Denizbank Sms Kredi Başvurusu

featured

Denizbank’tan ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız sms krediyi kullanabilirsiniz. Denizbank sms kredi başvurusu için 3280’e mesaj göndererek kedi kartı ya da kredi başvurusu yapabilirsiniz.

 

Denizbank sms kredi ile bankaya hızlı kredi başvurusu yapabilirsiniz. Maddi ihtiyaçlarınız için Denizbank cebimde kredi tam size göre. 55.000 TL’ye kadar 48 aya varan uzun vade teklifleriyle birlikte artık bir mesajla kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank sms kredi başvurusu

Telefonunuzun mesaj bölümünden sadece bir sms ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Denizbank sms kredi özellikerinden bahsedecek olursak, 48 aya varan vade ile 55000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Tabi bu oranı artırmak için banka şubelerine gidebilirsiniz. Sms ile kredi başvurusu yaptıktan sonra ise banka sizinle irtibata geçecektir. Kredinizin onaylanması durumunda yapmanız gereken tek şey nüfus cüzdanınızla birlikte banka şubesine uğramaktır. Bu kredi başvurusunda evrak ve kefil istenmemektedir. Yine de banka onaylanan kredi için kefil talep etme ve faiz oranlarını düzenleme hakkını saklı tutmaktadır.

Denizbank sms kredi için yapmanız gereken tek şey telefonunuzun mesaj bölümüne girerek KREDİM yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra T.c Kimlik numaranızı da yazarak 3280’e yollamanız gerekmektedir. Başvurunuzun onaylanmasından sonra bankanın en yakın şubesine gidebilir ya da Denizbank’ın internet bankacılığından kredinizi kullanabilirsiniz. İnternet bankacılığından kredi çekmek için Denizbank’ta hesabınız ve internet bankacılığının aktif olması gerekmektedir.

Denizbank mesajla kredi başvurusu için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz. Sms kredi başvurularında faiz oranları ise %1,60’dan başlamaktadır. Vade sayısı ise 48 ay ile sınırlıdır. Sms ile kredi için 10.000 TL kredi tutarı 36 ay vadeli bir kredide aylık taksit tutarı 401 TL, 10.000 TL 48 ay vadeli bir kredi için %1,78 faiz oranı ve aylık 335 TL kredi ödemesi olmaktadır. 3280 kredi başvurusunda diğer yandan ihtiyaç kredisi başvuruları alınmaktadır. Denizbank’ın avantajlı kredilerinden faydalanmak için denizbank sms kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank sms kredi kartı başvurusu

Denizbank’a sms göndererek kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için cep telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra KKART yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı yazdıktan sonra 3280’e sms gönderin. (Ayrıca bakın: Denizbank kredi kartı başvurusu 2018)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir