SMS Mesaj Göndererek Kredi Notu Sorgulama

featured

Kredi Kayıt Bürosu (KKB) üzerinde kayıtlı olan Findeks puanınıza mesajla kredi notu sorgulama yapabilirsiniz. Sizde tek bir sms ile kredi notu sorgulaması yapabilirsiniz.

 

Kredi Kayıt Bürosu (KKB) sisteminde kayıtlı tutulan kredi notu, günümüzde çok önemli bir hale gelmiştir. Öyle ki, kredi çekmek için en önemli etkenin kredi notu olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Teknolojinin ve mobilin gelişmesiyle birlikte cep telefonumuzdan tek bir mesaj göndererek kredi notu sorgulama yapabilirsiniz. Kredi notunuzu yine gönderdiğiniz mesajdan kısa zaman sonra yine sms ile öğrenebilir ve ne kadar kredi çekebileceğiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kredi notu öğrenme sms ile

Kredi puanınıza Findeks.com sitesi üzerinden ulaşabildiğiniz gibi, yine TC Kimlik numarası ile de sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Günümüzde kredi notunu sorgulamak için Findeks tarafından belirli bir ücret talep edilmektedir. Bu ücreti ödedikten hemen sonra notunuzu öğrenebilir ve ona göre hareket edebilirsiniz. Bilindiği gibi, bankalara kredi başvurusu yapıldığında banka yetkilileri, kredi notunu, kişinin sicilini ve gelir durumunu incelemektedir. Bu incelemeler sonucunda uygun görüldüğü taktirde kredi onaylanmaktadır. Acil paraya ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda bankalara giderek uygun faiz oranlarıyla kredi kullanabilirsiniz.

Güncel içerik: Sms ile kredi notu öğrenme

Nasıl Yapılır?

Turkcell, Vodafone yada Turk Telekom (Avea) gibi operatörlerden, telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra TC Kimlik Numaranız ve Doğum Yılınızı arasında bir boşluk olacak şekilde 1122’ye sms gönderin. 9 TL karşılığında bu sorgulama işlemini başarılı şekilde gerçekleştirin. Sizde sms ile kredi notu sorgulama yapmak istiyorsanız bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. Sizde 2018 yılında tek bir mesaj göndererek kredi notu öğrenebilirsiniz.

Yararlı: Kredi notu kaç olmalı?
Kredi notu sorgulama 2018

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir