İş Bankası Sim Kart Bloke Kaldırma Nasıl Yapılır?

featured

Bu sayfadan İş Bankası sim kart bloke kaldırma işlemlerinin nasıl yapıldığını tüm ayrıntılarıyla anlattık. Siz de sim değişikliğinden dolayı bloke edilen hattınızdaki bloke işlemini hemen iptal edebilirsiniz.

 

Operatör taşıma veya hat değişikliğinden dolayı bankalar güvenlik önlemi olarak SİM kartları bloke ederek, internet bankacılığı ve mobil bankacılık erişimini kısıtlamaktadır. Siz de İş Bankası sim bloke kaldırma işleminin nasıl yapıldığını bu sayfadan öğrenerek, hattınıza uygulanan sim kart bloke işlemini hemen kaldırabilir ve İş Bankası mobil (İşCep) ile İş Bankası internet bankacılığına giriş yapmaya devam edebilirsiniz.

 

Hat değişikliğinden dolayı bankalardan SMS alamama hatasının başlıca nedeni, ilgili bankanın Sim kartı bloke etmesidir. Bu bir güvenlik önlemi olarak tüm bankalarda uygulanmaktadır. ATM’den kartsız para çekmekten, internet bankacılığına girişe kadar birçok bankacılık uygulamasına bu bloke işlemi sırasında kısıtlanma gelir. Sim kart blokesi otomatik olarak belli bir zaman sonra kendiliğinden kaldırılmaz. Müşterinin banka ile iletişime geçerek sim karta uygulanan bloke işlemini iptal etmesi gerekmektedir. Aşağıda yer alan adımları uygulayarak İş Bankası sim karta uyguladığı bloke işlemini kaldırabilirsiniz.

İş Bankası Sim Blokesi Kaldırma

İnternet ve mobil bankacılığı kullanıcıysanız, tek kullanımlık şifre alamamanız ve ‘sim kartınız bloke edilmiştir’ yazısıyla karşılaştığınızda şu yolları izleyebilirsiniz:

1. İş Bankası müşteri hizmetlerinden bloke kaldırma: İş Bankası müşteri hizmetlerini arayarak sim kart bloke kaldırma talebinizi iletebilirsiniz. İş Bankası Müşteri Hizmetleri numarası: 0 850 724 0 724
2. ATM’den bloke kaldırma: İş Bankası atm’lerinden daha fazlası -> anında bankacılık -> mobil onay kodu bloke kaldırma adımlarını takip edebilir, blokenizi kolaylıkla kaldırabilirsiniz.
3. Şubeden bloke kaldırma: İş Bankası’nın size en yakın şubesine giderek bloke kaldırma dilekçenizi doldurup, bloke işleminizi tamamlayabilirsiniz.

İş Bankası sim kart blokesi kaldırma nasıl yapılır diye merak edenler, sayfamızdaki bilgilerle, çeşitli yollardan bloke işlemlerini halledebilirler. İşleminiz tamamlandıktan sonra rahatlıkla internet ve mobil bankacılığını kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Diğer bloke kaldırma sayfaları:

Denizbank sim kart bloke kaldırma

Akbank sim kart bloke kaldırma

Yapı Kredi sim kart bloke kaldırma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir