Kredi Kartım Nerede Garanti Bankası Bonus

featured

Garanti Bankası bonus kredi kartı başvuru sonucunu buradan sorgulayabilirsiniz. Kredi kartım nerede Garanti Bankası diye arayanlar bu sayfaya bakabilir.

 

Kredi kartım nerede Garanti diye arama yapanlar için bu konumuzu oluşturduk. Günümüzde, kredi kartı kullananların sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Bonus kredi kartı müşterilerine sunan Garanti Bankası, bir çok avantajlı kampanya teklifini de sunmaktadır. 1946 yılında kurulan Garanti, günümüze kadar Türkiye’de hizmet veren bankalar arasında yer almıştır. Bu konumuzda Garanti Bankası’nın Bonus kredi kartı başvuru sonucu sorgulama hakkında bilgileri sizlere ileteceğiz. Bir kaç adımda kredi kartınızın durumu hakkında bilgi sahibi olabilecek ve hemen kredi kartınızı alabileceksiniz. Ancak kredi kartı başvurusu ve Bonus kart hakkında bir ön bilgi vermek istiyoruz.

Kredi kartım nerede Garanti

Garanti Bankası Bonus kart, Garanti’nin en çok ilgi gören kartlarından birisidir. En çok avantajlı teklif ve kampanyalar bu kart bünyesinde sunulmaktadır. Her alışveriş sonucunda bu kartla bonus puanlar kazanır ve yine puanlarınızla alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu kartla Garanti Vale, Garanti asistan gibi özelliklerden de yararlanabilirsiniz. Kredi kartı borç gecikmelerinde ise %2,34 alınmakla birlikte, nakit avans çekiminde ise %1,84 faiz oranı yansıtılmaktadır. Başvuru sonucunu öğrenmek için aşağıya devam ediniz.

Ayrıca banka borç sorgulama konusuna da bakabilirsiniz.

Teb kartım nerede
Garanti Bankası kredi başvuru sonucu sorgulama

Kredi kartı limiti nasıl belirleniyor?

Kredi kartı limitiniz; gelir durumunuz, kredi notunuz ve geçmiş ödemelerinizle alakkalı bir durumdur. Otomatik limit yükseltme talimatı vererek düzenli kullanımlarınız sonucunda kredi kartı limitinizi artırabilirsiniz. Ayrıca bazı dönemlerde kredi kart limit artırımı için bankaya başvurabilirsiniz. Sizde düzenli harcamalarınız ve kredi kartınızın borçlarınızı gününde öderseniz, hem kredi notunuz artacak hem de kredi kartı limitlerinizi artıracaksınız.  Kredi kartım nerede Garanti diye soranlar için de şimdi sorgulama bölümüne geçiyoruz. Garanti kredi kartı başvuru takibi linkine tıklayarak hemen sorgulamanızı gerçekleştirebilirsiniz. Açılan Garanti Bankası’nın internet sayfası üzerinden istenilen bilgileri doğru şekilde doldurunuz. Başvurduğunuz ürün, form numarası, telefon numarası, doğum tarihiniz ve son olarak kutuda görülen rakam ve harfleri yazarak “Devam” tuşuna basıp başvurunuz hakkında bilgi alabiliriniz.

Garanti Bankası kredi kartı başvuru sonucu için tıklayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir