Altın Hangi Bankaya Yatırılır Diyenlere Banka Önerisi

featured

Altın hesabı açmak için banka önerisi istiyorsanız, Altın hangi bankaya yatırılır diyorsanız bu konumuzu mutlaka inceleyin. İşte hangi bankaya altın hesabı açılır diye merak edenlere yol gösterici bir konu.

 

Altın hesabı, son yıllarda özellikle hükümetin de çağrısıyla beraber “yastık altı seferberliği” başlatılmış ve ekonomide canlanma olması sağlanmayı amaçlanmıştır. Bankalarda altın hesabı açarak ister altınlarınızı değerlendirebilirsiniz (faizle), isterseniz de altınlarınızı banka üzerinde saklayarak (hesap açarak) altın fiyatlarına göre yine kazanabilirsiniz. Peki altın hangi bankaya yatırılmalı? Altın hesabı açabilmek için banka hangisi olmalı, işte aklınızdaki tüm sorulara cevap verebilecek bir araştırma konusu.

Altın hangi bankaya yatırılır?

Birikmiş altınlarınızı yastık altında saklamak yerine bankalarda cazip kampanyalarıyla beraber altın hesabı açabilirsiniz. Bu yöntemle hem evinizdeki altınların çalınma, kaybolma riskini ortadan kaldırırsınız, hem de bankada duran altınınızla daha çok kazanmaya başlayabilirsiniz. Aşağıda güncel olarak altın hesabı açılabilecek en avantajlı bankaları sıraladık.

Ziraat Bankası Altın Hesabı

Devlet bankaları arasında hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası’nda altın hesabı açabilirsiniz. Vadeli altın hesabı ve vadesiz altın hesabı seçenekleriyle bu bankaya altınlarınızı yatırmak mümkündür. Ziraat Bankası’nda altın hesaplarıyla yapılan ücretlerin tümü ücretsizdir ve komisyon talep edilmiyor.

Altın hesabı faiz oranları konumuzu da inceleyin.
Garanti Bankası Altın Hesabı

Türkiye’de hizmet veren özel bankalardan olan Garanti’de altın hesabı açarak en avantajlı tekliflerden yararlanın. Garanti altın hesapları ile TL ve USD cinsinden paranızla altın alıp satabilir, bozdurabilir, ve tüm alım satım işlemlerinizi internet bankacılığından yapabilirsiniz. Garanti’de en avantajlı yönü ise gramajı düşük, işçilik ücreti gibi sorunların bulunmamasıdır.

Altın hangi bankada avantajlı 2018 konumuza da bakın.

Vakıfbank Altın Hesabı

Yine geçtiğimiz günlerde KHK ile Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden Hazine’ye devredilen ve resmi olarak kamu bankası olan Vakıfbank’ta da altın hesabı açabilir ve avantajlardan yararlanabilirsiniz. Yine burada da işçilik masrafları gibi ücretlerle karşılaşmazsınız ve işlem ücreti ödemezsiniz.

Albaraka Altın Hesabı

Katılım bankaları arasında hizmet veren Albaraka’da altın hesabı açarak avantajlı tekliflerden yararlanabilirsiniz. 1000/1000 saflık üzerinden işlem gören altın hesaplarında, işçilik ücreti alınmıyor. Ayrıca alBaraka altın toplama günleri ile altınınızı en yakın şubeye götürüp anında yatırabilir ve altın biriktirmeye başlayabilirsiniz.

Kuveyt Türk Altın hesabı

Hesapta bulunan altınlarınızı bankanın belirlediği oranlarda külçe şeklinde çekim yapabilmeniz Kuveyt Türk’ün en önemli avantajlarından birisidir. Ayrıca bir güzel uygulama ise altın kuru sizin belirlediğiniz seviyeye çıktığı anda banka tarafından bozulup paranızı çekebiliyor olmanızdır.

Şekerbank Altın Hesabı

Altın Hesabı’nı Şekerbank’ta açarak vadesiz hesapta döviz alım satımı yapıyor gibi, 0,01 gr. ve bankanın belirlemiş olduğu oranlarda alıp satabiliyorsunuz. Herhangi bir işlem ücreti alınmayan bu işlemlerde ise altın hesabınızdaki hesabı aynı banka içerisinde transfer edebilirsiniz.

Altın hangi bankadan alınmalı

Sizler için altın hangi bankaya yatırılır, hangi bankadan bozdurulur, hangi bankada ucuz? diye soran kişilere bu konumuzu sunduk. Bu konumuzda yer alan bilgiler hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermemekte ve oluşabilecek kayıplardan kredibankalar.com sorumlu tutulamaz. Banka altın günleri sayesindei tıpki eski günlerde olduğu gibi altın biriktirebilirsiniz ve altınlarınızı güven içerisinde bankada saklayabilirsiniz. Bilindiği gibi en güvenli uzun dönem yatırım aracı olan altın artık bankalarda alınıp, satılmakta ve saklanabilmektedir. Ayrıca altınınızı bankalarda vadeli altın hesabı açarak faiz oranlarıyla kazanç elde edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir