Getir Kart Ekleme Sorunu Çözümü (2023 Güncel Çözüm)

Getir kart ekleme sorunu çözümü için, Getir’e kart eklerken Zaten bir masterpass hesabınız bulunmaktadır. Lütfen masterpass hesabınızı bu üye iş yerine bağlayınız hatası çözümünü bu sayfada açıkladık.

Getir kart ekleme sorunu, Getir hesabına kredi kartı tanımlamak ve sipariş vermek isteyenlerin karşısına çıkmaktadır. Özellikle Masterpass hatası, kredi kartı Masterpass sisteminde kayıtlı olanlara çıkıyor.

Getir’e kredi kartı veya banka kartı tanımlarken Getir’e Kart Eklerken “Zaten bir masterpass hesabınız bulunmaktadır. Lütfen masterpass hesabınızı bu üye iş yerine bağlayınız.” hatası pek çok kişinin karşısına çıkmaktadır. Bu sayfamızda Getir kredi kartı ekleme hatası çözümünü açıkladık.

 

Çözüm 1: Getir kredi kartı ekleme hatasının nedeni, Masterpass’ta daha önce bilgilerinizi kaydettiğiniz içindir. Çözümü ise aşağıda yer alan Masterpass linkine giderek hesabınızı silebilir ve sorunu çözebilirsiniz.

Link: https://www.masterpassturkiye.com/DeleteAccount.aspx

 

Çözüm 2: Bu hata genellikle Getir’e yeni üye olarak ilk sipariş verenlerin karşısına çıkmaktadır. Sepetten ilerleyerek ödeme aşamasına gelindiğinde kart bilgilerini kaydetme sırasında “zaten bir masterpass hesabınız bulunmaktadır. Lütfen masterpass hesabınızı bu üye iş yerine bağlayınız.” hatası çıkıyor.

Sepetten ilerleyerek kartı kaydetmek yerine, Getir’de profil bölümünden ödeme yöntemlerine girin. Bu sayfadan cep mesajı onayıyla kartınızı ekleyin. Sonrasında tekrar sepete gittiğinizde yeni kartınız hesabınıza tanımlanmış olacak. Bu çözüm yolu işinize yaramıyorsa yukarıda linkini paylaştığımız Masterpass Türkiye sitesinden hesabınızı silebilirsiniz.

 

Masterpass sitesinde hesap silmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Eğer Masterpass şifrenizi hatırlamıyorsanız Masterpass şifre yenileme sayfasından yeni şifre oluşturmalısınız. Bu ekranda telefon numaranız, kredi kartı numaranız ve CCV numaranızı girerek yeni şifre oluşturabilir, sonrasında Masterpass hesap silme sayfasından hesabınızın silinmesini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Getir kart ekleyemiyorum, Getir kredi kartı nasıl eklenir, Getir kart ekleme hatası nasıl çözülür diye merak edenler için bu sayfamızda çözüm yolunu sunduk. Eğer Getir’e kredi kartı eklerken farklı sorunlarla karşılaşıyorsanız aşağıda yer alan yorum bölümünden destek talebinde bulunabilirsiniz.

 

Getir sipariş iptali

Getir hesap silme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir