Banka Müdürü Maaşları 2022

featured

Bankada çalışmak isteyen ve 2022 yılında banka müdürü maaşları ne kadar diye merak edenler bu sayfamızı inceleyebilir.

 

Türkiye’de hizmet veren toplamda 47 adettir. Toplam şubelerinin sayısı ise 10722 (yurtiçi) olarak bilinmektedir ve her geçen gün yeni şubeler açılmaktadır. Bankalarda pek çok farklı pozisyonda çalışmak mümkün ancak bu sayfamızda banka müdürü maaşları 2022 hakkında bilgilendirici bir konu hazırladık. Aşağıda yer alan bilgiler ile siz de bankalarda müdür olarak çalışan personellerin ne kadar maaş kazandıklarını öğrenebilirsiniz.

Banka Müdürü Maaşları 2022

Bankada çalışmak isteyen herkes bankalarda yükselip müdür olarak çalışmak istemektedir. Bankada çalışan personellerin bazı aşamaları tamamladıktan sonra müdür olmak istemeleri normal bir durumdur. Bankalarda müdür olabilmek için de tam performans çalışabilmek gerekmektedir. Çalışma performansı ne kadar iyi ve sektörde ne kadar tecrübeliyse kişi o kadar hızlı banka müdür olma şansına sahiptir. Bankada çalışan bankacıların performansları arttıkça ve görevleri değiştikçe, bu değişim maaşlarına da yansımaktadır. Ayrıca şunu bilmeniz de gerekiyor bir bankanın her şube müdürü aynı maaşı almamaktadır, şube geliri ve performansa dayalı ücretler verilebilir. Siz de bankalarda çalışmak istiyorsanız banka sınavları sayfamıza göz atabilir, bankaların bazı dönemlerde açtıkları iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Banka Müdürü Maaşı Ne Kadar?
Banka müdürü maaşları yukarıda da dediğimiz gibi müdürün ve şubenin performansına göre değişik olabilmektedir. Yani Akbank’ın Mersin şubelerinde çalışan bir müdürle, İstanbul şubelerinde çalışan bir müdür aynı maaşı almaz. Ortalama olarak söyleyecek olursak 2022 yılında 9.000 TL ile 22.000 TL arasında bir maaş almaları söz konusudur. Her banka için ve her bankanın şubesi için bu rakam aşağı-yukarı oynayabilmektedir, ayrıca performanslara göre müdürler de prim alabilmektedir. Müdürlükten sonra bir üst statü olan genel müdürlük maaşları, müdür maaşlarına göre daha farklı verilmektedir. Banka genel müdürü ve genel müdür yardımcıları çok daha yüksek ücretlerle çalışırlar. Banka genel müdür, genel müdür yardımcısı maaşları ise 50.000 TL ile 500.000 TL arasında değişiklik gösterebilmekedir.

Bankacı maaşları sayfamıza göz atarak bankalarda çalışan personellerin ne kadar ücret aldıkları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir