İnternetten kredi kartı başvurusu yapılan bankalar

featured

İnternetten kredi kartı başvurusu yapıp anında kredi kartı veren bankalardan yararlanmak için bu konu sizleri bekliyor. En hızlı olarak kredi kartı basıp gönderen bankaları sizler için sıraladık.

İnternet üzerinden bir çok işlem yapıldığı gibi, bankaların müşterilerine sunmuş olduğu alışveriş kartları yani bilinen ismiyle kredi kartlarını da almak mümkündür. Sizde vereceğimiz yöntemlerle birlikte internetten kredi kartı başvurusu yapılan bankalar ile başvurunuzu yapıp hızlı gönderen bankaları bulabilirsiniz. En uygun faizler ve bonus seçenekleriyle beraber anında kredi kartı sunan bankaları sizlere bulduk. Aşağıda yer alan bağlantılara giderek ilgili bankaların kredi kartlarına ulaşabilir, hakkında bilgiler alabilir ve online olarak başvurunuzu bankaya gönderebilirsiniz. İşte anında kredi kartı veren bankalar 2018yılındaki bilgilerle beraber sıralamamız;

Akbank Kredi Kartı Başvurusu
Türkiye’de en çok tercih edilen kredi kartı olan axess kart sahibi olmak ister misiniz? Hemen aşağıdaki linke tıklayarak gideceğiniz Akbank sitesinde online kart başvurunuzu yapabilir, ANINDA ONAYLI kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Kredi Bankalar olarak listemizin ilk sırasında Akbank var çünkü; Akbank hem yerli sermayeli bir milli bankamız, hem de pek çok avantajı içinde barındıran kredi kartında var olan özelliklerden dolayıdır. Akbank’ın bu kredi kartını güvenerek alabilir ve kullanıma başlayabilirsiniz.

Teb Kredi Kartı Başvurusu
Teb yani uzun adıyla Türk Ekonomi Bankası, online kredi kartı başvurusu yapılabilen bir bankadır. Türkiye’de avantajlı seçeneklere sahip olan Wordcard ve Bonus kartları ile başvuru yapılabilmektedir. İnternet üzerinden başvurunuzu yapmak için buraya tıklayın.

KARŞILAŞTIR: Kredi kartı başvurusu

Garanti Bankası Kredi Kartı Başvurusu
Garanti Bankası’nın en çok kullanılan kredi kartı Bonus’u almak istiyorsanız çok avantajlı tekliflerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Garanti online şubeye giriş yapıp yada 444 0 333 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak da başvurunuzu yapabilirsiniz. Garanti’den online kart başvurusuu için buraya tıklamanız yeterli.

QNB Finansbank Kredi Kartı Başvurusu
Finansbank’tan kredi kartı alarak bazı kampanyalar çerçevesinde sizde para ödüllerinizi alabilirsiniz. CardFinans, Cardfinans Xtra, Emekli Cardfinans, CardFinans Nakit kredi kartlarına sahip olmak için bankanın internet sitesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru formunu doldurup Finansbank kredi kartı sahibi olmak için hemen buraya tıklayın.

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Başvurusu
Türkiye’de uzun yıllardır aralıksız hizmet veren Yapı Kredi’den Wordcard, Adios Card gibi kartları alarak avantajlı tekliflerden yararlanın. Online ortamdan başvurunuzu güvenli olarak yapmak istiyorsanız buraya tıklayabilir ve kartınızı anında alabilirsiniz.

Denizbank Kredi Kartı Başvurusu
İnternetten kredi kartı başvurusu alan bir diğer banka ise Denizbank’tır. Denizbank bünyesinde sunulan Bonus ile avantajlı tekliflerden sahip olmak için buraya tıklayıp başvurunuzu bankaya gönderin.

İş Bankası Kredi Kartı Başvurusu
Türkiye’nin ilk bankası konumunda yer alan İş Bankası’ndan Maximum kart almak istiyorsanız buraya tıklayarak internet sitesinden başvuru formunu hemen doldurun.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu
Ziraat Bankası internet üzerinden kredi kartı başvurusu yapmak isteyen kişiler buraya tıklayabilir. En kısa sürede hızlı bir biçimde online formu doldurarak kredi kartınızı adresinize kadar teslim alabilirsiniz.

İnternetten kredi kartı başvurusu yaptım ne zaman gelir?

Yukarıda yer alan bilgilerden sizde online başvurunuzu yaptıysanız şimdi de kartım ne zaman gelir diye merak edebilirsiniz. Online başvuru formunu doldurduktan sonra bankaya iletilen bilgiler kontrol edilir. Kontrol aşamasında ise başvuruyu yapan kişinin gelir durumuna, kredi notuna, banka sicili ile kredi sicili ve kara listede olup olmadığı kontrol edilmektedir. Tüm bu işlemlerden sonra eğer kredi kartınız onaylanırsa 1 ile 2 hafta içerisinde adresinize kadar gönderilecek ve adınıza teslim edilecektir. Bu süre zarfında kartınız halen elinize ulaşmamış ise bankayla irtibata geçmenizi öneririz. Olası bir aksilik durumunda zarara girmemek ve sorunlar yaşamamak için de kredi kartınızın nerede olduğunu, bankaların sistemleri üzerinden “kartım nerede” bölümlerinden takip edebilirsiniz.
Garanti kredi kartı başvuru sonucu sorgulama

Kredi kartı limiti nasıl belirlenir?

Bankaya kredi kartı başvurusu yaptığınızda size ilk olarak düşük bir limit verilecektir. Bu limiti zaman içerisinde yükseltebilmenize de imkan vardır. Aylık gelirinizin 5 katına kadar limit artırımı yapılabilmektedir ancak bu durum bankaların insiyatifine kalmıştır. Bankalar, sizin kartı ne kadar sıklıkla kullandığınıza ve borçlarınızı zamanında ödeyip ödemediğinizi kontrol ederek (eğer otomatik limit artırım talebi verilmişse) limitinizi düzenli olarak yükseltirler. Düzenli olarak limitinizin artmasını istiyorsanız bankaya limit artırım talebi verdikten sonra kredi kartı eksterelerinizi zamanında yatırın. Asgari ödeme yerine borcun tamamını öderseniz bankanın gözüne girersiniz ve kart limitiniz daha hızlı şekilde yükselir.

Bu verdiğimiz bilgiler ile sizde anında ve hızlı kredi kartı başvurusu 2018 yılı verilerini inceleyebilirsiniz. Sitemiz üzerinde yer alan bağlantılara tıklayarak online kredi kart başvurunuzu yapabilir ve anında sizde bir kart sahibi olabilirsiniz. Kredi kartınızı alışverişlerinizde kullanarak taksit avantajlarından yararlanabilir yada atm’lerden nakit avans ile taksitli nakit avans çekimi yapabilirsiniz. İnternetten kredi kartı yapılan bankalar örnek olarak yukarıda 7 bankayı sizlere sunduk. Ayrıca diğer bankaların da kartlarına sahip olmak isteyen kişiler, bankaların web sitesi üzerinden “Başvurular” bölümünü inceleyebilir.

Kredi kartı ve hesap kartı arasındaki farklar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir