250.000 TL Aylık Faiz Getirisi

featured

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu günlerde siz de, geleceğiniz için birikim yapmak istiyorsanız vadeli mevduat hesabı açtırabilirsiniz. 250.000 TL aylık faiz getiri hesaplamalarını sayfamızdan inceleyebilir, vakit kaybetmeden hesap açtırabilirsiniz.

 

E- vadeli mevduat faiz oranlarını inceleyerek sizler de, 250 Bin TL faiz getirisi hesaplamalarınızı yapabilirsiniz. En iyi finansal kuruluş olan bankalara, paranızı yatırarak getiri sağlayabilirsiniz. Vadeli mevduat hesabı açtırarak, belirli süre içerisinde faiz getirisin yararlanabilir ,ihtiyaçlarınızı karşılaştırmaya başlayabilirsiniz. Bankalarda en sık açtırılan hesaplar, vadeli mevduat hesaplarıdır. Vadeli mevduat hesapları açtırırken dikkat edilmesi gereken nokta, faiz oranlarıdır. Çünkü faiz oranları bankadan bankaya farklılık gösterebilmektedir. İyi bir getiri sağlamak istiyorsanız, yüksek faiz sunan bankadan hesap açtırabilirsiniz. Türkiye’de en yüksek faiz veren bankalara sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Karşılaştırma yaparak, size en yüksek getiriyi sağlayacak bankadan hesap açtırabilirsiniz.

Güncel hesaplama için tıklayın

250.000 TL Aylık Faiz Kazancı

BANKA  FAİZ ORANI Net Kazanç
İNG Bank Mevduat Hesabı % 22,50 4.191 TL
Fibabanka Mevduat Hesabı % 21,50 4.005 TL
CEPTETEB Mevduat Hesabı % 19,00 3.539 TL

 

Akbank Mevduat Hesabı % 17,50 3.260 TL

 

Odeabank Mevduat Hesabı % 21,00 3.912 TL

 

Yapı Kredi Mevduat Hesabı % 20,85 3.884 TL

 

 

Denizbank Mevduat Hesabı % 19,50 3.632 TL

 

Şekerbank Mevduat Hesabı %19,00 3.539 TL

 

Halkbank Mevduat Hesabı % 20,00 3.726 TL

 

 

 

Mevcut paranın, belirli bir süreliğine bankaya yatırılıp, faiz getirisinden yararlanmaya mevduat diyoruz. Yukarıda 1 aylık vadede 250 bin TL’nizin ne kadar değerleneceğini inceleyebilirsiniz. Bilmelisiniz ki, paranızı vade bitiminde çekebiliyorsunuz. Faiz oranlarını inceleyip, vadeli mevduat hesabı açtıracağınız bankaya karar verdiniz. Peki, bu hangi kanallar aracılığı ile hesap açtırabiliyorsunuz? İşte, vadeli mevduat hakkında merak edilenler.
Yukarıda paylaşılan faiz oranlarıdır, bankaların en güncel oranlarıdır. Yüksek faiz veren bankadan hesap açtırabilmek için şubeler, internet ya da mobil bankacılığını kullanabilirsiniz. Banka şubelerinden ve internet üzerinden faiz oranları farklılık gösterebilmektedir. Yukarıda e- vadeli mevduat faiz oranlarını görmektesiniz. İnternet bankacılığı kanalı ile mevduat hesabı açtırırsanız, bu oranlardan yararlanabilirsiniz. Unutmamalısınız ki, internet üzerinden daha avantajlı fırsatlardan yararlanabilirsiniz. 250 bin TL aylık faiz getirisi sayesinde, Türkiye’nin en iyi bankaları karşılaştırma fırsatı bulacaksınız. En yük sek getiri elde edeceğiniz bankadan, zaman kaybetmeden hesap açtırabilirsiniz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir