Öğrenci Kredi Kartı Başvurusu YÜKSEK LİMİTLİ 9 BANKA

featured

Üniversite öğrencilerine özel kredi kartları! Siz de öğrenci kredi kartı başvurusu yaparak anında onaylı, yüksek limitli kredi kartınızı hemen alarak eğitim ve özel harcamalarınızı kredi kartınızla yapabilirsiniz.

 

Acil paraya ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerine özel olarak sunulan kredi kartlarından siz de alabilirsiniz. Bu sayfada, bankaların öğrenci kredi kartı başvurusu sayfalarına ulaşabilir, üniversite öğrencilerine özel olarak oluşturulan kartların detaylarına göz atabilir ve kart başvurusu yaparak hemen yeni bir kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Bankaların, öğrencilere kredi kartı vermesi için bazı şartları bulunmaktadır. Aşağıda yer alan bankaları karşılaştırarak hangi karta başvuru yapacağınıza karar verebilirsiniz.

ÖĞRENCİ KREDİ KARTI
Öğrencilere kredi kartını her banka verse de, yüksek limitli kredi kartını almak öğrenciler için çoğu zaman zor olmaktadır. İşte buna çözüm bulmak ve öğrenciye yüksek limitli kredi kartı almalarına yardımcı olabilmek için bu sayfamızı oluşturduk. Aşağıdaki bankaların kredi kartı bilgilerini inceleyebilir, konu ayrıntılarından hemen başvurunuzu yaparak kredi kartınızın bir kaç gün içerisinde adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Eğitim harcamalarınızın yanı sıra, özel günlük harcamalarınızda da bankaların kredi kartlarını kullanabilir, nakit çekim özellikli kartlardan nakit çekim yaparak ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, taksit erteleme gibi özelliklerden de yararlanabilirsiniz. Ayrıca kredi kartlarına özel olarak sunulan kampanya ve avantajlardan da yararlanabilir, alışverişlerde puan kazanarak bu puanlarla alışverişler yapabilirsiniz. İşte 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında üniversitelilere özel olarak  sunulan kredi kartları listesi:

 Akbank Axess Exi26

Akbank öğrenci kredi kartı Exi26 başvurusu yapmak istiyorsanız Tıklayınız.
Daha ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 Vakıfbank Like Card

Vakıfbank öğrenci kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız tıklayınız.
Daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak için Vakıfbank öğrenci kredi kartı sayfasına bakınız.

 İş Bankası İş’te Üniversiteli

İş Bankası öğrenci kredi kartı İş’te Üniversiteli başvurusu için Tıklayınız.

İş Bankası öğrenci kredi kartı sayfasından daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 Ziraat Bankası Bankkart Genç

Ziraat Bankası öğrenci kredi kartı başvurusu yapmak için Tıklayınız.

Başvurunuzu 444 00 00 numaralı Ziraat müşteri hizmetlerinden de yapabilirsiniz.

 Garanti Bankası Bonus Genç

Garanti Bankası Bonus Genç öğrenci kartı başvurusu yapmak için Tıklayınız.

Sms ile başvuru yapmak için “GENC” yazıp 3340’a mesaj gönderebilirsiniz.

 
 Denizbank D-Şarj Bonus

Denizbank öğrencilere özel kredi kartı ayrıntıları için Tıklayınız.

Denizbank müşteri temsilcisi numarası 0850 222 0 800

 TEB ÜniversiTEB Kredi Kartı

TEB’in üniversitelilere özel olarak sunduğu ÜniversiTeb bonus başvurusu için Tıklayınız.

Ayrıca Teb müşteri hizmetleri 0850 200 0 666’den de başvurunuzu yapabilirsiniz.

 Yapı Kredi Play Kart

Yapı Kredi Play’e başvuru yapmak istiyorsanız Tıklayınız.

 
QNB Finansbank CardFinans Go

QNB Finansbank’a ait CardFinans Go’ya başvuru yapmak istiyorsanız Tıklayınız.

Yukarıda yer alan bankaların linkleri aracılığıyla, istediğiniz bankaya hemen öğrenci kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bu sayfamızda bulunan bankalar, üniversite öğrencilerine özel olarak kredi kartı vermektedir. Bu kartlar, normal kredi kartlarına göre daha avantajlı kampanya ve avantajlara sahip olarak sunulmaktadır. Ziraat Bankası kredi kartı 500 ile 1500 TL arasında yüksek limite sahiptir. Öğrencilerin en yüksek alabilecekleri limit 2.500 TL olarak belirlenmiştir. Kredi kartını yüksek limitli almak isteyen kişilerin kredi notu, 1400 üzerinde olması ve ek gelire sahip olması gerekmektedir. Öğrenciye kredi kartı veren bankalar yıllık aidatları, normal kredi kartlarına göre daha uygun tutulmaktadır. Bu bankalar ayrıca öğrenciye özel olarak “eğitim kredisi” adı altında kredi de vermektedir. İncelemek için aşağıdaki bağlantıya gidebilirsiniz.

Öğrenciye kredi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir