Gelir Belgesiz Şartsız 10 Bin TL Kredi Veren Bankalar

featured

Bir çok çalışmayan kişiler bankadan kredi almakta zorluk çekmektedir. Peki gelir belgesiz ve şartsız kredi veren bankalar hangileridir? Hangi bankalardan gelir belgesi olmadan kredi çekebiliriz?

 

Gelir belgesiz kredi almak kimine göre çok zor olsa da bu yazımızı okuduktan sonra sizde hemen şartsız kredi başvurusu yapabilirsiniz. Düşük limitli ihtiyaç kredisi veren bankaların tamamına gelir belgesiz ve kefilsiz, şartsız şurtsuz kredi fırsatlarını sizlere sunmaktadır. 10 bin tl kredi için bir çok banka yeni müşteriler ararken, kefil şartı yada gelir belgesi istememektedir. Denizbank, Garanti Banaksı, İNG Bank, TEB, İş Bankası 10 bin tl jredi için gelir belgesiz kredi veren bankalar arasında yer almaktadır.

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

 

 

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar Belge İstiyor mu? Kredi Üst Limiti
N Kolay Kredi istenmiyor 30.000  TL
CEPTETEB istenmiyor 30.000  TL
Enpara istenmiyor 30.000  TL
Odeabank İsteyebilir 50.000  TL
ING Bank İsteyebilir 35.000  TL

Anında Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Acil olarak nakit paraya sıkıştım diyorsanız gelir belgesi olmadan kredi sunan bu bankalar işinize yarayabilir. Şuan için bankalar yeni müşteriler bulma adına bu tür kredilere yoğunlaşmış olup şubeye gitmeden bile kredi başvurularını onaylamaktadır. Online başvurularda bir kaç dakika içerisinde kredi başvurusunu yapabilirsiniz. O halde gelin 10.000 TL anında kredi başvurusu nasıl yapılır ona bakalım. Bunun için en hızlı yöntemlerden birisi de Sms ile yapılmaktadır ancak biz internet bankacılığından başvuru yapılmasının daha etkili olduğunu söyleyelim.

İlgili: Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar

Maaş Bordrosuz Kredi Veren Bankalar

Sigortalı olarak bir yerde çalışmıyorsanız dert etmeyin, maaş bordrosuz yani belgesiz olarak bir çok banka kredi vermektedir. Genellikle 10.000 TL ihtiyaç kredisi onaylanan bu bankalara başvuru yaparak anında kredi alabilirsiniz. Aşağıda yer alan bankalardan şartsız olarak kredinizi kullanabilirsiniz.

 

 

  • DenizBank
  • Garanti Bankası
  • İş Bankası
  • TEB Bankası

 

 

  • ING Bank

Yukarıda yer alan bankalar gelir belgesiz kredi başvurusunu online yollarla yaparak sizde aynı gün içerisinde kredinizi kullanabilirsiniz. Bu bankalar kendi bünyesinde kredi başvurularını değerlendirmeye alıp uygun gördüklerini onaylayarak kredi vermektedir. Kişilerden herhangi bir belge istenmediğinden dolayı, kredi sicili ve kara liste sorgulaması yapılmaktadır. Yani kredi notunuz, gelir belgesiz kredi çekmeye uygun olması gerekmektedir.

Bakın: İhtiyaç kredisi faiz oranları 2018

Gelir Belgesiz Kredi İçin Kredi Notu Kaç Olmalı?

Bankalardan çekilecek olan 10.000 TL ihtiyaç kredisini gelir belgesiz olarak almak isteyenler için kredi notu çok önemlidir. Kredi notu riskli yada çok riskli grupta yer alan kişilere asla kredi onaylanmaz. 1400 üzerinde yer alan kişiler kolaylıkla kredi çekebilirken, bu notun altında olan kişiler de gelir belgesi, kefil gibi şartlar aranabilir.

Kredi notu 500 olana kredi veren bankalar
Senetle borç veren yerler

Gelir belgesiz kredi almak isteyen kişiler bu şartları yerine getiriyorsa bankalardan kolaylıkla anında kredi alabilirler:

1. Sicilinizin temiz olması ve kara listede olmamanız gerekiyor.
2. Kredi notunuz 1400 üzerinde yer alması lazım. Bankalar düşük kredi notuna kolay kolay kredi vermezler.
3. Kefilsiz belgesiz kredi almak isteyenler, bankalarda vadeli mevduat, maaş ödemesi, kedi kartı hesabının bulunması ve banka ile geçmiş ödemelerde sorun yaşanmaması gerekiyor.
4. Gelir belgesiz kredi talebinde bulunacak olanlar bankadaki hesaplarınızda para olması, eft , havale yada fatura ödemelerinde bankanın size olan güveni tam olması gerekmektedir.

Kefilsiz 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Şartları

Bankaların bazıları 10 bin tl gibi düşük limitli krediler için uygun faiz oranları sunmaktadır. Sadece gelir belgesi olmayan, kredi notu riskli grupta yer alan  kişilerden kefil talep edilebilmekedir. Bu kişiler uygun bir kefil bularak tek bir kefil ile kredi çekebilmektedir. Kredi notu 1100 altında yer alan kişiler de mutlaka gelir belgesi ve istenirse kefil göstermek zorundadır. Ancak kefilsiz olarak kredi çekmek isteyenlerin bankalar tarafından sunulan bazı şartları da tamamlaması istenir.

İNG Bank Gelir Belgesiz Kredi

İNG Bank, yeni müşterilerine özel olarak gelir belgesi istemeden kredi vermektedir. %1,49 faiz oranıyla başlayan 48 ay vadeli krediler için İng Bank sitesine gidebilir yada şubelerine uğrayabilirsiniz. Gelir belgesiz kredi kullanmak isteyenlere özel bu sayfamızı hazırladık. Aklınıza takılan detayları aşağıda bulunan yorum bölümüne sorabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir