SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU

featured

Cep telefonununuzdan sms ile kredi başvurusu yapmak için bu sayfaya bakabilirsiniz. Tüm bankaların sms kredi başvuru numaraları ve şartlarını bu başlık altında topladık.

 

Teknolojinin gelişmesiyle beraber bankalar sms ile kredi başvurusu almaya başlamışlardır. Tabi bu 2000 yıllarından sonra olsa da şuanda da aktif olarak sms kredi başvuruları bir çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Hem pratik olması hem de hızlı ve herkesin cep telefonu sahibi olmasından dolayı sms ile kredi, bir çok banka müşterisinin tercihi haline gelmiştir.

SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU

Bankalar müşterilerine hızlı yoldan ulaşmak için televizyon ve internet üzerinden sık sık kampanyalar yaparak müşterilerine duyurmaktadır. Bu yöntem ile yeni müşteriler de edinen bankalar pratik olduğundan dolayı sms kredi başvurusu kampanyalarını her dönemde yenilemektedir. “Anında Kredi, Hemen Onaylanan Kredi, Herkese Kredi” gibi seçenek ve sloganlarıyla bankalar dikkat çekerek kişilerin sms göndererek kredi başvurusu yapmalarını sağlamaktadır. Sizde aşağıda yer alan bankalara cep telefonunuzdan tek bir mesaj göndererek ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Peki bankaların sms ile kredi başvuru numaraları ve şartları nelerdir, gelin birlikte bakalım. Bazı bankalarda ayrınca konut ve taşıt kredileri için de sms kredi servisi kullanılmaktadır ancak bu sayfamızda sadece ihtiyaç kredisi başvuru bilgilerini hazırladık.

Aşağıda yer alan sms içeriği bilgilerindeki tire (-) işareti sms gönderirken boşluk koymanız için belirtilmiştir, yani ” – ” işareti olan yerlere bir boşluk bırakınız.

Ziraat Sms Kredi Başvurusu

Sms İçeriği: TUKETİCİ – T.C. Kimlik No – Kredi Miktarı – Vade – Aylık Gelir  -> 4747

Ziraat Bankası’nda her ihtiyaca çözüm anında vardır. Yukarıda yer alan sms kredi başvuru bilgilerini kullanarak sizde uygun faiz oranlarıyla sunulan krediden yararlanabilirsiniz. En kısa zaman içerisinde kredi başvuru sonucunuz yine başvuru yapılan cep telefonunuza sms ile gönderilecektir.

Ayrıntı: Ziraat Bankası sms kredi başvurusu

Akbank Sms Kredi

Sms içeriği: Kredi – Tc. Kimlik Numarası  -> 4425

Akbank’ta uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi seçenekleri mevcuttur. Sizde cep telefonunuzun sms bölümüne girdikten sonra Kredi ve Tc Kimlik numaranızı aralarında bir boşluk bıraktıktan sonra 4425’e gönderebilir ve anında kredinizi kullanabilirsiniz. Akbank sms kredide en fazla çekilebilecek tutar ise 20.000 TL olarak belirlenmiştir. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Akbank sms kredi başvurusu sayfasına göz atabilirsiniz.

İş Bankası Sms Kredi

Sms içeriği: NAKİT – TC. KİMLİK NO – KREDİ MİKTARI – AYLIK GELİR  -> 4402

İş Bankası sms kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler cep telefonundan sms bölümüne girdikten sonra Nakit, Tc Kimlik Numarası, Kredi tutarı ve aylık geliri aralarında birer boşluk bıraktıktan sonra 4402’ye göndererek başvurularını anında yapabilir. İş Bankası’ndan uygun faizlerle kredi başvurusu yapmak için sms kredi başvurusunu kullanabilirsiniz. Ayrıca İş Bankası internet şubesi yada mobil şubeden de kredi başvurusu hesaplayarak başvurunuzu online olarak yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgiyi İş Bankası sms kredi başvurusu sayfasından öğrenebilirsiniz.

Garanti Bankası Sms Kredi

Sms içeriği: Tc Kimlik Numarası – Kredi Miktarı – Vade Sayısı – Aylık Gelir -> 3390

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında hizmet veren Garanti Bankası’na sms ile kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler Tc kimlik numarası, Kredi Tutarı, Vade Sayısı, aylık net geliri aralarında bir boşluk bıraktıntan sonra 3390’a gönderip kredi başvurusunu yapabilir. Daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler Garanti Bankası sms kredi başvurusu sayfasına göz atabilir.

Denizbank Sms Kredi Başvurusu

Sms içeriği: KREDİM – TC KİMLİK NUMARASI  -> 3280

Denizbank’ta uygun faiz oranlarıyla kredi seçenekleri mevcuttur. Sizde Denizbank sms kredi başvurusunu cep telefonunuzdan sms bölümüne girdikten sonra Kredim, Tc Kimlik numarasını arasında bir boşluk bıraktıktan sonra 3280’e gönderebilir ve başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.İlginizi Çekebilir:  Sms ile kredi notu öğrenme

Şekerbank Sms Kredi Başvurusu

Sms içeriği: KREDİ – TC KİMLİK NO  -> 1953

Şekerbank’a sms ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız cep telefonunuzun sms bölümünü açtıktan sonra aralarında birer boşluk olacak şekilde Kredi , Tc Kimlik Numaranızı yazarak 1953’e sms gönderebilir ve başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Şekerbank’ta sms  ile kredi başvurusunda üst limit ise 50.000 TL olarak belirlenmiştir, daha yüksek kredi kullanmak isteyenler banka şubesine uğrayabilir. Sms kredi ile alakalı daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Şekerbank sms kredi başvurusu sayfasına göz atabilirisiniz.

TEB Sms Kredi Başvurusu

Sms içeriği: Tc Kimlik Numarası  -> 4466

Teb müşterisi olmasanız bile sadece Tc kimlik numaranızı 4466’ya göndererek Teb sms ile kredi başvurusu yapabilir ve kredinizi anında kullanabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi almak isteyen kişiler Teb sms kredi sayfasına göz atabilir.

Odeabank Sms Kredi

Sms içeriği: KREDİM – TC KİMLİK NO  -> 8444

Yapı Kredi Sms Kredi Başvurusu

Sms içeriği: İHTİYAC – TC KİMLİK NO – AYLIK GELİR  -> 4411

Sizde bu sayfa içeriğinden yararlanarak tüm bankalara sms ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bankaların sms numaraları sayesinde cep telefonunuzdan bankanın istediği bilgileri yazarak sms gönderin ve kredi başvurunuz değerlendirmeye alınıp anında size bilgi verilsin. Sms kredi başvurusu özellikle internetin yayğınlaşmasından sonra kullanımı azalmış olsa da günümüzde yinede oldukça fazla kişi kullanmaktadır. Sitemiz üzerinden ayrıca kredi kampanyaları ve bankaların faiz oranlarına göz atarak en uygun krediye anında başvuru yapabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir