5 Bin TL Faiz Kazanç Hesaplaması

featured

5 Bin TL birikmiş paranız varsa bankaya yatırarak değerlendirebilirsiniz. 5 bin tl faiz kazancı ne kadar diye soranlar için faiz hesaplamasını aylık ve yıllık olarak sizlere sunuyoruz

 

Birikmiş paranızı seçeceğiniz bir ya da birden fazla banka üzerinde değerlendirebilirsiniz. 5 bin tl faiz kazancı ne kadar diye soranlar için bu araştırmayı yaptık. Bunun için seçtiğiniz bankaya giderek bir hesap açmalı ve internet bankacılığı üzerinden e-vadeli mevduat hesabı açmalısınız. İnternet bankacılığını kullanarak daha çok kazanmanız mümkündür. Biz kredi bankalar ekibi olarak, sunduğumuz vadeli hesap karşılaştırmalarını e-vadeli faiz oranları üzerinden yapacağız.

5 Bin TL Faiz Kazancı

5 bin lira birikmiş paranızı bankada e-vadeli bir mevduat hesabı açarak değerlendirmeniz mümkündür. Hiçbir şey yapmadan sadece paranızı bankaya faize yatırarak gelir elde edebilirsiniz. Bunun için yüksek meblalara sahip olmanız gerekmektedir. Yani bankada para “ne kadar çok para, o kadar çok para” şeklinde değerlenmektedir. Biz yine de alt gelir grubuna hitaben bu konumuzu hazırladık ve parasını hem bankada güvende tutmak hem de değerlendirmek isteyenlere özel 5 bin lira faiz hesaplamasını ve karşılaştırma tablosunu sunduk.

Benzer konular:
10 bin tl faiz kazancı
20 bin tl faiz kazancı
50 bin tl faiz getirisi
100 bin tl faiz getirisi

5 bin tl aylık faiz kazancı

 

Banka

Faiz oranı Ay sonu net kazanç
Aktif Bank – N Kolay Bono %15,09 53 TL
Fibabanka Kiraz Hesap %14 49 TL
İNG Bank e-turuncu hesap %13,75 48 TL
Akbank %13,50 47 TL
Denizbank %9,10 32 TL
TEB Cepteteb %8,70 30 TL
Vakıfbank %9 31 TL

Bu konumuzda yer alan 5 bin tl faiz hesaplaması karşılaştırma tablosu, bankaların resmi internet sitesi üzerinden alıntılanmıştır. Bankalar, güncel piyasa koşullarına göre hareket etmekte ve faiz oranları düşebilir ya da yükselebilmektedir. En güncel kampanyalara ulaşmak için facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir