Mersin Faktöring Firmaları

featured

Mersin çek kırdırma, bozdurmak isteyen kişiler Mersin Faktöring Firmalarından destek alabilir. Sizler için Mersin’de hizmet veren faktöring firmalarını ve adreslerini hazırladık.

 

Mersin, Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer alıyor. Ticaret bakımından oldukça gelişmiş ve gelişmekte olan bu şehirde sizde Mersin faktöring firmaları arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için Mersin çek kırdırma, senet bozdurma gibi şeyler arıyorsanız faktöring firmalarına uğrayabilirsiniz. Kobiler için alacakların tahsilini uygun komisyonlarla yapan bu firmaların listesini aşağıda paylaştık.

Faktöring Firmaları Ne İş Yapar?

Son zamanlarda özellikle banka yanlarında, yoğun caddelerde ardı ardına açılan faktöring firmaları dikkatinizi çekmiştir. Peki faktöring ne iş yapar, kısaca yanıtlayalım. Faktöring firmaları öncelikle şunu belirtelim BDDK (Bankacılık Denetleme Düzenleme Kurumu) denetlemeleri ve izniyle faaliyet yürütürler. Faktöring firmaları, işletme sahibi olan kişilerin alacakları olduğu çekleri vadesi gelmeden nakite çevirir. Bu işlem sonucunda da belli bir miktar komisyon almaktadır. Faktöring firmalarının ana mantığı budur ve farklı ürünleri de sunabilmektedirler.

Mersin Faktöring Firmaları

Mersin’de faaliyet gösteren faktöring firmalarını araştırdık. Aşağıda yer alan faktöring firmaları ile iletişime geçerek çeklerinizi günü gelmeden bozdurabilir, nakite çevirebilirsiniz.

Tam Faktöring Mersin

2012 Mayıs ayında kurulan Tam Faktöring, Bddk onaylı hizmetine devam etmektedir. Mersin’de İstasyon karşısında hizmet veren Tam Faktöring’in iletişim numaraları, adresi aşağıda yer alıyor.

Adres: Camişerif Mahallesi, 14/A Akdeniz Mersin
Telefon: 0850 200 91 90

Yaşar Faktöring Mersin

Yaşar Faktöring de Mersin’de hizmet veren faktöringler arasında yer alıyor. Özellikle sokaklarda dikkat çekici reklamları ile bir çok müşterinin uğrak noktası haline gelmiştir. Yaşar Faktöring yine Tam Faktöring’in biraz gerisinde aynı cadde üzerinde, İş Bankası yanında yer alıyor (İstasyon karşı caddesinde)

Adres: Camişerif Mahallesi, Çakmak Caddesi, no:23 B Akdeniz /Mersin
Telefon: 444 7 777

Lider Faktöring Mersin

Türkiye’de 26 şubede hizmet veren Lider Faktöring, Mersin’de de şubesi vardır. Lider Faktöring’in ileşim adreslerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Adres: Camişerif Mah. İstiklal Cad. No:34 Atat Apt. Kat:2 Akdeniz/MERSİN
Telefon: 0324 336 22 88

Bankalar Faktöring Yapabilir mi?

Ayrıca her banka yapmasa da artık bankalar da faktöring işlemlerini yapmaya başlamıştır. Örneğin Garanti Bankası, “Garanti Faktöring” adı altında faktöring işlemlerine bakmakta ve Garanti şubelerinde hizmet vermektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir