Akbank Ticari Kredi Kartları

Şirketiniz için gerekli olan harcamaları, ihtiyaçları ticari kredi kartları ile giderebilirsiniz. Akbank ticari kredi karlatı ile sizler de şirketinizi daha ileriye taşıyabilirsiniz.

 Bireysel harcamalarınızın dışında şirket harcamalarınız için de bankalardan kredi kartı tahsis edebilirsiniz. Şirketinizin aylık raporlamaları ile detaylı analiz yapmanıza olanak sağlayan ticari kredi kartları hakkında detaylı bilgiye, haberimizden ulaşabilirsiniz. Akbank ticari kredi kartları ve başvuru kanallarını sayfamızdan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Şirketiniz için gerekli teknolojik ürünleri, ihtiyaçları ve beklentilerinizi ticari kredi kartlarıyla karşılayabilirsiniz. Şirketlerin merak ettiği ticari kredi kartlarının detayı haberimizde.

Akbank ticari kredi kartı başvurusu
Akbank müşterileri sahip oldukları şirket için üç çeşit ticari kredi kartı başvurusunda bulunabilirler. Bu ticari kredi kartları; Axess business, wings business ve neo business kartlarıdır. Bu kartların özelliklerine, nerelerde kullanabileceğine ve başvuru kanallarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ: En kolay kredi kartı veren bankalar

1. Axess business ticari kredi kartı: Sahip olduğunuz şirketin pek çok ihtiyacını bu ticari kredi kartı ile karşılayabilirsiniz. Chip para kazanabilir ve çeşitli harcamalarınızı taksitlendirebilirsiniz. Size en yakın Akbank atm’sine giderek, nakit çekebilir, bakiyenizi öğrenebilir ve vadesiz mevduat hesabınızı inceleyebilirsiniz. Kartınıza otomatik ödeme talimatı tanımlayarak, sgk primlerinizi kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Herhangi bir cep telefonu firmasından taksitlendirme ve erteleme yapabilirsiniz.
    • Axess Kobi: Kobilere özel ‘axess kobi’ ticari kartından da faydalanabilirsiniz. Axess kobi ile taksitli ihtiyaç kredinizi kolayca kullanabilirsiniz. Şirketinizin için gerekli bütün harcamaları bu karttan yapabilirsiniz.
2. Wings business ticari kredi kartı: Şirketiniz için alacağınız uçak biletlerini, mil puanlarınız ile bedavaya getirebilirsiniz. Raporlama özelliği ile bütün şirket harcamalarınızı detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Şirketiniz adına biriken puanlarla, vergi ödemeden istediğiniz firmadan uçak bileti alabilirsiniz. Harcamalarınızı taksitlendirebilir, çeşitli kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilir, faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Ticari kredi kartınız ile şirket çalışanlarının primlerini kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Herhangi bir taksitli harcamanızda, 3 aya kadar ilave vade fırsatından yararlanabilir, şirketiniz için uygun ödeme planını ayarlayabilirsiniz. Wings business ile internet alışverişlerinizi güvenli bir şekilde yapabileceğiniz sanal kartınızı oluşturabilirsiniz.
3. Neo business ticari kredi kartı: Akbank şubelerinden işlem önceliği almak istiyorsanız ‘neo business’ ticari kredi kartına başvuru yapabilirsiniz. Şirket isminizi kart üzerine yazdırabilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışında dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir, dilediğiniz atm’den nakit çekebilirsiniz. Şirketinizin ihtiyacını belirleyerek kart limitinizi de ona göre ayarlayabilirsiniz. yapacağınız alışverişlerde chip para kazanabilirsiniz.

Akbank kredi kartı başvurusu

Başvuru yolları?
Akbank ticari kredi kartlarına başvuru kanallarını sayfamızdan öğrenebilirsiniz. Axess business, axess kobi, wings business, neo business ticari kredi kartı için başvurunuzu Akbank şubelerine giderek gerçekleştirebilirsiniz. Şubelere alternatif olarak https://webapp.akbank.com/Direkt-Ticari-Kredi-Karti/EntryPoint.aspx adresinden de başvuru yapabilirsiniz. karşınıza çıkan formu eksiksik ve doğru bir şekilde doldurarak Akbank ticari kredi kartlarına sahip olabilirsiniz. Kredi kartı başvuru durumunuzu, Akbank internet adresinden ‘başvurum nerede’ uygulaması ile kontrol edebilirsiniz. Akbank ticari kredi kartları ile sizler de şirketinizin birçok ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Detaylı bilgi için Akbank şubelerine gidebilir ya da iletişim merkezini arayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir