin yanı sıra D-Şaj adı altında sunulan öğrenci kartları öğrencilere tüm günlerde avantajlı kampanyalar sunmaktadır. 250 bin üzerü anlaşmalı noktadan alışveriş yapabileceğiniz gibi pek çok avantaja da sahip olabilirsiniz. Denizbank ayrıca 190 TL’lik başvuru bonusu da vermektedir. Denizbank kredi kartı başvurusu ile acil ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilir ve avantajlı alışveriş fırsatlarıdan yararlanabilirsiniz. bunun için yukarıdaki başvuru kanallarını kullanabilir yada banka şubelerine uğrayabilirsiniz.

İlgili: Denizbank kredi kartı başvuru sonucu öğrenme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir