Kredi Kartımdan İnternetten Harcama Yapılmış

featured

Eğer sizin de kredi kartınızdan sizden habersiz harcama yapılmışsa bu sayfaya bakmanızda yarar olacaktır.

Günümüzde bir çok kişi kredi kartımdan başkası alışveriş yapmış, kredi kartımdan alışveriş yapılmış ne yapmalıyım? diye sormaktadır. Biz de bu sayfamızda kredi kartımdan internetten harcama yapılmış ne yapılmalı sorusunun yanıtını arayacağız.

BİLGİM DIŞINDA KREDİ KARTIMDAN PARA ÇEKİLMİŞ

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık yöntemiyle karşılaşmayalım. Özellikle internetin gelişmesi ve yaygınlaşması dolandırıcıların da yeni yöntemler denemesine olanak sağlamaktadır. İnternet alışverişlerinde yada normal mağaza alışverişlerinde kredi kartınızla alışveriş yaptığınız sırada siz bilmeden kartınız kopyalanmış olabilir. Öyle akla hayale gelmeyecek dolandırıcılık yöntemleri var ki, geçenlerde bir pizza dağıtımcısı olarak çalışan eleman aynı zamanda kendine pos cihazı ürettirip (kart kopyalama cihazı) bunu pizza alan kişilerin kartlarını kopyalamak için kullanmış ve kendi çabalarıyla resmen vurgun yapmış. Bu ve buna benzer kredi kartlarıyla ilgili pek çok dolandırıcılık haberiyle sizde karşılaşmışsınızdır. Sizlere önerilerimiz ise kredi kartınızın bilgilerini güvenmediğiniz yerlerde kullanmayın ve her ay kredi kart ekstrelerini dikkatli bir şekilde inceleyin.

Kredi Kartımdan Para Çekilmiş Ne Yapmalıyım?

Yapacağınız ilk iş en yakın kredi kartınızın bağlı olduğu banka şubesine gidip durumu bildirmenizdir. Bunu ne kadar kısa sürede yaparsanız paranızı o kadar hızlı bir biçimde kurtarmış olursunuz. Ayrıca banka şubesine gitmek gibi bir durumunuz söz konusu değilse yine bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlatın ve kredi kart ödemesine itiraz edin. Bu işlemler sonrasında banka gereken güvenlik önlemlerini alacak ve sizi konu hakkında detaylı şekilde bilgilendirecektir. İsterseniz banka çağrı merkezinde sıra beklemek yerine aşağıda yer alan direk bağlanma sayfalarına göz atabilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

 

 

 

Akbank müşteri hizmetleri direk bağlanma 2018

 

 

 

Denizbank müşteri hizmetleri direk bağlanma

 

 

 

QNB Finansbank direk bağlanma

 

 

 

Garanti Bankası müşteri hizmetleri direk bağlanma

 

 

 

Halkbank müşteri hizmetleri direk bağlanma

 

 

 

İNG Bank müşteri hizmetleri direk bağlanma

 

 

 

Şekerbank müşteri hizmetleri direk bağlanma

 

 

 

Teb müşteri hizmetleri direk bağlanma

 

 

 

Vakıfbank müşteri hizmetleri direk bağlanma

 

 

 

Yapı Kredi müşteri hizmetleri direk bağlanma 2018

 

 

 

İş Bankası müşteri hizmetleri direk bağlanma

 

 

 

Diğer bankalar için tıklayın.

 

 

 

 

Eğer bilginiz dışında sizden habersiz kredi kartınızdan para çekilmiş veya harcama yapılmışsa bunu tespit edebilmek için yukarıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz. Kredi kartınızdan harcama yapılmışsa yukarıda yer alan bankaların direk bağlanma yollarını deneyebilir ve kredi kartınız için güvenlik önlemlerini bir an önce alabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir