Mil Kazandıran Kredi Kartları 2023 (Uçuş Puanı Kazan)

Kazandığınız millerle yaz ayı için seyahat planı hazırlamaya başlayabilirsiniz. En çok mil kazandıran kredi kartları 2023 yılında bu sayfadan öğrenerek, kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

Tatil planı yapmaktan ya da seyahat etmekten asla vazgeçemeyenlerdenseniz, en çok mil kazandıran kredi kartları hakkında paylaştığımız haberi okumaya başlayabilirsiniz. Günümüzde kredi kartı kullanan vatandaşların sayısı oldukça artmış durumda. Kredi kartı kullananlarında puan ve mil kazanma gibi bir avantajı oluyor. Kredi kartı puanının yanı sıra kazanılan millerle, hava yolu şirketlerinden kolaylıkla ve avantajlı bir şekilde bilet alabiliyorsunuz. Sizler de seyahatlerinizde kazandığınız milleri kullanabilirsiniz. Kazanmış olduğunuz millerle bazı yerlerde alışveriş yapabilir ya da hava yolu şirketlerinin indirimlerinden ve çeşitli avantajlarından yararlanabilirsiniz.

En çok mil kazandıran kredi kartı 2023

Sık sık uçakla seyehate çıkıyorsanız siz de kredi kartı harcamalarınız ile puan yerine uçuş mili kazanabilir, uçak biletinizi bedavaya getirebilirsiniz. Mil kazandıran kredi kartları, puan kazandıran kredi kartlarına göre daha avantajlı olmaktadır. Bazı havayolu firmaları mil puan ile alınan uçak biletlerinde kampanyalar yaparak daha ucuz uçak bileti almanızı sağlamaktalar. İşte Türkiye’de hizmet veren en fazla mil puan kazandıran kredi kartları listesi.

Mil kazandıran kredi kartları
Yapı Kredi- adios
İş Bankası- maximiles
Akbank- wings card
Garanti Bankası- miles & smiles platinum
Ing Bank- pegasus plus classic kart
Garanti Bankası- miles & smiles prive
Akbank- wings business card
Akbank- wings private card
İş Bankası- maximiles select
Akbank- wings black card
ING Bank- pegasus plus premium kart
Halkbank- parafly platinum
Vakıfbank- rail & miles kart
Vakıfbank- milplus
Vakıfbank- milplus platinum
Yapı Kredi- adios premium

Yapmış olduğunuz harcamalar doğrultusunda size mil kazandıran kartlarla seyahat edebilirsini. Ülkemizin her yerine ya da yurt dışına seyahatlerinizde hava yolu şirketlerinin indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Kredi kartınızla sık sık alışveriş yapıyor ve puan biriktiriyorsanız, bazı bankaların kartları ile bedava uçak bileti de kazanabilirsiniz. Bedava uçuş mili kazanabileceğiniz kartlar aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir