İş Bankası Nesine Para Yatırma Nasıl Yapılır

featured

Türkiye’de en çok kullanılan Nesine.com’a İş Bankası hesabınızdan para yatırabilirsiniz. Peki İş Bankası’ndan Nesine’ye nasıl para yatırılır.

 

Türkiye’de en fazla tercih edilen yasal şans oyunları bayisi Nesine’yi kullanarak sizde şansınızı deneyebilirsiniz. Uzun zamandır hizmet veren bu siteye kolaylıkla para yatırımı yapılmaktadır. İş Bankası Nesine para yatırma işlemlerini merak edenler için bu konumuzu hazırladık.

Nesine İş Bankası Para Yatırma
İlk olarak hangi kanal vasıtasıyla para yatırımı yapacağınıza karar verin. Nesine’ye İş Bankası internet şubesinden, İşCep mobil bankacılıktan, Atm’lerden (Kartlı yada Kartsız işlem) para gönderimi yapabilirsiniz. Bu farklı yollardan para yatırımı yapılabilmesi için ayrı ayrı olarak aşağıda anlatacağız. Ayrıca belirtmek gerekirse Nesine uzun yıllardan beri şans oyunlarında online yasal bayi olarak hizmet veriyor. Nesine’ye güvenerek kolaylıkla para yatırabilir ve çekebilirsiniz. Kupondaş uygulamları sayesinde kazancınızı katlamanız da olasıdır. Nesine’de Milli Piyango, Spor Toto, İddaa oynanabilmektedir.

İlk adım: Üye Numarasını Kaydedin
Nesine hesabınıza giriş yaparak üye numaranızı bir yere not ediniz. Nesine’de aşağıdaki görseldeki gibi 8 haneli bir üye numaranız olacaktır. Nesine hesabınızın üye numarası ile İş Bankası’ndan para gönderimi yapabilirsiniz. Üye numaranızı bir yere not ettiğinize göre şimdi para gönderimi ile alakalı diğer bilgilere bakalım.

1 – Nesine’ye ATM’lerden para yatırma
İş Bankası atm’lerinden kartlı yada karsız işlemlerden para yatırabilirsiniz. İlk olarak kartlı para göndermeyi anlatıyoruz; ATM’ye kartınızı sokarak şifrenizi girin. Daha sonra ödemeler > Şans oyunları > Nesine menüsüne gelin. Sizden Nesine üye numaranız ile gönderilmek istenen tutar istenecektir. Bu bilgileri girip onayladıktan sonra Nesine’ye para aktarımını tamamlamış olursunuz.Bu işlemde ise 100 TL’ye kadar olan gönderimler 1.25 TL işlem ücreti alınırken, 100 TL üzerindeki transferlerde komisyon alınmıyor.

İş Bankası atm kartsız bankacılıktan Nesine’ye para aktarımı ise, 2.50 TL işlem ücreti alınıyor.  ATM’lerden kartsız yollanılan paralar, tüm şans oyunları bayilerinde “çekilemez tutar” olarak yansımaktadır. Kartsız para gönderimi için de yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz.

2 – İşCep Mobil Bankacılıktan para yatırma
İş Bankası’nın mobil uygulaması olan İşCep üzerinden de Nesine’ye para gönderebilirsiniz. Bunun için mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra ödemeler > şans oyunları > Nesine menüsüne gelin. Bu adımı tamamladıktan sonra ise, Nesine üye numaranızı ve gönderilecek para miktarını yazıp onaylayın. Para işlem onayından hemen sonra Nesine hesabınıza aktarılacaktır.

3 – İş Bankası online işlemlerden Nesine’ye para yollama
İş Bankası’nın online bankacılığına giriş yaptıktan sonra yine aynı şekilde ödemeler bölümüne giriniz. Daha sonrasında ise “Şans Oyunları” menüsünden Nesine’yi seçin. Bu menüde diğer yasal bayiler olan Birebin, Tuttur, Bilyoner gibi site adreslerini de görebilirsiniz ve bu hesaplara da para aktarımı yapılabilmektedir. Bu adımdan sonra Nesine üye numaranız ve gönderilmek istenen tutarı yazıp onaylayın. İşlem onayından hemen sonra paranız Nesine hesabına aktarılır.

Bilinmesi gerekenler:
Nesine’ye para aktarmak için sadece kendi isminize kayıtlı olan bankadan para gönderebilirsiniz. Başka bir kişinin farklı bir şans oyunları bayisine para gönderimi hukuken yasaktır. İş Bankası internet şubesine buradan tıklayarak giriş yapıp, online işlemlerden paranızı aktarabilirsiniz. Nesine hesabına para aktarımlarında 100 TL’ye kadar olan gönderimler 1 TL işlem ücreti alınırken, 100 TL üzeri gönderimde ise komisyon alınmıyor. Hafasonları, tatil günleri ve mesayi saatleri dışında da Nesine’ye para aktarımları yapabilirsiniz.

Ayrıca İş Bankası cebe havale konusuna da bakarak bir kişinin cep telefon numarasına nasıl para gönderilir sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir