Hangi Banka Ne Kadar Faiz Veriyor 2018

featured

2018 yılında paranızı mevduat hesabında değerlendirmeyi düşünüyorsanız, hangi banka ne kadar faiz veriyor diye sizler için araştırdık. Bankaların e-vadeli faiz oranlarıyla hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

 

 Hangi banka ne kadar faiz veriyor, ne kadar para getirir diye sizler için araştırdık. Risksiz ve kesin kazanma yöntemlerinden birisi olan bankadan mevduat hesabı açarak para kazanmaktır. Birikmiş parası olan çoğu kişi bu yöntem üzerinden bankalardan para kazanabilirler. Siz birikmiş paranızı bankaya e-vadeli mevduat hesabına yatırırsınız, banka paranızı değerlendirerek size vaad etmiş rakamı istediğiniz günde hesabınıza yatırır. Yani bankalar sizin paranızla para kazanarak yine size karşılığını vermektedir.
Günlük, haftalık, aylık yada yıllık seçeneklerle paranızı mevduat hesabında değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Bu yöntem ile kısa zaman içerisinde paranızla para kazanırsınız.

En yüksek faiz veren banka

konumuzu inceleyebilirsiniz.

Hangi Banka Ne Kadar Faiz Veriyor 2019

Bu yıl itibariyle bankaların faiz oranlarında geçen yıla göre azda olsa artış olmuştur. Bu durum yine parasını mevduat hesabında değerlendiren kişilere yaramıştır. Peki bankaların faiz oranlarıyla ne kadar kazanılır. Vergi ve masraflar çıktıktan sonra kazanç olarak ne kadar gelir getirir. İşte biz kredibankalar ekibi olarak araştırdık ve sizlere sunduk. Mevduat hesaplarında devlet bankalardan vergi kesmektedir. Bsmv ve diğer vergi isimleri altında devletimiz tarafından parasını mevduat hesabında değerlendiren herkesten alımaktadır. (Bakınız: Bsmv nedir?) Diğer yandan banka siteleri üzerinden meevduat hesaplamalarında bu vergi ve giderler gösterilmemektedir. Burdaki amaç müşteriyi bankaya çekmek ve “biz daha çok para veriyoruz” imajı oluşturmaktır. Mevduat için hesaplama yaparken düşürülen vergileri de göz önünde bulundurmanızda yarar var.

 

FAİZ HESAPLAMASI:

 
10.000 tl faiz hesaplaması
20.000 tl faiz hesaplaması
50.000 tl faiz getirisi
100.000 tl faiz kazancı
Bu sitede yer alan bankaların e-vadeli hesap faiz oranları, bankalar tarafından piyasa koşullarına göre artabilmekte yada azalabilmektedir. Bankaların belirtmiş olduğu faiz oranı belirli bir süre için olabilmekte (hoşgeldin faizi), ayrıca bazı vergiler çıkarıldıktan sonra net faiz oranı müşteriye yansıtılmaktadır.

Yukarıdaki mevduat hesabı faiz oranları 2019 yılına ait olup, bankalar piyasa koşullarına göre değişiklik yapabilmektedir. Bu durum, her bankanın kndi insiyatifine olmakla beraber sitemizdeki bilgiler %100 olarak bankaların oranlarıyla kesin olmamaktadır. Bu faiz oranları dediğimiz gibi anlık olarak güncellenebilmektedir. Biz sık sık bu oranları takip ederek sitemizde güncellemeler yapmaktayız. Bu konu üzerinden araştırma yaparak hangi banka ne kadar faiz veriyor sorusuna cevap buldunuz. Daha detaylı bilgiye ulaşmak istiyorsanız sizde aşağıdaki yorum bölümümüzü kullanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir