Turkish Bank ihtiyaç kredisi başvurusu ve faiz oranı

featured

Turkish Bank kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler için 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Bunun için yapmanız gereken aşağıdaki adımlardan birini seçerek bankaya kredi başvurusu yapmaktır.

 

Kredibankalar.com olarak ihtiyaç kredisi kampanyaları paylaşmaya devam ediyoruz. Turkish Bank, sizlere bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında 36 aya kadar vade imkanıyla müşterilerine uygun faizli kredi imkanı sunmaktadır.

Turkish Bank kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler; %1,65 faiz oranıyla kredi kullanabilmektedirler. Teknoloji olanaklarını sonuna kadar kullanan banka, ihtiyaç kredisi için kampanya sunmaktadır. Köklü bankalar arasında yer alan TurkishBank sizlere ihtiyaç kredisi sunmaktadır. (Turkish Bank, Türkiye’de 1982 yılında faaliyete başlamış, Kıbrıs bankasıdır. İlk şubesini İstanbul’da açmıştır. 1988 yılında ikinci şubesini de İzmir’de hizmete açan Türk Bankası Ltd. bir sonraki yıl Mersin ve sonrasında ise Ankara Şubeleri ile Türkiye’deki hizmet ağını genişletmiş bir bankadır. Turkish Bank’ın Türkiye operasyonları, 27 Aralık 1991’de yabancı banka statüsünden çıkarak TurkishBank A.Ş. olarak ayrı bir tüzel kişilik kazanmıştır.)

Bu bilgiler TurkishBank’ın resmi web sitesi üzerinden alınmıştır. Ancak bu bilgiler heran güncellenebileceği için direk bankada kredi başvurusu sırasında bilgilerin güncelliğini kontrol edebilirsiniz.

36 Aya Varen Vade Seçenekleri

36 aya varan taksit seçenekleri ve %1,65 faiz oranıyla Turkish Bank ihtiyaç kredisi vermektedir. Turkish Bank’a bankanın şubelerinden kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi, 0212 373 73 73 numaralı müşteri hizmetlerinden kredi başvurusu yapılabilir, TurkishBank’ın web sitesi üzerinden de başvuru bankaya ulaştırabilme seçeneği bulunmaktadır.

TurkishBank gerek gördüğü durumlarda kredi başvurularında kefil talep edebilmektedir.

Turkish Bank Kredi Hesaplama Tablosu

Turkish Bank Kredi hesaplama yapmak isteyenler için örnek bir tablo oluşturduk. Bu bilgiler bankanın resmi web sitesinden alınmıştır.

 

 

Turkish Bank Kredi Hesaplama
15.000 TL 12 Ay Vade 1.416 TL aylık ödeme
15.000 TL 24 Ay Vade 791 TL aylık ödeme
15.000 TL 36 Ay Vade0 586 TL aylık ödeme

 

Yukarıdaki bilgiler doğrultusunda ihtiyaç kredinizi %1.65 faiz oranından hesaplayabilir, çekilebilecek kredi tutarınızı ve ödemelerinizi hesaplayabilirsiniz. Turkish Bank Kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler yukarıda sunmuş olduğumuz bilgilerden yararlanabilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir