En İyi Exxen Dizileri – 2023 Exxen dizi listesi

Dizi izlemek isteyenlere bu sayfada en iyi Exxen dizileri listesini hazırladık. Birbirinden güzel Exxen dizilerini karşılaştırarak dizilerin konusu ve tanıtım videolarını da paylaştık.

Dizi severlere mükemmel bir liste hazırladık! En iyi Exxen dizileri listemizi 2022 yılında karşılaştırarak oluşturduk. IMDb puanları ve kullanıcı yorumlarına göre sizin için izlemeniz gereken, en iyi Exxen dizileri listesini bu sayfada karşılaştırdık. Exxen platformunda hangi diziyi izleyeceğinize karar veremediyseniz mutlaka bu listeyi incelemenizi öneririz.

 

1. Hükümsüz (IMDb: 7.3)

Esma ile Filiz ismindeki iki farklı karakterin bir cinayet yüzünden yollarının birleşmesini konu almaktadır. Hükümsüz’ün başrollerinde Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir ile Alican Yücesoy yer almaktadır. Dizinin hikayesinde Esma babasının avukatlık bürosunda ikinci patron olan hırslı ve güçlü bir avukat rolündedir. Filiz ise henüz avukat adayıdır ve inatçı, kırılgan bir karakteri vardır. Gerilim dolusu olan fragmanında da anlaşılacağı gibi bol şekilde çatışmalı bir cinayet öyküsünü bu dizide izleyeceksiniz. Hükümsüz dizisi toplamda 10 bölümden ve 1 sezondan oluşuyor. Bölümler ise ortalama olarak 50 dakika sürüyor.

Tür: Dram, Gizem, Gerilim

IMDb: 7.3

YouTube video player

 

2. Şeref Bey (IMDb: 5.3)

Arnavutluk’tan Türkiye’ye dönüş yapan Şeref Bey, alanında en iyilerden gösterilen bir aşçıdır. Türkiye’ye dönmesiyle birlikte hayatı beklenmedik sürpsizlerle sürüklenmektedir. İnatçı, yalnız, prensiplerine bağlı olarak yaşayan bu adam, aynı zamanda romantik bir aşk adamıdır. İyi haber isebu karakteri Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncunun canlandırması. Exxen’in çıkış projelerinden birisi olan Şeref Bey, toplamda 1 sezon ve 10 bölümden oluşuyor. Her bölüm ortalama olarak 45-50 dakika sürüyor.

Tür: Komedi

IMDb:  5.3

YouTube video player

 

3. Gibi (IMDb: 8.9)

Durmadan birbirlerine zıt olarak düşen iki yakın arkadaş Yılmaz ve İlkkan’ın hikayesini ele alan bu dizide oldukça fazla eğleneceksiniz. Oldukça sıradan hayat yaşayan bu karakterler, her durumda hayatları alt üst oluyor. İkisi de başlarına belayı çekmeyi çok iyi beceriyor. En ufak olayların bile bir çığ gibi büyümesi kendilerine heyecan dolu anlar yaşatıyor. Bu ikilinin başından geçen hikayeleri izlemek için Exxen’e üye olabilirsiniz.

Tür: Komedi

IMDb: 8.9

YouTube video player

 

4. Sihirli Annem

Geçmiş yıllarda TV’de yayınlanarak izlenme rekorlarına imza atan Sihirli Annem’in yeni bölümleri Exxen’de yayınlandı. Toplamda 21 bölümden oluşan Sihirli Annem’in ortalama bölümleri 50 dakika sürüyor. Hikaye, Sadık’ın yarı insan yarı peri olan Betüş’le evliliği sonrası başlıyor. Macera dolu bu diziyi Sihirli Annem’i özleyen kişiler izleyebilir.

Tür: Komedi, Dram, Macera

IMDb: 3.9

YouTube video player

 

5. İşte Bu Benim Masalım (IMDb: 1.6)

Ünlü popçu Aleyna Tilki ve survivor birinciliği kazanan Cemal Can Canseven’in başrol oynadığı bu dizi, Exxen’in başlangıç projeleri arasında yer alıyor. Daha çok çocuklara yönelik olarak çıkarılan bu dizinin IMDb puanının yerlerde süründüğünü belirtmekte fayda var. Tabi oyunculuğu oyunculara vermeyerek önüne geleni oyuncu olarak dizide oynatırsan olacağı da budur. Dizinin konusu ise Aleyna’nın sesi çok güzel ancak sahne fobisi olan genç kız, okulun seçmelerine katılmak için Cemal Can’la tanışır. Macera ise buradan sonra başlar.

Tür: Müzik, Romantik

IMDb: 1.6

YouTube video player

 

6. Vahşi Şeyler (IMDb: 4.6)

Boşanma arifesinde olan bir çiftin birbirlerine nefret ederek zıt düşmeleri sonrasında, bir suça birlikte bulaşmasını ve sonrasında karşılarına çıkan maceraları ele almaktadır. Konusuyla birlikte oyunculukları da oldukça güzel olan bu dizi, televizyon dizilerinde gösterilmeyen maskeli insanlar ve pandemi koşulları da ele alınıyor. Bu çiftin hikayesi ilginç olduğu kadar komik bir hal almaktadır. Oyuncular arasında Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaş Uşun yer alıyor. 8 bölümden oluşan Vahşi Şeyler’in ortalama bölüm süresi 20 dakika.

Tür: Komedi

IMDb: 4.6

YouTube video player

 

 

7. Bir Yeraltu Sit-comu (IMDb: 7.8)

İstanbul Güngören’de yaşayan dar gelirli Yaya ailesinin hikayesini anlatan dizi, Güngören semtinde dar gelirli ailesiyle beraber yaşayan ve günün birinde komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya’nın hayalleriyle hayatın gerçekleri birbirine karışmaktadır. Exxen’de yayınlanmaya başlayan Konuşanlar’ın senaristi ve komedyeni Hacan Can Kaya komedyen olma yolculuğunu bu dizide anlatıyor.

Tür: Komedi

IMDb: 7.8

YouTube video player

 

8. Öğrenci Evi (IMDb: 6.3)

Gençlik dizisi tadında bölümleri olan Öğrenci Evi, üniversite hayatını anlatmaktadır. Ülkenin farklı yerlerinden üniversiteye gelen dört kişiyi aynı çatı altında buluşturmaktadır. Gençlerin yaşadıkları ve arkadaşlıkları dizide anlatılıyor. Gençlik dizisi izlemeyi sevenlere bulunmaz bir fırsat sunuyor. 1 sezon toplamda 10 bölümden oluşuyor.

Tür: Komedi, Dram, Romantik

IMDb: 6.3

YouTube video player

 

9. Olağan Şüpheliler (IMDb: 5.2)

Gerilim dolu bir dizi izlemek isteyenler için Olağan Şüpheliler Exxen’de yayınlandı. 10 bölümden ve 1 sezondan oluşan dizide üç kadının bir otelde eşleriyle beraber sürpriz bir kutlama sonrasında başına gelenleri konu alıyor. Beklenmedik olaylardan sonra bu üç kadın, kendilerini aksiyon ve gerilim dolu anların içinde buluyorlar.

Tür: Komedi, Dram, Gerilim

IMDb: 5.2

YouTube video player

 

10. Ölüm Zamanı (IMDb: 6.6)

Görüntü ve mekan kullanımı konusunda oldukça iyi yorum toplayan Ölüm Zamanı dizisinde, gerilim dolu anlarla karşılaşacaksınız. Amerikan tarzı gençlik filmlerini hatırlatan bu dizide, iki çiftin kampa gitmeleri ve sonrasında yaşadıklarına tanık oluyoruz. Kampa gitmeleri sonrasında artı arkası kesilmeyen bir sürü olayları dizide izliyoruz.

Tür: Suç, Gerilim

IMDb: 6.6

YouTube video player

 

11. Konuşanlar (IMDb: 7.4)

Exxen’den en çok izlenenler arasında yer alan Konuşanlar, pandemi sonrasında Youtube’de hayatımıza girmişti. Hasan Can Kaya’nın sunumuyla çekilen Konuşanlar, gelen konuklar arasında konuşanları seçiyor ve ardından ilginç soruları konuklara yöneltiyor. Hem ekranda hem de konular arasında keyifli anlar yaşatan Konuşanlar’da soruların ilginç olması eğlenceli bir ortam oluşturuyor.

Tür: Komedi, Sohbet Programı

IMDb: 7.4

YouTube video player

 

Bu sayfamızda en iyi Exxen dizileri karşılaştırmasını İMDb ve izleyici yorumlarını inceleyerek hazırladık. Sıralama en çok tercih edilen Exxen dizilerinden oluşmaktadır. Siz de izlediğiniz Exxen dizileri hakkında görüş ve önerilerinizi, aşağıda bulunan yorum bölümüne yazabilir ve Exxen’de dizi izlemek isteyenlere önerilerde bulunabilirsiniz.

 

En iyi Netflix dizileri ve Netflix Türk dizileri veya en iyi Kore dizileri sayfalarına da göz atabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir