Gelir Belgesiz Kredi Kartı Veren Bankalar

featured

Çalışmayan kişilerin kredi kartı alabilmeleri için gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar bu sayfada yer almaktadır.

 

Tüm bankalar, kredi notu iyi olan ve gelir belgesi olan herkese kredi kartını kolaylıkla vermektedir. İşsiz ve çalışmayan kişilerin kredi kartı alabilmeleri için, gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar listesini sizlere hazırladık. Bankalardan kredi kartı almanın en kolay yolunu arayan kişiler konunun detaylarına göz atabilir. Bu konumuzda çalışmayan kişilerin nasıl kredi kartı alabileceğini ele alacağız. Siz de konu içeriğinde bulunan bilgilere göre kredi kartı başvurusu yapabilir, anında onaylı kredi kartınızı hemen alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Belgesiz Kredi Kartı Veren Bankalar

Çalışmayan kişilerin kredi kartı alabilmeleri oldukça zordur ancak imkansız değildir. Çalışayan kişilerin bankadan kredi kartı alabilmeleri için bankaya ek gelir göstermesi gerekmektedir. Eğer hiçbir geliriniz bulunmuyorsa bankalar kredi vermezler. Eğer kira geliri veya farklı bir yerden gelen geliriniz bulunuyorsa bunu bankaya belirterek kredi kartını kolaylıkla alabilirsiniz. Ayrıca çalışmıyor ve gelir belgeniz yoksa kredi kartı alabilmeniz için kredi notunuzun 1400 üzerinde olması gerekmektedir. Daha önce kara listeye girmemiş ve kredi sicilinizin temiz olması da diğer kriterlerdir. Eğer kredi skorunuz 1100 altında bulunuyorsa bankalardan kolay kolay kredi ve kredi kartı alamazsınız. İşte gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar:

  • Akbank Axess Kredi Kartı
  • QNB Finansbank CardFinnas
  • Garanti Bankası Bonus Kart
  • Ziraat Bankası Bank’O Kart
  • Yapı Kredi Worldcard
  • TEB Bonus Kart
  • Denizbank Bonus Kart

 

Akbank Axess Kredi Kartı

Türkiye’de uzun yıllardan beridir hizmet veren Akbank, kendi bünyesinde müşterilerin hizmetine sunduğu Axess özellikli kredi kartları ile pek çok avantaj ve kampanyaları bünyesinde barındırıyor. En kolay onaylanan kartların başında yer alan Akbank Axess kredi kartı ile siz de alışverişlerinizi taksitli yapabilir, alışverişlerde chip-para kazanabilir, kazandığınız puanlarla bedava alışveriş yapabilirsiniz. Nakit avans kullanımı, taksit erteleme ve bir çok farklı özellikli kredi kartına hemen başvurunuzu yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

QNB Finansbank CardFinans Kredi Kartı

Türkiye’de en çok kullanılan ve tercih edilen kartlar arasında yer alan CardFinans ile bir çok avantajlı tekliflerden yararlanabilirsiniz. Hediye para ile 1.500 TL’ye kadar alışverişlerinizi bedavaya getirebilirsiniz. TaksitKolay özelliği ile 50 TL ve üzeri tek çekim harcamalarınzıı sonradan da taksitlendirebilirsiniz. Kart başvurunuzu QNB Finansbank resmi web sitesinden buraya tıklayarak yapabilirsiniz.

 

Garanti Bonus Kart

Bonus özellikli kredi kartlarını veren banka Garanti’den hemen başvurunuzu yaparak siz de Bonus kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Yaptığınız alışverişlerde bonus puan kazanabilir, kazandığınız paunları dilediğiniz gibi harcayabilir ve bedava alışveriş yapabilirsiniz. Garanti Bonus kredi kartında temassız özelliğini kullanabilir, siz de temas etmeden ödemelerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru yapmak için Garanti’nin resmi internet sitesini kullanabilir, buraya tıklayarak hemen Garanti Bonus resmi sitesine gidebilirsiniz.

Eğer ev hanımı veya emekliyseniz yine bankalardan kolaylıkla kredi kartı alabilirsiniz. Ev hanımları için eşinin gelir belgesi, emekliler için de emeklilik cüzdanı kredi kartı alabilmek için yeterli olmaktadır. Ayrıca Akbank gibi bankalar öğrencilere de kredi kartı vermektedir (üniversite öğrencileri) Bazı şartlar altında kullandırılan bu kredi kartları genellikle düşük limitli olarak sunuluyor. Diğer yandan esnaflar da ticari sicil kayıtlarıyla beraber istediği bankaya giderek kolaylıkla kredi kartlarını alabilirler. Bunların yanı sıra hiçbir işte çalışmayan işsizler kredi kartı almakta oldukça zorluk çekmektedir. Bu kişilere kredi kartı verilmemesinin nedeni ise bir gelirlerinin olmamasıdır. Yine bazı bankalar kampanyalar yaparak işsizlere kredi kartı veren bankalar arasında yer almaktadır. Bu kredi kartları yine öğrencilere verilen kartlar gibi 300-500 TL gibi düşük limitlerle verilmektedir. Düenli ödemeler yaparak ve borçlarınızı gününde ödeyerek kredi kartı limitinizi arttırabilirsiniz. Ayrıca aşağıda bulunan linkten kolay kredi kartı veren bankaları inceleyebilir, hemen kredi kartınızı alabilirsiniz.

Ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar
En kolay kredi kartı veren bankalar

Gelir Belgesiz Kredi Kartı
Toparlamak gerekirse ev hanımları, emekliler, öğrenciler ve çalışmayanlar bu kredi kartlarından yararlanabiliyorlar. Eğer işsizseniz ve çalışmıyorsanız yukarıda yer alan bankalara kredi kartı başvurusu yapabilir ve sonucunu öğrenebilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz ise, banka şubesine giderek durumu izah etmeniz ve kredi kartı başvurunuzu oradan yapmaktır. Eğer bankacıya durumu bildirirseniz size yardımcı olmaya çalışacaktır. Ayrıca bankaların internet bankacılığını kullanarak da ilgili formları doldurup kredi kartı başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz. TC kimlik numarası, doğum tarihi, telefon numarası gibi bilgileri doldurarak hemen siz de bir kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar tarafından sunulan kredi kartlarını almak isteyen işsiz kişilerin, kredi kartı alabilmeleri için mutlaka bankanın şubesine gitmesi gerekmektedir.

 

Ayrıca gelir belgesiz kredi veren bankalar sayfamıza da bakarak belgesiz kredi başvurusu yapabilir ve hiçbir şart ve belge olmaksızın anında kredi çekebilirsiniz.

En iyi kredi kartı hangi bankanın

Anında kredi kartı veren bankalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir