Kredi Notu Sorgulamak İçin Banka Siteleri

featured

Banka üzerinde kayıtlı kredi notunuzu öğrenmek istiyorsanız, bu sayfa aracılığıyla sizde kredi notu sorgulama yapabilirsiniz. Findeks sitesi yada banka adreslerinden çok kolay adımlarda kredi notunuzu hemen sorgulayın.

 

KKB (Kredi Kayıt Bürosu) verilerinde kayıtlı olan kredi notunuzu öğrenmek artık çok kolay. Kredi notu sorgulama yapmak isteyen bir çok kişinin kredi puanını nasıl sorgulaması gerektiği konusunda tereddüte düştüklerini fark ettik. Kredi Bankalar rehbe ve yönlendirici sitesi olarak ekip arkadaşlarımızla beraber araştırmalar yaparak sizler için yol gösterici niteliği oluşturan bu konuyu hazırladık. Sizde Findeks sitesinden yada bankaların ilgili web adresleri aracılığıyla kredi notunuzu sorgulayıp hemen öğrenebilirsiniz. Böylelikle ne kadar kredi çekebileceğinizi, risk raporunuzu öğrenecek ve ileriki finansal harektelerinizi kontrol altına alabileceksiniz.

Kredi Notu Sorgulama Sitesi

Kredi notu sorgulamak için bir çok web site vardır, ancak güvenilir olanları sizlere sunacağız. Özellikle KKB’nin bireysel kullanıcılar için hizmete açtığı Findeks sitesinden sorgulama yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, Akbank, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, QNB Finansbank gibi Türkiye’de hizmet veren bankaların internet şubesine giriş yaparak da kredi puanınızı öğrenmek mümkündür. Peki kredi notu nasıl sorgulanır ve ücretsiz olarak kredi notu sorgulamak mümkün müdür? Yine araştırmalarımıza göre bir çok kişi “ücretsiz kredi notu sorgulama” yapmak istemektedir ancak ücretsiz olarak kredi puanınızı öğrenebileceğiniz bir yer bulunmamaktadır. Gerçmiş yıllarda bankalardan kredi başvurusu sırasından kolaylıkla öğrenilebilen kredi notu, artık bankacıların bunu müşterilerine söylemesi yasak olması gerekçesiyle ücretsiz olarak belirtilmemektedir. Bunun yerine size vereceğimiz adreslerden kolaylıkla kredi notunuzu öğrenebilir ve buna göre finansal hareketlerinizi planlayabilirsiniz.
İLGİLİ HABER: Kredi notu sorgulama

 Akbank Kredi Notu Sorgulama

Akbank üzerinden kredi notunuzu sorgulamak istiyorsanız tıklayınız.

 Odeabank Kredi Notu Sorgulama

Odeabank sitesinden kredi notunuzu sorgulamak istiyorsanız tıklayınız.
Müşteri temsilcisinden sorgulamak için 444 0 444’ü arayabilirsiniz.

 İNG Bank Kredi Notu Sorgulama

İng Bank ile kredi notunuzu öğrenmek istiyorsanız Tıklayınız.

İng Bankası’nda geçmiş dönem borçlarınıza ulaşarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri numarası ise 0850 222 0 600

 Ziraat Bankası Kredi Notu Sorgulama

Ziraat Bankası sitesinden kredi notu sorgulamak isteyenler Tıklayınız.

Ziraat Bankası müşteri temsilcisi numarası 444 00 00

 Garanti Bankası Kredi Notu Sorgulama

Garanti Bankası sitesi üzerinden kredi notu ekranı için Tıklayınız.

Garanti Bankası müşteri hizmetleri numarası 444 0 333

 Şekerbank Kredi Notu Sorgulama

Şekerbank sitesinden kredi notu sorgulamak isteyenler Tıklayınız.

Şekerbank müşteri hizmetleri 0850 222 78 78

 Denizbank Kredi Notu Sorgulama

Denizbank sitesi üzerinden kredi notu sorgulama ekranına gitmek için Tıklayınız.

Denizbank müşteri temsilcisi numarası 0850 222 0 800

 TEB Kredi Notu Sorgulama

TEB’den kredi notunuzu öğrenmek istiyorsanız Tıklayınız.

TEB müşteri temsilcisi numarası 0850 200 0 666

 HalkBank Kredi Notu Sorgulama

Halkbank üzerinden kredi notu öğrenmek isteyenler Tıklayınız.

HalkBank müşteri temsilcisi numarası 0850 222 0 400

 Vakıfbank Kredi Notu Sorgulama

Vakıfbank kredi notunuzu sorgulamak isteyenler bu linke tıklayabilirsiniz.

Ayrıca Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0 724

 Türkiye Kredi Notu Sorgulama

Türkiye Finans Bankası’ndan da kredi notunuzu sorgulamak için Tıklayınız.

Finansbank müşteri temsilcisi 444 2 444

 QNB Finansbank Kredi Notu Sorgulama

QNB Finansbank kredi notu sorgulama yapmak ya da güncel verilerinizi kontrol etmek için Tıklayınız.

Müşteri hizmetleri için 0850 222 0 900’ü arayınız.

 EnPara Kredi Notu Sorgulama

QNB Finansbank’ın internet bankacılığı sitesi olan Enpara’dan sorgulama yapmak için

Tıklayın.

Müşteri hizmetleri için 0850 222 3663’ü arayınız.

 

 Türkiye İş Bankası

İş Bankası üzerinden kredi notunuzu sorgulamak için bu linke tıklayınız.

İş Bankası müşteri hizmetleri numarası ise 0850 724 0 724

 

 HSBC Kredi Notu Sorgulama

Hsbc Bankası’nda kredi notu sorgulamak isteyenler de buraya  Tıklayınız.

Ayrıca 0850 211 0 111 numaralı müşteri temsilcisini arayabilirsiniz.

 

Yukarıda yer alan kredi notu sorgulama linkleri, bankaların internet sitesinin online bankacılığa giriş adresleridir. Banka sitelerine giriş yaparken, bankanın resmi sitesi olduğundan emin olduktan sonra bilgileri paylaşınız. Site linkinde Https:// SSL’nin aktif olduğunu da ayrıca kontrol ediniz.

 

 

Benzer konular:

 
Ücretsiz kredi notu öğrenme
Kredi Notunu etkileyen faktörler

 

Finansbank kredi notu sorgulama nasıl yapılır?
QNB Finansbank sitesi üzerinden kolaylıkla kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Yukarıda yer alan Qnb Finansbank web sitesine giriş yaptıktan sonra “risk raporu” menüsünden hemen sorgulama yapabilir ve kredi puanınızı anında öğrenebilirsiniz.

 

Akbank kredi notu sorgulama
Akbank müşterisiyseniz sizin de kredi notu sorgulamanız çok kolay olacaktır. Akbank’ıon gelişmiş web sitesi ile giriş yaptıktan sonra Başvuru ve Nakit sayfasından “Risk Raporu” menüsüne geldikten sonra kolaylıkla online sorgulama yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Garanti Bankası kredi notu sorgulama

Sizde Garanti Bankası’na giriş yaptıktan sonra başvurular > risk raporu menüsüne gelerek kolay adımlarla anında kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Yine kredi notunuzu görüntüledikten sonra sitemizde yer alan “kredi notu yükseltme teknikleri” sayfamıza göz atabilirsiniz. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi notu sorgulaması

Ziraat Bankası müşterisi olanlar da internet şubesine giriş yaptıktan hemen sonra “risk raporu” menüsüne gelerek kredi notunu öğrenebilir. Daha detaylı bilgiye bu konumuzdan ulaşabilir ve hemen Ziraat kredi puanınızı öğrenebilirsiniz.

Denizbank kredi notu öğrenme

Denizbank web sitesine giriş yaptıktan hemen sonra başvurular > risk raporu menüsüne gelerek sorgulamanızı yapabilir ve Findeks kredi puanınızı anında öğrenebilirsiniz.

TEB kredi puanı sorgulama

Türk Ekonomi Bankası (Teb) internet şubesine giriş yaptıktan sonra “Risk Raporu Sorgulama” menüsünü bularak hemen kredi notunuzu öğrenmeniz mümkündür.

İş Bankası Kredi notu sorgulama

İş Bankası sitesine giriş yaptıktan sonra yine başvurular > kredi puanı sorgula menüsü üzerinden online olarak sorgulama yapabilirsiniz. Sizde İş Bankası müşterisiyseniz hemen internet şubesi yada mobil şubeye giriş yapın ve “risk raporu” sayfasından kredi notunuzu sorgulayın.

Odeabank kredi notu sorgulama

Türkiye’de hizmet vermeye başlaması yakın zamanda olan Odeabank’ta da kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz. İnternet şubesine giriş yaptıktan sonra Başvuru > Risk Raporu > Kredi Notu Öğrenme menüsü sayesinde online bankacılıktan kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz.

ING Bank kredi puanı sorgulama

ING Bank’ta yer alan kredi notunuzu görüntülemek isteyenler, İNG’nin internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra “Risk raporu görüntüleme” sayfası ile sorgulamasını anında gerçekleştire

 

Yapı Kredi Kredi Notu sorgulama
Türkiye’de hizmetine devam eden en büyük bankalardan birisi olan Yapı Kredi üzerinden kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Yapı Kredi internet şubesine giriş yaptıktan hemen sonra kredi notu görüntüleme ekranından hemen sorgulama yapabilirsiniz.

 

Şekerbank kredi notu sorgulama
Sizde Şekerbank müşterisiyseniz, hemen Şekerbank internet şubesine giriş yaptıktan sonra “Risk Raporu Görüntüleme” menüsü ile sorgulamanızı anında yapabilir, finansal hareketlerinizi kredi puanınıza göre düzenleyebilirsiniz.

Kredi Notu Hesaplama Nasıl Yapılır

Kredi notu hesaplama, kişilerin finansal hareketlerine göre hesaplanmaktadır. Kredi ödemeleri, kredi kartı ödemeleri, kredi kullanma sıklığı, finansal hareketler ve bir çok kriter baz alınarak kredi notu hesaplaması yapılır. Sizde bankalar aracılığıyla kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz. Yukarıda verdiğimiz bankaların internet şubesine giriş yapabilmek için, bankada tanımlı bir hesabınız ve internet şube şifrenizin olması gerekmektedir. Diğer yandan şunu da söyleyelim; tüm bankalar kredi notu verilerini Kredi Kayıt Bürosu’ndan alır. Dolayısıyla tüm bankalarda sorgulanan kredi notları aynı çıkacak ve Kredi Kayıt Bürosu’ndan alınıp sizlere iletilecektir. Bir kaç bankadan kredi notu sorgulamak yerine tek bir bankadan yada Findeks.com üzerinden kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Yani farklı bankalardan öğrenilebilen kredi notu size sadece “maddi zarar” oluşturacaktır ve farklı yerlerde kredi notunuzu sorgulamanın bir anlamı yoktur.

E-Devlet Kredi Notu Sorgulama

Henüz turkiye.gov.tr yani e-devletten kredi notu sorgulama mümkün değildir. E-devlet dışında telefondan sms göndererek, banka internet şubesinden, Findeks sitesinden kredi notunuzu öğrenebilirsiniz.

Kredi Notu Sorgulama Ekranı

Acil olarak krediye ihtiyaç duyuyorsanız kredi notunuzun yüksek seviyede yer alması gerekmektedir. Ortalama olarak söylemek gerekirse bir kişinin bankalardan kredi çekebilmesi için en az 1300 üzerinde kredi notu olması gerekmektedir. Eğer bu seviyenin altında bir kredi notunuz varsa sizde uygulayacağınız finansal hareketlilik ile kredi notunuzu yükseltebilir ve sonrasında tüm bankalardan ihtiyaç, taşıt yada konut kredisi çekebilirsiniz. Diğer yandan kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2018 sayfamızda belirtildiği üzere, ipotek yada teminat, kefil gibi şeyler banka tarafından istenebilmektedir. Sizde bu konu aracılığıyla kredi notu sorgulama sitesi adreslerini bulabilir ve hemen kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Findeks üzerinden de üye olduktan sonra Tc ile kredi notu sorgulama yapabilirsiniz.

Kredi notu nasıl yükselir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir