PTT Bank Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

featured

Ptt Bank müşteri hizmetleri direk bağlanma numarasını kullanarak siz de Ptt Bank’ın çağrı merkeziyle hemen iletişime geçebilirsiniz.

 

Ptt Bank çağrı merkezi numarasını arayarak siz de PTT’ye gitmeden tüm işlemlerinizi telefon bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ptt Bank müşteri hizmetleri numarası 7/24 hizmet vermektedir. Ptt Bank çağrı merkezini arayarak sizde hesap işlemleri, eft – havale gibi para transferleri, ödeme işlemleri, fatura ödemeleri ve pek çok farklı kategoride bankacılık ürünlerinizi kullanabilirsiniz. Aşağıda bulunan direk bğalanma yöntemleri sayesinde müşteri temsilcisine hemen ulaşabilirisiniz.

Ptt Bank müşteri hizmetleri direk bağlanma

PTT Bank’ı arayarak yukarıda işlemleri yapabileceğğiniz gibi, sizlere direk bağlanma yöntemine geçmeden önce bir önerimiz olacak. Ptt Bank internet bankacılığı adresini (https://pttbank.ptt.gov.tr) kullanarak siz de tüm işlemlerinizi internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ptt Bank internet şubesi üzerinden kredi başvurusu, kredi kartı başvurusu gibi pek çok bankacılık işlemlerini online bir şekilde, güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Ptt Bank internet şubesini kullanabilmek için internet bankacılığı şifrenizi almış olmanız gerekmektedir. Ptt Bank internet şifresi alma sayfasına göz atarak siz de şifrenizi alabilir, Ptt internet şubesini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ptt Bank Direk Bağlanma:

1. İlk olarak Ptt Bank müşteri hizmetleri numarası 444 1 778‘i arayın.
2. Sonrasında karşınıza çıkan menüde “2” tuşuna basın.
3. Daha sonrasında sırasıyla “3” ve sonra “4” tuşuna basın.

Yukarıdaki işlemleri gerçekleştirdikten sonra, çağrı merkezinde sıra yoksa müşteri temsilcisine hemen bağlanabilirsiniz. Ayrıca aşağıda bulunan işlemleri müşteri hizmetlerine bağlanmadan farklı alternatifler ile de yapabilirsiniz.

Ptt çocuk parası sorgulama
Ptt çalışma saatleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir