Emekli Kredisi Faiz Oranları 2021

featured

Türkiye’de yüzbinlerce emekli bankalardan ihtiyaç durumunda kredi kullanıyor. Peki emekli kredi faiz oranları 2021 yılında nasıl ve yeni kampanyalar var mı?

 

Bankaların gözünde en güvenilir müşteri grubu olan emekliler, ihtiyaç durumlarında bankalardan kolaylıkla kredi alabilmektedir. Emekli kredi faiz oranları 2021 yılındaki kampanyaları ve bankaların sunduğu fırsatları bu sayfada toplayacağız. Kredi Bankalar sitesi, her an güncel ve yenilikçi çalışmalarıyla beraber tüketicilerin en uygun faiz oranıyla kredi kullanabilmesi için hizmet vermektedir.

Emekli Kredisi Faiz Oranları
2021 yılında emeklilere özel olarak çoğu banka kredi kampanyası sunmaktadır. Emeklilerin devlet güvencesinde ve kesin bir geliri olduklarından dolayı bankalar emeklilere kredi vermeye sıcak bakarlar. Kredi notu normal seviyenin altında yer alsa bile emekliler çoğu bankalardan kolaylıkla kredi çekebilirler. Bu sayfada sizlerin daha uygun koşullarda ihtiyaç kredisi kullanabilmenizi için bankaların faiz oranlarını sıralayacağız. Ayrıca şunu da belirtelim, maaş aldığınız Ptt yada bankadan kredi alma zorunluluğunuz yoktur, kredi başvrusunu siz belirleyebilirsiniz. Ayrıca bazı dönemlerde Ptt’den emeklilere özel kredi veren bankalar oldukça yüksek faiz oranları sunmaktadır, oysa ki normal bankalara giderek yada internet üzerinden kredi başvurusu yaparak daha uygun koşullarda ve düşük faizlerle kredinizi çekebilirsiniz. İşte bankaların 2021 yılında emeklilere özel olarak sunduğu kredi faiz oranları ile kampanyaları. Aşağıda yer alan faiz oranları 20.000 TL 36 ay vadeli emekli kredisi için hesaplanmış olup, bazı bankalarda vade sayısı ve miktar değiştikçe kredi faiz oranı da değişebilmektedir. Bazı bankaların hesaplamalarında miktarda değişiklik yapmış olabiliriz.

Emeklilere İhtiyaç Kredisi Veren Banka Faiz Oranı
Akbank %1,61
TEB %1,45
İş Bankası %1,50
ING %1,49
QNB FİNANBANK %1,33
Şekerbank %1,49
ICBC %1,56
Fibabanka %1,59
Garanti BBVA %1,64
Ziraat Bankası %1,75
Halkbank %1,79
Vakıfbank %1,79
Yapı Kredi %2,03
Denizbank %2,17

Hesaplama tarihi: 18 Ocak 2021

 

Buna da bakabilirsiniz: İhtiyaç kredisi faiz oranları 2021

 Emekli kredi faiz oranları bu yıl geçen yıla göre azda olsa artış göstermiştir. Ayrıca sitemizde yer alan Ptt kredilerini ve faiz oranlarını da incelemenizi öneririz.

Ptt kredi başvurusu
Emekliler ne kadar kredi alabilir
Emeklilere kredi veren bankalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir