Akbank Saat Kaçta Kapanıyor Akbank Kapanış Saati

featured

Çalışma saatlerini günlük planlarınıza göre yaparak Akbank kaçta kapanıyor sorusuna bu sayfadan yanıt alabilirsiniz. Akbank kapanış saatleri 2018 yılında bu sayfadaki bilgiler doğrultusundadır.

 

Akbank, günümüzde hizmet veren büyük bankalar arasında yer almaktadır. Günlük hayatımızda bankalara iş yoğunluğundan dolayı gidemeyebiliyoruz. Eğer Akbank şubesine giderek işlemlerinizi yapmak istiyorsanız çalışma saatlerini dikkate almanız gerekmektedir. Akbank kaçta kapanıyor diye bir çok soru tarafımıza yöneltilmektedir. Bundan dolayı biz de böyle bir konu oluşturarak akıllarda yer alan soruların cevabını vermeye çalıştık. Aşağıda yer alan bilgiler ile Akbank’ın çalışma saatlerini kontrol edebilir ve buna göre planlama yaparak Akbank şubelerinde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

AKBANK KAPANIŞ SAATLERİ

Akbank şubeleri haftaiçi her gün saat 09:00 itibariyle hizmet vermeye başlamaktadır. 09:00 – 12:30’a kadar hizmet veren banka, 12:30’dan sonra öğle tatiline girmekte ve 13:30’a kadar kapalı tutulmaktadır. 13:30’dan sonra akşam saat 17:30’a kadar Akbank şubeleri hizmetine devam etmekte ve tüm müşterilerinin istekleri doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmektedir. Siz de Akbank şubelerine saat 17:30‘a kadar giderek işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca Akbank şubesine giderek sıra beklemek yerine Akbank müşteri hizmetleri 444 25 25 numarasını arayabilir, veya Akbank internet şubesini (https://www.akbank.com) kullanarak işlemlerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Akbank Direkt mobil uygulamasını kullanarak da işlemlerinizi online olarak yapabilirsiniz.

İLGİLİ: Akbank çalışma saatleri

Akbank’ın daha geniş kapsamlı çalışma saatleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, yukarıda yer alan ilgili konuya giderek çalışma saatlerini inceleyebilir. Siz de Akbank kaçta kapanıyor diye soruyorsanız bu sayfada yer alan bilgilerden yararlanabilirsiniz. Günlük planlamalarınızı yaparak Akbank kapanış saatine göre iş çıkışınızı ayarlayabilir, işlemlerinizi Akbank şubelerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca kredi kartı başvurusu yapmak isteyenler, şubeye gitmeden de internet üzerinden başvurularını kolaylıkla yapabilir. Siz de Akbank kredi kartı başvurusu sayfamıza bakarak başvurunuzu gerçekleştirebilir ve şubeye gitmeden kart sahibi olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir