Emekliye En Çok Promosyon Veren Bankalar 2023

Emeklilere en çok promosyon veren bankalar 2023 ve bankaların emekli maaş prosyonları karşılaştırması bu sayfada.

Türkiye’de 13 milyon emekliye bankalar tarafından ödenen promosyon ödemeleri 2022 yılında yeni ücretlerle beraber belli oldu. Devlet bankaları ve özel bankalar emekli maaş promosyon ödemesi 2022 yılı için yeni kampanyalarını duyurdu.

SGK veya Bağ-Kur emeklisi olan kişi maaşını 3 yıllık bankadan çekme sözü vererek ilk maaşında “tek seferde” promosyon ödemesini almaya hak kazanmaktadır. Promosyon ödemesinden yararlanmak için diğer bankaya vermiş olduğunuz 3 yıl sözleşmesinin dolmasını beklemeden de maaşınızı taşıyabilirsiniz. Ancak bu durumda, daha önceki bankanızdan almış olduğunuz promosyon ücretini geri ödemeniz durumu oluşabilir.

 

Emekliye En çok Promosyon Veren Bankalar 2022

Maaşını taşımak isteyen emeklilere veya yeni emekli olacak müşterilere bankalar promosyon ödemesi yapmaktadır. En çok promosyon veren bankalar 2022 yılında emekli promosyon ödemelerine zam yaptığını duyurdu. Şekerbank 3.000 TL promosyon ödemesi verirken, TEB 2.750 TL’ye varan en yüksek promosyon ödemesi vermektedir. Aşağıda bankaların en yüksek emekli promosyon ödeme ücretlerini, şartlarını, başvuru kanallarını ve tüm detaylarını karşılaştırdık.

  • Ziraat Bankası emekli promosyon ödemesi: 750 TL
  • Akbank emekli promosyonu: 2.500 TL
  • TEB: 2.750 TL
  • Şekerbank: 3.000 TL
  • Garanti: 2.000 TL
  • İş Bankası: 2.000 TL
  • Yapı Kredi: 2.000 TL
  • QNB Finansbank: 2.200 TL

Yukarıda yer alan promosyon ödemeleri belli şartlar ve koşullar yerine getirildiği durumlarda ödeme yapılmaktadır. Aşağıda bankaların emekli maaş promosyon ödeme şartlar ve detaylarını öğrenebilirsiniz.

 

Yeni Emekliler Promosyon Ödemesini Nasıl Alır?

SSK veya Bağkur yeni emekli olacak kişiler, banka tercihine karar verdikten sonra SGK İl Müdürlüğü’nde şahsen başvuru sırasında Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde yer alan banka tercihini istediği gibi yapabilir. Banka tercihi yaptığı sırada tercih edeceği bankada hesabının olması gerekmektedir. Dolayısıyla, emekli olmadan önce emekli maaşınızı almaya karar verdiğiniz bankada hesap açmanız gerekmektedir.

 

Ziraat Emekli Promosyon 2022

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemesi alanında en çok tercih edilen bankanın başında gelmektedir. Devlet bankası olması ve özellikle emeklilere uygun faiz oranlarıyla kredi vermesi dolayısıyla emekliler tarafından tercih edilmektedir. 2022 yılı Ziraat emekli promosyon ödemesi 750 TL ödenmektedir. En düşük emekli aylığının Cumhurbaşkanlığı kararı ile 2.500 TL’ye çıkartılması sonrasında Ziraat emekli promosyon ödemeleri de güncellenmiştir. Maaşınızı 3 yıl boyunca Ziraat’ten alma sözünüz karşılığında ilk aylığınızla birlikte 750 TL promosyon ödemesi alabilirsiniz.

 

Ziraat Emekli Promosyon Ödemesi Başvurusu

Başvuruyu Ziraat şubesinden, internet şubeden, mobil şubeden, ATM’den, 0850 220 00 00 numaralı Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinden veya SMS göndererek yapabilirsiniz.

SMS ile başvuru: Ziraat Bankası’nda kayıtlı olan cep telefonunuzdan büyük harflerle “PRO” yazarak bir boşluk bırakın ve 4757’ye SMS gönderin.

Örnek SMS: PRO 12345678900 -> 4757

 

Akbank Promosyon 2022

SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan emeklilere 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılmaktadır. SGK, Bağkur veya Emekli Sandığı maaşını 21 Ocak 2022 tarihine kadar Akbank’a taşıyan kişilerin 3 yıl Akbank’tan maaş alması sözü karşılığında ilk maaşlarıyla beraber 2.500 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Akbank emekli promosyon ödeme başvurusu için şubeye gitmeden isterseniz Akbank Mobil veya Akbank internet şubeden, Akbank müşteri hizmetlerinden maaşınızı taşıyabilir, promosyon başvurunuzu yapabilirsiniz.

Maaş Tutar Aralığı SGK Promosyon Tutarı Ek Promosyon Tutarı Toplam promosyon tutarı
0 – 1499 TL 500 TL 1.250 TL 1.750 TL
1.500 TL – 2.499TL 625 TL 1.475 TL 2.100 TL
2.500 TL ve üzeri 750 TL 1.750 TL 2.500 TL

 

TEB Promosyon 2022

TEB 2022 yılında emekli promosyon ödeme ücretini 2.750 TL’ye çıkardı. Emekli maaşını taşıdıktan sonra 2 otomatik fatura talimatı vererek 2.750 TL’ye varan, emekli tanıdığını TEB’e getirenlere toplamda 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Yeni emekli olacak kişiler için e-Devlet’ten veya SGK’dan doldurulacak Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde yer alan banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” olarak belirtilmesi gerekmektedir. Emekli olup maaşını TEB’e taşıyacak kişiler ise TEB şubesinden, Cepteteb mobil şubeden, internet şubeden, müşteri hizmetlerinden emekli maaşını taşıyabilir.

 

Şekerbank Promosyon 2022

Şekerbank emekli maaşını taşıyanlara özel olarak 3.000 TL’ye varan promosyon ödemesi vermektedir. Ayrıca maaşını taşıyan emekliler için “Tamamlayan Hesap” ile %0 faizli acil nakit ihtiyaçlarında kredi vermektedir. Maaşını taşıyan müşterilere 2.700 TL’ye varan promosyona ek olarak, Şeker Bonus kredi kartından 3.500 TL tutarında harcama yapmaları ile birlikte 300 TL tutarında Bonus kazanabilirler.

Şekerbank’ın emeklilere özel sunduğu bir diğer avantaj ise, emeklinin sağlık sorunu olması halinde maaşını adresine kadar teslim etmektedir. Ayrıca emekli müşteriler diğer tüm ATM’lerden ücret ödemeden günlük çekim limiti dahilinde maaş çekebilirler.

 

Garanti Emekli Promosyon Ödemesi

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyanlar 2.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi almaya hak kazanmaktadır. Ayrıca emekli tanıdığını Garanti’ye getiren her Garanti BBVA müşterisine 250 TL ödeme yapılmaktadır. Maaşınızı Garanti’ye taşımak için Garanti şubeleri, Garanti müşteri hizmetleri veya Garanti mobil şubeyi tercih edebilirsiniz. Eğer hesabınız yoksa görüntülü görüşme ile Garanti hesap açma işlemini tamamlayabilir, sonrasında maaşınızı e-Devlet’ten taşıyabilirsiniz.

 

İş Bankası Emekli Promosyon 2022

Maaşını 31 Mart 2022 tarihine kadar İş Bankası’na taşıyan emeklilere 2.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılmaktadır. SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emeklileri maaşını 3 yıl boyunca İş Bankası’ndan çekme sözüne karşılık 2.000 TL promosyon ödemesi alabilirler.

Şubeye gitmeden maaşınızı İşCep veya internet şubesinden taşıyabilirsiniz. İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme adımlarını takip ederek maaş taşıma başvurusu yapabilirsiniz. İş Bankası hesabınız yoksa şubeye gitmeden görüntülü görüşme ile İş Bankası hesap açma adımlarını takip ederek hesap açılışı yapabilirsiniz.

 

QNB Finansbank Emekli Promosyon Ödemesi 2022

Emeklilerin maaşlarını QNB Finansbank’a taşıması halinde 2.200 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır. Ayrıca ayda 2 kere diğer banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme, internet/mobil bankacılıktan ücretsiz EFT gönderme ve şubelerde sıra önceliği gibi avantajlar sunulmaktadır.

 

QNB Finansbank Emekli Maaş Taşıması Nasıl Yapılır?

  • Qnb Finansbank müşterisi iseniz;
    • Emekli maaş taşıma işlemi ve promosyon başvurusu için QNB Finansbank çağrı merkezi 0850 222 0 900 ‘u arayıp cep telefonunuzdan dijital onay vererek işleminizi tamamlayabilirsiniz.
    • Şubeye gelmeden size en yakın QNB Finansbank Şubesi’ni arayarak emekli maaşınızı cep telefonunuzdan dijital onay vererek QNB Finansbank’a taşıyabilirsiniz.
    • QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu seçerek banka değişikliğinizi yapabilirsiniz.
  • Qnb Finansbank müşterisi değilseniz;
    • Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın QNB Finansbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen QNB Finasnbank’a taşıyabilirsiniz.
    • QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu seçerek banka değişikliğinizi yapabilirsiniz.

 

İNG Emekli Promosyonu 2022

Emekli maaşını İNG’ye taşıyanlar 2.500 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon ödemesi almaya hak kazanmaktadır. Ayrıca maaşını taşıyan emeklilere daha uygun koşullarda ihtiyaç kredisi de verilmektedir. Başvuruyu İNG şubelerinden, İNG internet şubesinden, müşteri hizmetlerinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

İNG Emekli Promosyon Ödemesi Şartları

Emekli maaşınızı ING’den almaya başlayarak 2.500 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz!

  • 1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,
  • 1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 1.675 TL,
  • 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 2.100 TL,
  • 2.500 TL ve üzeri ise 2.500 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.
  • Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerimiz yararlanabilir.
  • Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.

Halkbank Emekli Promosyonu 2022

Devlet bankaları arasında hizmet veren Halkbank, 2022 yılında emekli maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca Halkbank’tan alma sözü verenlere 750 TL nakit promosyon ödemesi yapmaktadır. Promosyon başvurusu yapmak için 0850 222 92 62 numaralı Halkbank müşteri hizmetlerini arayabilir veya en yakın Halbank şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz.

 

Bu sayfamızda en çok promosyon veren bankalar 2022 karşılaştırmasını yaparak, emeklilere en yüksek promosyon ödemesinin hangi banka yaptığını açıkladık.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir