Halkbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Kapatma

featured

Bu sayfadan Halkbank kredi kartı temassız özelliği kapatma ile ilgili güncel bilgilere ulaşabilir, temassız özelliği kapatabilirsiniz.

 

Günümüzde pek çok vatandaşımız, mağaza alışverişlerinde, kasada sıra ve para üstü beklemekten, cüzdanında para aramaktan muzdarip. Bu, sıkıntı çeken vatandaşlarımız için Halk Bankası kartlarına temassız özellik getirdi. Kredi kartları temassız özellik sayesinde, para arama ve para üstü bekleme derdi son buluyor. Bu haberimizde sizlere, Halk Bankası temassız kartları hakkında bilgi vereceğiz. Hangi mağazalarda temassız kart kullanılıyor, kullanılmayan mağazalardan alışveriş yapıyorsanız, Halkbank kredi kartı temassız özelliği kapama nasıl yapılır, temassız kartların işlem limiti var mıdır? Halk Bankası’nın paraf kartı ile temassız alışverişlerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Paraf temassız kart hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizde. Temassız işlem sayesinde, düşük tutarlı ödemelerinizde daha hızlı ve daha kolay işlem yapabilmenize olanak sağyalan Halkbank, temassız kartıyla alışverişlerinizi kolaylıkla yapma imkanı sunuyor.
Halkbank kredi kartı temassız kapatma
Halk Bankası müşterisiyseniz ve paraf kartınız varsa sizler de, kartınıza temassız özellik tanımlatarak işlemlerinizi daha güvenli hale getirebilirsiniz. 90 TL ve altındaki küçük ödemelerinizi, şifre kullanmadan, temassız kartınızla yapabilirsiniz. 90 TL ve altındaki ödemelerinizde, temassız kartınızı temassız POS cihazına tutarak, işleminizi gerçekleştirmeniz mümkün. Sizler de Halk Bankası’nın temassız paraf kartı sayesinde daha hızlı ve kolay bir şekilde ödemelerinizi yapabilirsiniz. Halk Bankası’nın bahsetmiş olduğumuz temassız paraf kartı, temaslı paraf kartı ile bütün özellikleri taşımaktadır. Temassız paraf kartınızla tek seferde azami 90 TL, değişik zamanlarda yapacağınız ödemelerde ise azami toplam 270 TL limit bulunmaktadır. Ödemeleriniz sonrasında limitiniz tekrar güncellenecek ve rahatlıkla temassız özelliği kullanmaya devam edebileceksiniz.

İlginizi çekebilir: Halkbank kredi kartı başvurusu

Kredi kartı temassız özelliği kapatma

Halk Bankası temassız kartı ile yurt içi ve  yurt dışında alışveriş yapabilirsiniz. Dünyanın her yerinde Visa/ MasterCard/ Troy amblemi bulunan bütün mağazalarda Troy temassız paraf kart ile alışverişlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Her türlü taksit imkanından yararlanabilir ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Halk Bankası kredi kartınızın temassız özelliği var ve bunu kullanamıyorsanız, kolaylıkla kapatabilirsiniz. Bunun için, Halk Bankası’nın müşteri hizmetlerinizi arayarak, kredi kartı bilgilerinizi ileterek, temassız özelliği kapatabilirsiniz. 0850 222 0400 Halk Bankası müşteri hizmetlerini arayarak, temassız özelliğinizi kapatabilirsiniz. Halkbank kredi kartı temassız özelliği kapatma nasıl olur diye merak eden vatandaşlarımız, haberimizi okuyarak, temassız özelliklerini kolaylıkla kapatabilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir