İş Bankası Kredi Kartı Limit Arttırma

featured

Kart limitiniz yetmiyor mu? O halde bu sayfada yer alan bilgilerle İş Bankası kredi kartı limiti arttırma yollarından birisini deneyebilir ve kartınızın limitini arttırarak harcamalarda sıkıntı yaşamazsınız.

 

Türkiye İş Bankası bünyesinde kullandırılan Maximum kredi kartı ile avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Eğer alışverişlerinizde limitinizin yeterli olmadığını düşünüyor ve limit sıkıntısı yaşıyorsanız aşağıda yer alan yöntemler ile İş Bankası kredi kartı limit arttırma talebinde bulunabilirsiniz. Siz de İş Bankası kartınızın limitini yükselterek, artan ihtiyçlarınızı hemen karşılayabilir ve alışverişlerde limit sıkıntısıyla karşılaşmamış olursunuz.

İş Bankası Kredi Kart Limiti Arttırma
Kredi kartının limitinin nasıl artacağı hakkında merak edenler için bu sayfamızı hazırladık. İş Bankası internet veya mobil şubeden Maximum kredi kartınızın limitini arttırabileceğiniz gibi, müşteri hizmetleri çağrı merkezinden, banka şubesinden de kolaylıkla yapabilirsiniz. İş Bankası kartınızı alışverişlerde nakit sıkıntısına düşmeden kullanmak istiyorsanız, aşağıdaki limit arttırım talebi için ilgili kanalları kullanabilirsiniz.

1. Müşteri Hizmetlerinden: İş Bankası müşteri hizmetleri numarası 0850 727 0 724 ‘ü arayabilir, kart limit artırım talebinde bulunabilirsiniz.
2. Banka Şubesinden: İş Bankası şubesine giderek müşteri temsilcisinden kredi kartı limit arttırım talebinde bulunabilirsiniz.

Siz de yukarıda yer alan yöntemler sayesinde İş Bankası kredi kartı limiti arttırma başvurusu yaparak kart limitinizi yükseltebilirsiniz. Kredi kart limitinizin arttırılması için, aylık gelirinizin talep ettiğiniz limite orantılı olması gerekmektedir. İş Bankası kart limiti yükseltme taleplerini değerlendirirken pek çok farklı kriteri inceleyerek buna göre sonuç verecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir