Yüksek Limitli Kredi Kartı Veren Bankalar

Yüksek limitli kredi kartı veren bankalar hakkında bilgi sahibi olarak, kart limitinizi yükseltebilir, çeşitli ihtiyaçlarınızı gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Bankalar çeşitli ürün ve hizmet sunarak vatandaşlara kusursuz hizmet vermeye devam ediyor. En sık tercih edilen ürünlerde kredi kartları. Limitli ya da limitsiz seçeneği ile bankalardan kredi kartı başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek limitli kredi kartı veren bankalar hakkında bilgi sahibi olarak sizler de, başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek limitli kredi kartına sahip olabilmek için belirli şartları taşımanız gerekiyor. Sayfamıza göz atarak yüksek limitli kredi kartları hakkında merak edilen tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Yüksek Limitli Kredi Kartları
Bankalara yüksek limitli kredi kartı başvurusunda bulunmak istiyorsanız, bazı şartları taşıyor olmanız gerekiyor. Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki, öğrenciler ve çalışmayan bireylerin herhangi bir geliri olmadığı için yüksek limitli kredi kartı almaları oldukça zor. Buradan da anlayacağınız gibi kredi kartı üst limiti gelir durumunuza göre belirlenmektedir. Kart limitiniz gelirinizin % 70’ini geçmemektedir. Bankaların çok sayıda kredi kartı bulunmaktadır. Yüksek limitli kartları sizler için araştırdık. İşte, Türkiye’de yüksek limitli kredi kartı veren bankalar.

İş Bankası, Teb, Yapı Kredi, Akbank, Qnb Finansbank ve Garanti Bankası yüksek limitli kredi kartı veren bankalardır. Düzenli geliri olan vatandaşlarımız, değişen limitlerle kredi kartlarına sahip olabilir. Belirttiğimiz gibi gelir durumunuz kredi kartı limitinizi belirleyecektir. Kredi notunuz ve siciliniz de iyiyse sahip olduğunuz kredi kartınızın limitini arttırmak için talepte bulunabilirsiniz. Düzensiz ödeme yapanların büyük olasılıkla kredi kartı limit arttırma işlemi reddedilecektir. Günümüzde hemen her vatandaşımız kredi kartı kullanıyor. Kullanılan kredi kartları da birden fazla olabiliyor. Eğer birden fazla kredi kartına sahipseniz kart limitiniz; 1. Sene gelirinizin 2 katı, sonraki senelerde ise 4 katını geçmeyecek şekilde belirlenmektedir.

Yüksek limitli kredi kartına sahip olmak istiyorsanız, yukarıda belirtmiş olduğumuz bankaların şubelerinden, internet bankacılığından, müşteri hizmetlerinden ve kısa mesaj (sms) atarak talepte bulunabilirsiniz. Yüksek limitli kredi kartı veren bankalar hakkında bilgi sahibi olarak, belirttiğimiz bankalardan kartınızı kolayca çıkarabilirsiniz. Çeşitli ödemelerinizi, ihtiyaçlarınızı yüksek limitli kredi kartlarınızla gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme planınızı kendine göre ayarlayabilir, herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Düzenli bir gelire sahipseniz, vakit kaybetmeden kart başvurusunda bulunabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir