Denizbank Vadeli Mevduat Faiz Oranları 2021 (Hesaplama İle)

featured

Siz değerli okuyucularımız Denizbank mevduatfaiz oranları 2021 ile yeni yılda Deniz bank vadeli mevduat hesabı açarak siz de yüksek kazançlarla paranızı değerlendirebilirsiniz. En yüksek faiz veren bankalar arasında yer alan Denizbank, e-vadeli ile daha yüksek kazançlar sunuyor.

 

Ülkemizde  uzun yıllar boyunca hizmet veren özel bankalar arasında yer alan Denizbank siz değerli okuyucularımıza vadeli mevduat faizleri ile daha yüksek kazandırmaya devam ediyor. Denizbank mevduat faiz oranları 2021 yılında da diğer bankalara göre daha yüksek kazanç sunmaktadır.

Hemen Hesapla: Denizbank mevduat hesaplama

Kampanyadan yararlanılabilmesi için DenizBank’ta son 1 aydır açık TL/USD/EUR ve Altın vadeli mevduat hesabının bulunmaması ve bu kampanyadan son 6 ay içinde faydalanılmamış olması gerekmektedir. Varolan mevduat hesabının  vadeli mevduat hesabı olduğunu önemle bildirmek isteriz.

TÜM BANKALARI KARŞILAŞTIR: En yüksek faiz veren bankalar

Denizbank Vadeli Hesap Nasıl Açılır?
Siz değerli okuyucularımız Denizbank’ta vadeli mevduat hesabında paramı değerlendireyim diyorsanız , öncelikle bankada vadesiz bir hesabınızın olması gerekmektedir.Kimlik belgenizle beraber en yakın Denizbank şubesine giderek hemen yeni bir vadesiz hesap açarak, vadesiz hesabınız üzerine vadeli hesabınızı ekleyebilirsiniz. Ayrıca Denizbank internet şubesinden de e-vadeli mevduat hesabı açılabildiği gibi, Denizbank’ın internet bankası uygulaması olan https://www.dijitaldeniz.com/General/YeniMusteri adresinden de kolaylıkla yeni bir hesap açabilir, paranızı değerlendirebilirsiniz.

Sizler için sayfamızda Denizbank mevduat faiz oranları 2021  hakkında güncel bilgiler verdik ve 2021 yılına ait en güncel verileri paylaşmaya devam edeceğiz. Sizler sayfamızdanDenizbank ve tüm bankaların mevduat faizlerine, mevduat hesaplamalarına ve diğer banka bilgilerine göz atabilirsiniz.

Ayrıca internet bankacılığını kullanmak için de Denizbank internet bankacılığı şifre alma sayfasına göz atabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir