Şubeye Gitmeden Kredi Kartı Başvurusu Yapılan Bankalar

featured

Online kredilerin geliştirilmesinin yanı sıra, şubeye gitmeden kredi kartı başvurusu yapılan bankalar da bulunmaktadır. İşte şubesiz anında kredi kartı veren bankalar 2020 listesi.

 

Devir hız devri olduğundan artık bankalar da bu hıza ayak uydurarak şubesiz bankacılık alanına yönelmeye başladılar. Şubeye gitmeden kredi kartı başvurusu oturduğunuz yerden bir kaç adımda yapılabilmektedir. Siz de 2020 yılında bir kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız, aşağıda bulunan online kredi kartı başvurusu linkleri aracılığıyla hemen başvurunuzu yapabilir ve bir kredi kartı sahibi olabilirsiniz.

Şubeye Gitmeden Kredi Kartı Başvurusu
Şubesiz bankacılığın hız kazandığı günümüzde, internet bankacılığının pek çok avantajını kullanabilirsiniz. Hiçbir belge sorunu olmadan, anında kredi başvurusu yapabilir ve krediniz onaylanması halinde hesabınızdan istediğiniz zaman çekebilirsiniz. Aynı zamanda internetten kredi kartı başvurusu veren bankalar da çoğalmaya ve internet üzerinden faaliyet göstermeye başladılar. Kredi kartı, günlük hayatımızda pek çok avantajlı olarak kullanılabilir olduğundan dolayı bir çok kişi tercih etmektedir. Nakit çekim, alışverişlerde taksit ve puan kazanma gibi özelliklerinden dolayı dünyanın her yerinde kredi kartı, nakit paranın yerini almaktadır. İşte şubeye gitmeden kredi kartı başvurusu yapılan bankalar:

  • Akbank Axess kredi kartı
  • Cepteteb Bonus kredi kartı
  • Enpara.com kredi kartı
  • Yapı Kredi Kredi kartı
  • İş Bankası Maximum kart

 

Akbank axess Kredi Kartı

Türkiye’de en çok kullanılan kredi kartı olan Akbank axess kart ile yüzbinlerce üye iş yerinde alışverişler yapabilirsiniz. Sizde anında onaylı axess kart sahibi olarak alışverişlerinizi taksitlendirebilir, nakit çekim veya sonradan taksitlendirme özelliğinden yararlanabilir, borcunuzun asgarisini ödeme, taksit atlatma gibi pek çok avantajlı özelliği kullanabilirsiniz. En uygun alışveriş taksiti olan Akbank’ın axess kartını siz de kullanabilirsiniz, internet üzerinden başvurusunu yaparak “anında onaylı” kart sahibi olabilirsiniz. Akbank’tan hemen kredi kartı almak istiyorsanız aşağıda yer alan linke tıklayarak Akbank sitesine gidebilir ve karşınıza çıkan “kredi kartı başvuru formunu” eksiksiz olarak doldurup onaylamalısınız.

CEPTETEB Online Kredi Kartı Başvurusu

Teb’in internet bankacılığı CEPTETEB ile kolaylıkla kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Cepteteb kredi kartı ile anında başvurunuzu yapabilir, onaylanması halinde bir kaç gün içinde elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Pek çok üye iş yerinden alışverişlerinizde kullanabilir, kazanılan puanlar ile alışveriş yapabilirsiniz.

Cepteteb kredi kartı başvurusu için tıklayın.

EnPara Kredi Kartı Başvurusu

QNB Finansbank’ın internet bankacılığı olan Enpara.com ile kolaylıkla kredi kartı başvurusu yapabilir ve kredi kartınızı adresinize teslim alabilirsiniz. Aidat olmadan kredi kartı dağıtan enpara sayesinde sizde tüm üye işyerlerinizde bu kredi kartını kullanabilir, taksit yaptırabilir yada nakit çekim özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Enpara’da kart aidatı olmadığı gibi yıllık 100 TL’de tüm müşterilere aidat veren tek kredi kartı olma özelliğini de elinde bulunduruyor. Yani Enpara kredi kartı sahibi olarak yıllık 100 TL aidat alabilirsiniz.

EnPara kredi kartı başvurusu için tıklayın.

Yapı Kredi Bankası Şubesiz Kredi Kartı Başvurusu

Yapı Kredi Bankası internet şubesi üzerinden kredi kartı başvurusu yaparak, başvurunuzun onaylanması halinde adresinize kadar teslim alabilirsiniz.

Yapı Kredi online kredi kartı başvurusu için tıklayın.

İş Bankası Şubesiz Kredi Kartı Başvurusu

Türkiye İş Bankası’ndan Maximum kredi kartı alarak avantajlı teklifleri değerlendirebilirsiniz. İş Bankası’nın kredi kartına sahip olarak tüm üye işyerlerinden alışverişlerinizi taksitlendirebilir, nakit çekim yapabilir, borç erteleme gibi özelliklerden yararlanabilrsiniz.

İş Bankası şubesiz kart başvurusu için tıklayın.

Bu sayfamızda sizler için internet üzerinden şube olmadan kredi kartı başvurusu yapılan bankaların listesini hazırladık. Bankaya gitme ihtiyacı duymadan hemen başvurunuzu online formlar aracılığıyla doldurabilir ve hemen kartınızın onaylanmasını sağlayabilirsiniz. Banka şubesinde bilgilerinizin olması halinde hiçbir ek belge istenmeksizin kart onaylanması halinde adresinize kadar teslim edilmektedir. En kolay şubesiz kredi kartı veren bankalar arasında EnPara kredi kartı dikkat çekenidir.

En kolay kredi kartı veren banka sayfamızı da inceleyebilirsiniz.

Okuduğunuz konuda Şubeye Gitmeden Kredi Kartı Başvurusu 2020 yılında nasıl yapılır verileri yer almaktadır. Yukarıda listede yer alan başvuru formları yaklaşık 50 saniye içerisinde doldurulabilmekedir. Sizde yaklaşık olarak 1 dakika içerisinde online şubesiz kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

Güncel içerik: Şubeye gitmeden kredi veren bankalar

 

TÜM BANKALAR: Kredi kartı başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir