Albaraka Türk EFT Saatleri 2023

featured

Bu sayfamızdan Albaraka EFT saatleri 2021 yılına ait güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Günümüzde eft işleminin yapılma sıklığı artış göstermektedir. Eft, elektronik fon transferi anlamına gelir. Yani, bankalar arası yapılan para transferidir. Eft işlemi her gün milyonlarca vatandaşımız tarafından yapılmaktadır. Bugünkü yazımızda eft işlemi hakkında bilgi vereceğiz. Eft işlem ücretlerine ve Albaraka Tük eft saatleri 2021 ‘a haberimizden ulaşabilirsiniz. Daha güvenli, daha hızlı bir şekilde eft işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız Albaraka Türk internet şubesini kullanabilirsiniz. Albaraka Türk hesabınızdan başka banka hesaplarına ya da isme eft yapmak istiyorsanız, haberimizi okumaya başlayabilirsiniz.

ALBARAKA EFT SAATLERİ

 

Saat: 09:00 / 17:15 (Hafta içi mesai saatlerinde)

 

#Dikkat: Saat 16:00’ dan sonra yapılacak eft işlemleri için Albaraka Türk, geç eft adı altında ekstra komisyon alabilmektedir.

TÜM BANKALAR: EFT SAATLERİ

 Albaraka Türk hesabınız varsa, başka bir bankadaki hesaba ya da isme eft yapabilirsiniz. Eft işleminizi Albaraka Türk şubelerinden, müşteri hizmetlerinden (Alo Albaraka) ve internet şubeden gerçekleştirebilirsiniz. Günümüzdeki bankaların eft saatleri ve işlem ücretleri farklılık gösterebilmektedir. Yukarıda Albaraka Türk’ün eft ücretlerini güncel bir şekilde görmektesiniz. Tablodan da anlaşılacağı gibi Albaraka Türk ile düzenli eft talimatı verebilmektesiniz. Bunun yanı sıra saat 16:00’dan sonra geç eft işlemi için ücret alınmaktadır. Daha güvenli ve vakit kaybı yaşamadan eft işlemi yapmak istiyorsanız: Albaraka Türk internet, mobil şube ve atm’leri kullanabilir, müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Albaraka eft saatleri 2021 hakkında detaylı bilgi sahibi olduysanız, mesai saatleri içinde işleminizi rahatça yapabilirsiniz. Mesai saati dışında, hafta sonları ve resmi tatil günlerinde yapılan eft’nin bir sonraki mesai saati içerisinde tamamlandığını unutmayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir