Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar Kredi Kartı Başvurusu

featured

Eğer sizde ev hanımıysanız, ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar 2018 yılında bu sayfadan hemen başvurunuzu yapıp kredi kartınınızı alabilirsiniz. Ev hanımlarına anında onaylı kredi kartı veren bankalar bu sayfada yer almaktadır.

 

Ev hanımlarına kredi kartı 2018 yılında bir çok ev hanımının ilgilisini çekmektedir. Sizde ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar sayesinde kredi kartınızı alabilir ve alışverişlerde bu kartı kullanabilirsiniz. Nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, borç erteleme, alışveriş sonrası taksitlendirme, puan kazanma gibi farklı özelliklerden yararlanabilirsiniz. Kredi kartı günümüzde bir ihtiyaç haline gelmiştir bu yüzden artık herkesin bir kredi kartı alması da gerekliliktir. Sizler için araştırdık ve ev hanımlarına özel olarak sunulan kredi kartlarını listeledik.

Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar

Ev hanımlarına özel kredi imkanını daha önceki konularımızda paylaşmıştık. Şimdi de çalışmayan, ssksı olmayan ev hanımlarına özel olarak sunulan kredi kartı veren bankaların listesini açıklıyoruz. Bu bankalar genellikle eşin gelirine, kredi notuna gibi farklı kriterleri inceledikten sonra kredi kartını onaylamaktadır. İlk olarak düşük limitli sunulan bu kredi kartları, daha sonralarda ise yüksek limite çıkarılabilir. Alınacak kredi kartında yer alan kampanyaları ve tüm özellikleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Diğer yandan, alışverişlerde puanlar kazanabilir ve yine bu puanlarla alışverişler yapabilirsiniz. Peki hangi bankalar ev hanımlarına kredi kartı veriyor, işte cevabı.

Akbank Kredi Kartı Başvurusu

Akbank’ın anında onaylı kredi kartı ile ev hanımlarının da kredi kartları olacak. Sizde Akbank’ın Axess kredi kartına sahip olarak, Türkiye’de en çok kullanılan kredi kartını kullanmaya başlama avantajı kazanabilirsiniz. Alışverişlerde taksitlendirme, nakit çekim, borç erteleme ve yüzlerce kampanyanın olduğu bu kredi kartı tam size göre. Bütçenize göre alışverişler yapabilir ve taksitler halinde ödeyebilirsiniz. Ayrıca bazı dönemlerde yapılan nakit fiyatına taksit imkanlarından da bu kart sayesinde faydalanabilirsiniz. Aşağıda yer alan linke tıklayarak ev hanımlarına özel kredi kartı başvuru sayfasına gidebilir ve başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

Ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar oldukça bu konu altından güncelleme yapılacaktır. Sizde ev hanımıysanız ve kredi kartı almak istiyorum diyorsanız sitemizi takip edebilir, kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Ev Hanımları Kredi Kartı Alabilir Mi? Evet, kredibankalar.com sayesinde artık kredi kartı olmayan ev hanımı da kalmayacak. Sizlere sunduğumuz kampanyalar sayesinde kredi kartı alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Günümüzde kredi kartlarının ne kadar çok kişi tarafından talep edildiğini ve kullanım kolaylığını bilmeyeniniz yoktur. Öyleyse sizde hemen yukarıda yer alan banka üzerinden başvurunuzu online form aracılığıyla doldurun ve kredi kartınız birkaç gün içerisinde adresinize kadar gelsin.

Ev hanımlarına kredi veren bankalar 2018

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir