AlternatifBank Mevduat Hesabı Faiz Oranı 2019 (VOV Hesap)

featured

Alternatif Bank yani bilinen adıyla Abank mevduat faiz oranları 2019 yılı güncel verileri bu konuda sizlere sunulmaktadır. Sizde Abank’tan hemen e-vadeli mevduat hesabı açarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Alternatif Bank VOV Hesap

ABank geçtiğimiz günlerde The Commercial Bank ile birleşerek Alternatif Bank adını aldı ve bundan sonra da yoluna Alternatif Bank olarak devam edeceğini açıkladı. Bu kısa bilgiyi sizlere sunduktan sonra şimdi de gelelim Alternatif Bank’ın vadeli faiz oranlarına. Alternatif Bank VOV Hesap faiz oranları ile “En yüksek faiz veren bankalar” içerisine girmeyi de başarmış gibi görünüyor. %21 gibi yüksek bir faiz oranını “hoşgeldin faizi” olarak Alternatif Bank tüm müşterilerine sunmaktadır.

 Güncel Faiz Karşılaştırma Sayfası:
En yüksek faiz veren banka 2019

Vov Hesap Özellikleri:

İstediğiniz an vade bekleme derdine takılmadan para çekebilir yada para yatırabilirsiniz. Hem de çekim ve yatırım işlemlerinde vadeniz bozulmaz. Vadesiz mevduat ayrıcalığıyla vadelinin faizinden yararlanıp paranızı değerlendirebilirsiniz. Günlük bankacılık işlemleri Alternatif Bank internet şubesinden kolaylıkla yapabilirsiniz. VOV Hesap’tan eft, havale, fatura ödemesi gibi işlemleri yapabilirsiniz. Avantajlı hoşgeldin faizi olarak TL %21 faiz vermektedir. USD %4, Euro cinsinden para birimine ise %1,50 faiz oranı verilmektedir. Size en yakın Alternatif Bank şubesine ziyaret ederek hemen paranızı yüksek faizlerle değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir