Garanti Bankası Kredi Kartı Temassız Özelliği Kapatma

Garanti Bankası kredi kartı temassız özelliğini nasıl kapatacağınızı merak ediyorsanız, haberimizi okumayaa başlayabilirsiniz.

Teknolojik gelişmelerle birlikle ödeme şekillerinde de değiklikler oldu. Bu değişikliklerin en önemlisi, kredi kartlarının temassız kullanım özelliği. Bu sayede vatandaşlarımız daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde ödemelerini yapabiliyor. Türkiye’nin en iyi bankaları arasında gösterilen Garanti Bankası da, temassız kartlarıyla vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Temassız kartların sağladığı kolaylıkların yanı sıra bu özelliği kullanmak istemeyen vatandaşlarımızın sayısı da oldukça fazla. Temassız kart kullanmak istemiyorsanız bu özelliği oldukça kolay bir şekilde kapatabilirsiniz. Garanti Bankası kredi kartı temassız özelliği kapama nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, haberimizi okumaya devam edebilirsiniz. Temassız kart kullanan vatandaşlarımız için de günlük limitleri paylaşıyoruz. Kolayca ödeme yapabilmek, işlem sürelerini kısaltmak ve güvenli ortamlarda alışveriş yapmak istiyorsanız sizler de, Garanti Bankası temassız karta kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Temassız kart hakkında merak edilenler haberimizde.

Garanti Bankası kredi kartı temassız kapatma
Visa/ MasterCard/ American Express logosuna sahip olan Garanti Bankası kartları ile günlük 90 TL ve altı tutarlarda, şifre girmeden ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Temassız kart ödemesi alan mağaza ve pos cihazlarında, bahsetmiş olduğumuz logoya sahip kartlarla, kolaylıkla işlem gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Bankası’nın Bonus Trink’i ile 90 TL ve altı tutarlarda sıra beklemeden ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Bonus Trink’e sahip olmak için Garanti şubelerine gitmeniz yeterli. İnternet adresi üzerinden de kolaylıkla başvurunuzu yapabilirsiniz. https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/kredi_kartlari/ssl/bonus_trink_basvuru_form.page#calcContent=UID3e9cfd0 adresine girerek ya da 444 0333 Alo Garanti’yi arayarak, Bonus Trink’e sahip olmak için başvurunuzu yapabilirsiniz.
Kredi kartı temassız ödeme
Kartların dokun geç özelliği sayesinde hızlı bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Günlük limite dikkat ederek, alışveriş yapabilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi kredi kartlarının temassız özelliğini kullanmak istemeyen pek çok vatandaşımız var. Bulunduğu il veya ilçelerdeki pos cihazları ya da mağazalarda bu özellikler kullanılmıyorsa, vatandaşlar temassız kart özelliği istemiyor. Pek çok vatandaşımız ise kredi kartlarındaki temassız özelliğin nasıl kapatılması gerektiğini bilmiyor. Sizler için, Garanti Bankası temassız özelliği kapama nasıl yapılır, araştırdık. Garanti Bankası’nın temassız kartlarına sahipseniz, müşteri hizmetlerini arayarak kolaylıkla temassız özelliği iptal ettirebilirsiniz. 444 0333’ü arayarak temassız kartlarınız hakkında merak ettiklerinizi daha detaylı öğrenebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir