İng Bank Kredi Kartı Başvurusu

featured

Kredi kartı alarak sizde avantajlı tekliflerden yararlanabilirsiniz. İng Bank kredi kartı başvurusu yapmak için bu konudaki bilgilerden yararlanabilirsiniz.

 

Hollanda merkezli ve dünyada pek çok ülkede şubesi bulunan İng Bank 2007 yılında Türkiye’ye faaliyetlerine Oyak Bank’ın %100 hissesini satın alarak başlamış oldu. İNG sürekli olarak duyurduğu kampanya ve faiz oranlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi ve müşteri potansiyelini artırmayı başardı. Kısa zamanda geniş bir müşteri kitlesi edinen İng Bank kredi kartı başvurusu yaparak sizde avantajlı kart sahibi olabilirsiniz. Son zamanlarda reklamlarde sıkça karşımıza çıkan İng Bank, faiz ve aidat konusunda da müşterilerine pek çok avantaj sağlamaktadır.

İNG KREDİ KARTI BAŞVURUSU 2022
İng Bank’a kredi kartı başvurusu yaparak sizde İng’nin avantajlar dünyasında  yerinizi alabilirsiniz. Özellikle e-vadeli mevduat hesabında sıkça bahsettiğimiz ve yüksek faiz oranlarıyla müşterilerinin gönlünde taht kuran banka; kredi kartlarında da sürekli olarak kampanyalar düzenlemektedir. 40’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren İng Bank’tan aşağıdaki yollarla kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

İNG Bank Kredi Kartları

  • İng Pegasus Plus kredi kartı
  • İng Bonus Card

BAŞVURU YAP: KREDİ KARTI BAŞVURUSU

Diğer bankalarda olduğu gibi İng Bank’ın da en çok kullanılan ve tercih edilen kartı Bonus Card’tır. Sizde bonus card ya da diğer kredi kartlarına başvuru yapmak istiyorsanız aşağıdaki yol haritasını takip edebilir ve seçtiğiniz başvuru kanalıyla bankaya başvurunuzu iletebilirsiniz. İng Bank bonus kredi kartı başvurusu yaparak sizde kolay yoldan kart sahibi olabilir ve bu karttan nakit para çekebilir ya da alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı ile puan biriktirerek bu puanları yine alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerinden kredi kartı başvurusu
İNG Bank müşteri hizmetleri numarasını arayarak kredi kartı talebinde bulunabilirsiniz. Birkaç bilgiyi müşteri temsilcisine verdikten sonra kredi kartı başvurunuzu tamamlamış olacaksınız. Bunun için İNG’nin müşteri hizmetleri numarası olan 0850 222 0 600’ü arayabilirsiniz.

Diğer bankalarda olduğu kadar İng Bank’ta teknolojiyi yakından takip etmektedir. Cep telefonunuzdan tek bir mesaj yollayarak kredi kartı talebinde bulunabilirsiniz. Bunun için telefonunuzdan mesaj bölümüne girerek, Bonus Card yazdıktan sonra T.C. kimlik numaranızı yazarak 2205’e sms yollamanız yeterlidir.

İNG Bank internet sitesinden kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için İng’nin sitesine girdikten sonra, Bonus Card bölümünden “Hemen Başvur” linkine tıklamalı ve karşınıza gelen formu doldurup onaylamalısınız.

İNG Bank Bonus Card Özellikleri

İng Bank’ın en çok tercih edilen kredi kartı olan Bonus Card özelliklerinden bahsetmek gerekirse, bu kartta alışveriş yaparak ekstradan bonus puan kazanabilirsiniz. Anlaşmalı yerlerden bu puanlar ile alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu karta sahip olanlar 1 yıl içerisinde 75 TL ve üzerinde bonus puan kazanırsanız, bir üst sınıfa ait olan kredi kartı İng Bonus Plus’ı almaya hak kazanır ve limitinizi artırırsınız. İng Bonus card ile dilerseniz internet alışverişlerinizde de kullanabilir ve yine puan kazanabilirsiniz. İng Bank Kredi kartı başvurusu 2022 senesinde yapmak isteyenler için bu bilgileri sunduk. Sizde yukarıda yer alan başvuru kanallarından birisini seçerek hemen başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz. Kredi kartı alarak sizde avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir