TikTok Hesabı Nasıl Silinir? (Tiktok Hesap Silme, Dondurma)

Tiktok hesap silme, dondurma ve geçici olarak kapatmak için tüm ayrıntıları bu sayfada bulabilirsiniz. Tiktok hesap silme işlemini çok kolay bir şekilde siz de yapabilirsiniz.

Yazar: Tiktok
TikTok Hesabı Nasıl Silinir? (Tiktok Hesap Silme, Dondurma)

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan, 2020 yılında en çok ziyaret edilen sosyal medya sitesi TikTok oldukça eğlenceli bir platform olsa da, dezavantajları da bulunuyor. Video paylaşım platformları zamanımızı çalması ve  bağımlılığa yol açmasından dolayı pek çok kişi Tiktok hesabı silmek için araştırma yapıyor.
Bu sayfamızda Tiktok hesabı nasıl silinir sorusuna cevap aradık.

 

Tiktok hesabı silme

TikTok hesabınızı silmeye karar verdiyseniz, hesabınızda bulunan tüm verilerin silineceğini de göz önünde bulundurun. TikTok hesabınız konum, mesajlar, çerezler ve daha fazlasında bilgileri toplar ve depolar. TikTok güvenliği konusunda endişeniz bulunuyorsa hesabınızı silerek bu sorunu tamamen çözebilirsiniz. Tiktok hesabı silmek için karar verdiyseniz, aşağıda yer alan adımları takip edin:

  • TikTok uygulamasına giriş yapın.
  • Sağ üst köşede yer alan üç yatay çizgiye dokunun.
  • Hesabı yönet seçeneğine tıklayın.
  • Hesabı sil seçeneğini seçin.
  • Devam ve daha sonra Devam'a dokunun.
  • Hesap silme işlemi sonrasında hesabınızı doğrulayın ve sonra Hesabı Sil butonuna dokunun.

Tiktok hesap silme işlemi sonrasında profilinizde yer alan videolarınıza, mesajlarınıza ve tüm kişisel bilgilerinize ulaşamayacak olursunuz. Ancak TikTok, hesabınızı silmeden önce hesap verilerinizi indirmek için size izin vermektedir. Bundan dolayı videolarınızı tamamen kaybetmek istemiyorsanız hesabınızı silmeden önce kaydederek indirebilirsiniz.

 

Tiktok hesap silme sonrası ne olur?

Tiktok hesap silme işlemini tamamladıktan sonra, hesabınızın tamamen silinmesi için 30 gün süre verilir. Bu süre içerisinde hesabınıza giriş yapabilir, tekrardan etkinleştirebilir ve hiçbir şey olmamış gibi hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. 30 gün geçtikten sonra ise hesabınız tamamen silinir. Tiktok hesabı geçici olarak dondurma veya bir süre ayrılma için uygun değildir. Tiktok hesabınızı silmeye karar verdiyseniz, hesabınızdaki tüm verilerin silinerek bir daha hesabınıza erişemeyeceğinizi de unutmayın.

 

Tiktok hediye fiyatları

Snapchat hesap silme

Yorum Yap:

Etiketler
reklamı kapat
x