Şekerbank Pos Destek Hattı

featured

Şekerbank pos destek hattı ile siz de hemen pos cihazınızla alakalı teknik destek alabilir yada pos ile ilgili her türlü bilgiyi canlı olarak alabilirsiniz.

 

1953 yılından bu yana hizmetine devam eden Şekerbank, ülkemizde esnaflarımızın kaliteli hizmet alabilmesi için her türlü teknolojik gelişmeyi yakından takip ediyor. Şekerbank pos cihazınızın arıza yapması durumunda siz de Şekerbank pos destek numarasını arayabilir, müşteri temsilcisinden canlı destek alarak pos cihazıyla alakalı soruna anında çözüm bulabilirsiniz. Eğer Şekerbank pos cihazınız yoksa, yazı içeriğinde yer alan pos başvuru kanallarından hemen başvurunuzu yaparak Şekerbank üye işyeri olarak pos cihazına sahip olabilirsiniz.

Şekerbank Pos Destek Hattı

444 78 78

Şekerbank pos destek hattını arayarak siz de teknik destek almanın yanı sıra günlük satış raporları, müşteri raporları, nakit akışı, bloke işlemleri, analiz raporları, işyeri bilgileri, pos başvurusu gibi her türlü pos cihazıyla alakalı şeyleri müşteri hizmetleriden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Şekerbank’ta pos cihazınız bulunmuyorsa aşağıda bulunan başvuru linkine tıklayarak siz de işyerinize özel Şekerbank pos cihazı alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Şekerbank’ın pos destek hattı, Şekerbank çağrı merkeziyle aynı numarayı taşımaktadır. Bundan dolayı 0850 222 78 78 numaralı Şekerbank müşteri hizmetleri numarasını arayarak siz de pos destek hattına ulaşabilirsiniz. Bunun için çağrı merkezini aradığınızda “kurumsal” müşteri hizmetleri menüsüne giderek işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Şekerbank pos başvurusu yapmak için tıklayın.

Şekerbank pos cihazına sahip olarak siz de avantajlı pos tekliflerinden yararlanabilirsiniz. Müşterileriniz Mastercard, Visa, Debit markalı kredi kartlarıyla ödeme yapabilmektedir. Tahsilatlarınızda vakit sıkıntısı yaşamadan hızlı ir şekilde işlem yapabilirsiniz. Mail-order pos ile müşterilerin kredi kartlarını fiziksel olarak kullanmadan tahsilat işlemini yapabilirsiniz. Şekerbank pos destek hattını 7/24 arayarak pos cihazıyla alakalı bilgi yada destek alabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir