HALKBANK Emekli Kredisi Hesaplama ve Başvuru 2023

featured

Bu sayfadan güncel olarak Halkbank emekli kredisi 2021 yılına ait faiz oranlarına göz atabilir, hesaplama örnekleri ile başvuru bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Emekli maaşınız bireysel ihtiyaçlarınızı karşılamada yetersiz kalıyorsa Halkbank’a gelebilirsiniz! Halkbank emekli kredisi 2021 ile düşük faiz oranlarından ve 60 ay vade imkanından yararlanarak kredi çekebilirsiniz. Sadece emekli vatandaşlarımızın yararlanabileceği kredileri avantajlı faiz oranlarıyla sizleri bekliyor. Halkbank emeklilere, mutlu emekli ihtiyaç kredisi ve emekli mini kredi olmak üzere 2 çeşit kredi sunuyor. Bu iki çeşit kredi hakkında bilgi sahibi olmak ve nasıl başvuru yapacağınızı öğrenmek istiyorsanız, sayfamıza göz atabilirsiniz. Emeklilere özel kredilerden yararlanmak istiyorsanız siz de Halkbank’ı tercih edebilirsiniz.

 

Hemen Hesapla:

Halkbank ihtiyaç hesapla

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ

Emekli Mini Kredi:

Uygun faizlerden yararlanıp, düşük tutarlı kredi çekmek istiyorsanız Halkbank mini kredi tam size göre! % 1,53 faiz oranından yararlanarak 5 Bin TL’lik kredi çekebilirsiniz. Hem de 60 ay vade seçeneği ile. Halkbank mini krediden sadece emekli olan vatandaşlarımız yararlanabilir. Halkbank şubelerine giderek mini krediye başvuru yapabilirsiniz. Sms ile başvuru yapmak için: aralarında boşluk bırakarak MINI, T.C. kimlik numarası, gelirinizi ve çekmek istediğiniz tutarı yazarak 3452’ye mesaj atmalısınız.
Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi:
Mutlu emekli ihtiyaç kredisinden, mini kredide olduğu gibi sadece emekli vatandaşlarımız yararlanabilir. Düşük faizlerle, 50 Bin TL’lik kredinizi 60 ay vadeli çekebilirsiniz. Halkbank müşteri olan ya da olmayan her emekli vatandaşımız krediye başvuru yapabilir. Halkbank müşterisi olmayan vatandaşlarımız, Halkbank.com.tr adresinden başvurularını direkt yapabilirler. Sms ile başvuru yapmak için: aralarında boşluk bırakarak EMEKLI, T.C. kimlik numarası, gelirinizi ve çekmek istediğiniz tutarı yazarak 3452’ye mesaj atmalısınız.
Kredi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler
1. T.C. kimliği, sürücü belgesi ya da pasaport fotokopisi,
2. Gelir belgesi
   -Kamu çalışanları: bordro
   -Özel Sektör Çalışanları: bordro, çalıştığı şirketin imza sirküleri, sgk hizmet döküm belgesi
   -Emekliler: sgk’dan alınan emekli belgesi, emekli maaş vüzdanı, emekli olup da hala çalışan vatandaşlarımız varsa bunu belgelendirmeleri ve iş yeri destek prim bildirgesini getirmeleri gerekmektedir.
   -Serbest meslekle uğraşanlar: vergi levhası, yıllık olarak gelir vergisi beyanı, işletme hesap özeti, ve ticari sicil gazetesi
   -Çiftçiler: çiftçilik belgesi, müstahsil makbuzu ve arazi tapuları.
Halkbank’ın emekliler için hazırladığı kredi paketlerini detaylı incelediniz. Gerekli olan belgeleri hazırlayarak, şubelerden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank, yukarıdaki belgelere ek olarak bazı belgeler talep edebilmektedir. Kefiliniz varsa yine aynı belgeleri hazırlayarak, bankaya başvuruda bulunması gerekmektedir. Hesap cüzdanı, tapu ve kira kontratı banka tarafından ek gelir belgesi olarak kabul edilmektedir. Halkbank emekli kredisi hesaplama detaylarını inceleyip sizler de vakit kaybetmeden başvurunuzu yapabilirsiniz. Emekli kredileri ile her türlü bireysel ihtiyacınızı düşük faiz oranlarıyla karşılayın. Ülkemizin en fazla müşterisine sahip bankası ile sizler de emekliliğinizi doya doya yaşayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir