İş Bankası Emekli Kredisi

featured

İş Bankası’ndan emekli kredisi başvurusu mu yapmak istiyorsunuz? Sizler için İş Bankası Emekli Kredisi hesaplama, başvuru detayları ve faiz oranları bu sayfada yer almaktadır.

 

Emeklilere özel kredi veren bankalar arasında yer alan İş Bankası, emekliler için uygun faizli krediler vermektedir. Siz de İş Bankası emekli kredisi başvurusu yaparak emeklilere özel konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerinden yararlanabilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu (Sgk, Bağkur, Emekli Sandığı) emekli maaş ödemesini İş Bankası’na aktaran emeklilere özel olarak 3 ayda bir ödemeli kredi kullanabilirler.

Emekli Kredisi İş Bankası

Bu yıl Türkiye İş Bankası’ndan emekli kredisi almak istiyorsanız yazımızı okumaya devam ediniz. Emeklilere bu yıl verilen promosyon ödemeleri ile maaşlarını çeşitli bankalara taşıdılar. Maddi sıkışıklık yaşayan ve acil nakite ihtiyacı olan, konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyen ya da taşıt kredisi kullanmak isteyen emeklilere İş Bankası emekli kredisi vermektedir. İş Bankası tarafından sunulan uzun vadeli ve uygun ödeme koşulları sayesinde emekliler rahat etmektedir. Diğer bankalar gibi emekliler için sürekli kampanya düzenleyen İş Bankası, emeklileri bankalarına müşteri yapmak istemektedir. Emekliye kredi avantajlarından yararlanmak istiyorsanız, emekli kartınızla beraber en yakın İş Bankası’nı ziyaret ederek maaşınızı taşıyabilirsiniz. Maaş taşıması yaparak emekli maaş promosyon alma hakkından yararlanabileceğiniz gibi, aynı zamanda indirimli faiz oranları ve cazip kredi tekliflerinden de faydalanabilirsiniz.

İLGİLİ SAYFA: EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR

İş Bankası emekli kredi başvurusu

Emeklilerin acil nakit ihtiyaçlarına çözüm sunan İş Bankası, tüm emeklilere uygun ödeme koşullarıyla kredi sunmaktadır. Emekli Sandığı, Bağ-Kur veya SSK ile maaş ödemesini düzenli olarak alan emeklilerden istenen tek şart ise maaşlarını İş Bankası’na taşımaktır. Tabi ki maaşını taşımayan emeklilere de kredi verilmektedir ancak, maaşlarını İş Bankası’na taşıyan emekliler cazip ödeme koşulları ve avantajlı ve ayrıcalıklı koşullardan yararlanabilirler.  Ayrıca emekli maaşını aylık olarak alan müşteriler aylık olarak ödeme, 3 aylık alan emekliler için ise 3 ayda bir ödeme gibi esnek ödeme koşulları da vardır.

İş Bankası’ndan emekli kredisi hesaplama

İş Bankası’nın emeklilere özel faiz oranları ve 3 ayda bir ödeme avantajlarından yararlanabilirsiniz. Aşağıda yer alan hesaplama tablosu İş Bankası resmi web sitesinden, hesaplama bölümünden alıntılanmış olup banka faiz oranlarını güncel piyasa koşullarına göre değiştirebilmektedir. Maaşını İş Bankası’na taşıyanlar bu faizlerden yararlanabilmektedir. Siz de İş Bankası’nın bu kredisinden yararlanmak istiyorsanız hemen kredi başvurusunu yapabilirsiniz. 3 aylık ödemeli kredilerden yararlanmak için bnaka şubesinde başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru sırasında bu talebinizi müşteri temsilcisine iletebilirsiniz.

İLGİLİ: 3 ay ertelemeli kredi veren bankalar

 

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

 

• Nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi,

 

• SGK kaydı olmayan ya da geliri doğrulanamayan müşteriler için gelir belgesi,
• Emekli tanıtım kartı,
• Emekli aylığının kaydedildiği hesaba ait banka hesap cüzdanı.

Ziraat Bankası emekli kredisi
Vakıfbank emekli kredisi

Kredi başvurusu yapmak istiyorsanız birkaç yolu kullanabilirsiniz. Bunlardan birisi İş Bankası’nın internet bankacılığı ile hızlı başvuru yapılmaktadır. Bunun için İş Bankası’nın resmi sitesine girerek başvurular bölümünden emekli kredisi başvurusu formunu doldurmak yeterli olmaktadır. Diğer bir yöntem ise İş Bankası müşteri hizmetleri numarası olan 0850 724 0 724 nolu müşteri hizmetlerini arayarak emekli kredisi başvurusu yapmak istediğinizi söylemek ve hızlıca başvuru yapmaktır.İş Bankası emekli kredisi için başvurulardan bir diğeri ise bankanın şubelerine giderek müşteri temsilcisi aracılığıyla başvurunuzu yapmaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir