Denizbank Cebe Havale 2 Adımda Nasıl Yapılır

featured

Denizbank cebe havale nasıl yapılır diye soran kişilere özel oluştuduğumuz bu sayfaya bakabilirler.

 

Denizbank cebe havale nasıl yapılır diye merak edenler için bu konumuzu hazırladık. Denizbank hesabınız var ve bir kişinin cep telefon numarasına para transferi yapmak istiyorsanız cebe havale ile kolaylıkla paranızı gönderebilirsiniz. Peki cebe para transferi nasıl yapılır ve limitleri nelerdir?

Denizbank cebe para gönderme

Denizbank hesabınızdan bir kişinin numarasına para gönderebilirsiniz. GSM No ile havale, Denizbank’ın son zamanlarda çok kullanılan işlemleri arasında yer almaktadır. Para göndereceğiniz kişinin hesap, İban, Şube gibi bilgilerine gerek duyulmadan sadece cep telefon numarasına hızlı para gönderebilirsiniz.  Cebe havale limitleri konusuna da bakabilirsiniz.

Havale işlemini gerçekleştirdikten sonra Denizbank her iki tarafa bilgilendirme sms’i yollamaktadır. Bu sms’teki bilgilere göre hareket edebilirsiniz.

1 – Cebe Havale Yapmak için internet şubesine giriş yapın

Denizbank’tan cebe para yollamak için internet şubesine giriş yapmalısınız. Bunun için bir vadeli hesabınızın bulunması ve internet şifrenizin olması gerekiyor.

2 – İnternet şubesinde yer alan Transferler > Havale > Gsm no ile havale menüsüne gelin.

Bu menüye geldikten sonra ise, para göndermek istediğiniz kişinin cep telefon numarasını ve aktarmak istediğiniz para miktarını yazın. Onayladıktan hemen sonra para karşı tarafın numarasına yollanacaktır.

Cebe Gelen Para Nasıl Çekilir?

Cebe havalelerde en çok sorulan sorulardan birisi de cebe gelen parayı nasıl çekeceğim? olmaktadır. Denizbank’tan cebe gönderilen paralar, tüm Denizbank bankamatiklerinden çekilebilmektedir. İşlem sırasında gelen sms’teki referans numarası ile kolaylıkla paranızı bankamatikten kartsız olarak çekebilirsiniz. Bu işlemi yaparken herhangi bir Denizbank kartına sahip olmanız gerekmemektedir. Denizbank cebe havale göndermek ve almak için yukarıda yer alan bilgilerden yararlanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir