Şekerbank İban Sorgulama Öğrenme

featured

Şekerbank iban sorgulama ve hesaplama aracını kullanarak siz de İban doğrulama işlemini yapabilir ve iban numaranızı öğrenebilirsiniz. Sitemizde tüm bankaların iban sorgulama sayfası yer almaktadır.

 

Uluslarası para transferinin kısa adı olarak bilinen iban merkez bankasının aldığı karar gereği pekçok bankanın oluşturmak zorunda kaldıkları bankada hesabı bulunan kişilere verilen kişiye özgü verilen bir numaradır. Şekerbank iban sorgulama yapmak isteyen kişiler bu konuda yer alan bilgilerden yararlanarak İban no öğrenebilir. Bankalar kendi bünyelerinde bulunan hesap sahibi kişilere ait olan vadeli vadesiz altın döviz gibi bütün hesaplara ıban numarası oluşturmaktadır. Bu uygulama kredi kart hesap numaraları hariç bankada bulunan bütün hesaplarınız için geçerli olacaktır. IBAN para transferleri için kullanılır. Nerede olursanız olun para gönderme işleminizi daha güvenilir daha hızlı ve daha düşük maliyetli gerçekleştirebilirsiniz.İlginizi çekebilecek diğer konular:
Halkbank iban sorgulama
Garanti iban sorgulama

Şekerbank IBAN Öğrenme

IBAN numarasını bilmeyen müşterilerimiz Şekerbank IBAN sorgulama işlemini internet üzerinden yapabilmektedirler. Buna bağlı olarak şube telefon bankacılığı mobil hizmetleri üzerinden de hizmet vermektedirler. Şekerbank ıban sorgulamak için ilk olarak şekerbank telefon bankacılığı ve müşteri hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Daha kısa sürede öğrenmek istiyorsanız hesap numaranızı biliyorsanız mobil hizmetlerden faydalanarak Şekerbank ıban numaranızı öğrenebilirsiniz. Müşteri numaranızı yazdıktan sonra 1953′ e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir. Daha sonrasında iban numaranız tarafınıza iletilecektir.
Telefon bancacılığı ile öğrenebilmek için 444 78 78 numaralı müşteri hizmetleri numarasından sesli yanıt sistemi ile ıban numaranızı öğrenebilirsiniz. Havale ve EFT gibi transfer işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde yapmanızı sağlayan bu hesap numarası ile uluslarası düzeyde hesap numaranız tanınmış olacaktır. Şekerbank müşterisi ıban numarasını dilediği adımlardan birini izleyerek öğrenebilirler. Şekerbank Ocak 2010 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilmesinin ardından bu hizmeti vermeye başlamıştır. Müşterilerine daha güvenilir bir hizmet vermek için havale ve EFT işlemlerini gerçekleştirmek için ıban numarası kullandırmaya yönlendirmiştir. 26 karakterden oluşan ibanın ilk iki hanesi harflerden oluşmaktadır. Ülkeyi temsil eden harflerle başlamaktadır Türkiye’ de TR ile başlamaktadır. daha sonrası rakamlardan oluşmaktadır. Son 16 hanesi rakamlardan oluşmaktadır. Avrupa Birliği üyeleri arasında kullanılmaya başlayan iban numarası uygulaması 2010 yılında Türkiye’ de de kullanılmaya başlamıştır. International Bank Account Number ( uluslarası banka hesap numarası) dilimizde IBAN olarak bilinmektedir. Ayrıca TBB iban hesaplama sayfasına göz atarak iban numarasının doğruluğunu da tespit edebilirsiniz. Diğer bankaların iban bilgilerine ulaşmak için aşağıdaki ilgili sayfamıza gidebilirsiniz.

İlgili link: İban Sorgulama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir