Akbank Axess Özellikli Kredi Kartı Başvurusu

featured

Akbank kredi kartları arasında yer alan Axess kredi kartı özelliklerini bu sayfadan inceleyebilir ve hemen Akbank axess kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

 

Akbank’ın avantajlı dünyasında yerinizi almak ister misiniz? O halde bu sayfada yer alan Akbank axess özellikleri ve avantajlarını inceleyerek hemen kredi kartı başvurunuzu yapın. Siz de Akbank’ta yer alan Axess, Neo, Wings gibi kartlara sahip olarak avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Axess Kredi Kartı Avantajları

Axess kredi kartları da kendi kategorisinde farklı gruplar arasına ayrılmaktadır. Akbank Axess kart, Axess Gold, Axess Platinum, Axess Kampüs Modu, Axess Temassız, Axess Ek Kart, Axess Sanal Kart, Axess Business, Axess Kobi gibi farklı özelliklerle donatılmış kartlara hemen başvuru yaparak alabilirsiniz. Aşağıda bulunan başvuru kanalları aracılığıyla başvurunuzu yapabilir veya özelliklerine göz atarak hangi kredi kartını alacağınıza karar verebilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN: Akbank kredi kartı başvurusu

Axess Kredi Kartı Özellikleri

Akbank Axess ile alışveriş yapılan tüm mağazalarda kullanarak size özel avantajları yakalayabilirsiniz. Axess ile harcamalarınıza özel olarak bol bol chip-para kazanabilir ve bu chip paralarla alışverişler yapabilirsiniz. Akbank axess ile ilgili her türlü talebinizi 444 25 25 numaralı Akbank müşteri hizmetleri çağrı merkezine iletebilirsiniz. Kart özelliklerinden bahsedecek olursak; Chip para, Taksit imkanı, ek kart kullanabilme, hızlı para çekimi, taksitli avans imkanı, sms para özelliği, nakit avans, taksitli borç transferi, otomatik fatura ödemeleri, işsizlik sigortası, limit arttırımları, elektronik ekstre kontrolü, cash para gibi farklı özellikler barındırmaktadır.

Axess Kampanyaları

Akbank Axess kredi kartına özel olarak her zaman yeni ve güncel kampanyalar bulunmaktadır. Yurt dışı alışverişlerinde 100 TL chip para, Tatilsepeti’ne özel 9 taksit imkanı ve haziran ayına özel mağaza indirimleri ve fırsatları bulunmaktadır. Kampanyalar her ay yenilendiğinden dolayı bu sayfada kampanyaları paylaşmamayı uygun gördük. Dilerseniz Axess kampanyalar linkine tıklayabilir ve Akbank’ın güncel kredi kartı kampanyalarına bakabilirsiniz.

Akbank Axess Başvuru Kanalları

1. İnternet Şubesinden: Buraya tıklayarak gideceğiniz Akbank’ın Axess kredi kartına özel sitesinde başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Dilerseniz buraya tıklayıp direk olarak Akbank’ın resmi sitesinden de kredi kartı başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz.

2. Müşteri Hizmetlerinden: Akbank müşteri hizmetleri numarası 444 25 25‘i arayarak kredi kartı başvurusu yapabilir ve kredi kartınızı bir kaç gün içerisinde adresinizde teslim alabilirsiniz.

3. Banka Şubesinden: En yakın Akbank banka şubesine giderek nüfus cüzdanınızla hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ayrıca Akbank internet şubesi hesabınız bulunuyorsa internet şubesine giriş yaptıktan sonra başvuru -> kredi kartları sayfasından kredi kartı başvurusunu yapabilirsiniz. Diğer yandan aşağıda bulunan ilgili konulara da göz atabilir, bizleri facebook hesabından takip edebilirsiniz.

-> Akbank kredi kartı şifre alma
-> Akbank kredi kartı limit arttırma
-> Akbank kredi kartı başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir