Kredi Notu Sorgulama Ücretleri 2017

featured

Kredi notu sorgulama ücretleri 2017 yılı verileri açıklandı. Buna göre Findeks, sms ile ve KKB’den kredi notu öğrenme bedelleri aşağıda yer almaktadır.

 

Merhabalar Kredi Bankalar takipçileri. Bu yazımızda sizler için kredi notu sorgulama ücreti 2017 verilerini paylaşacağız. Daha önce kredi notu ile alakalı pek çok konuda sizlere yardımcı olacak konular paylaşmıştık. Bunlar arasında sayacak olursak kredi notu yükseltme teknikleri, kredi notu sorgulama, sms ile kredi notu sorgulaması, Findeks üzerinden kredi notu öğrenme, kredi çekeiblmek için kredi notu kaç olmalı sayabiliriz. Bu konulara sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Şimdi ise daha önce paylaşmadığımız kredi notu sorgulama ücretini sizlere açıklayacağız. Findeks, KKB üzerinde bulunan bu bedeller tüm bireysel kullanıcılardan alınmaktadır. Kurumsal kişiler için farklı bedeller ortaya çıkarılabilir.

Kredi notu sorgulama ne kadar?

Kredi notu sorgulamanın kaç lira olduğunu merak ediyorsanız sizler için net bilgileri paylaşıyoruz. Kredi puanı 1900’e kadar verilen bir puandır. Herkesin bankalarla ilişiği olmayanların daha KKB üzerinde kayıtları vardır ve kredi notu bulunmaktadır. Eğer daha önce bankalardan ürün kullanmamışsanız kredi notunuz sıfır (0) olarak gözükecektir. Bu durumda ise birkaç hamleyle birlikte kredi notunuzu artırabilir ve daha sonrasında bankalardan kredi çekebilirsiniz. Şimdi gelelim kredi notu sorgulama ücreti 2017 verilerine. Buna göre geçen yıllarla karşılaştırdığımız zaman az da olsa alınan ücretlerde bir artış olduğunu görüyoruz. Önceki  yıllara göre ayrıca sms ile de kredi notu sorgulaması yapılabilmektedir.

Findeks kredi notu sorgulama ücreti 2017?

Findeks.com kredi notu sorgulama sitesi üzerinden üye olduktan sonra anında kredi puanınıza ulaşabilirsiniz. 2017 yılında Findeks sorgulama bedeli ise 8.85 TL (kdv dahil) olarak yansıtılmaktadır. 8.85 TL’yi kredi kartınızla ödedikten sonra hemen kredi notunuzu öğrenebilirsiniz.

Turkcell kredi notu sorgulama ücreti?

Turkcell hat sahipleri de kredi notu sorgulamasını sms ile yapabilmekteler. Turkcell bu servisten 9 TL ücret talep etmektedir.

Avea kredi notu sorgulama ücreti ne kadar?

Avea (Türk Telekom) kredi notu sms ile sorgulama ücreti ise 9 TL’dir. Avea 2017 yılında Turk Telekom çatısı altına geçmiş ve Türk Telekom adında hizmet vermeye başlamıştır.

Vodafone kredi notu sorgulama ücreti?

Vodafone hat sahipleri de kredi notunu sms ile sorgulayabilirler. Bunun karşılığında 9 TL ödemek zorundasınız.

İlgili: Ücretsiz kredi notu sorgulama

Yukarıdakilere ek olarak bazı bankalar da kredi notu sorgulamasını ücretli olarak yapabilmekteler. Kredi notu sorgulama ücreti 2017 yılında 7 ile 15 TL arasında değişmektedir. Sizde kredi notunuzu öğrendikten sonra eğer notunuz düşükse yükseltmek için bazı teknikleri uygulayabilirsiniz. Bu sayede notunuzu yükseltecek ve bankalardan kredi kullanabileceksiniz. Ayrıca bazı bankaların internet şubelerinden de kredi notunuzu öğrenebilirsiniz anca bu bankalar da Findeks’in alt yapısını kullandıkları için hemen hemen aynı ücreti talep edeceklerdir.

En Hızlı Kredi Notu Sorgulama Hangisidir?

Bize göre en hızlı kredi notu öğrenme servisi cep telefonumuzdan sms ile kredi notu sorgulama yapmaktır. İşaretli konuya giderek 1122 kredi notu sorgulama servisi ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir