Şekerbank Cep Telefon Numarası Güncelleme

featured

Şekerbank numara güncelleme işlemini yaparak bankada kayıtlı cep telefon numaranızı değiştirmek için bu sayfaya bakabilirsiniz.

 

Bankanızda adınıza kayıtlı cep telefon numaraları, güvenlik önlemleri gerekçesiyle her zaman güncel tutulmalıdır. Siz  de numaranızı değiştirdiğiniz anda bunu bankaya iletmeli ve numaranızı değiştirmelisiniz. Şekerbank numara güncelleme talebinizi bankaya ileterek siz de hemen numaranızı değiştirebilirsiniz. Bildiğiniz gibi bankada kayıtlı cep telefon numaranız güncel değilse, bankanızın internet şubesi ve mobil şubesini kullanamazsınız.

ŞEKERBANK NUMARA GÜNCELLEME

Şekerbank’ta kayıtlı cep telefon numaranızı hemen değiştirmek istiyorsanız, en yakın Şekerbank şubesini kimlik belgenizle ziyaret etmeniz gerekmektedir. Şekerbank banka şubesinde bulunan müşteri temsilcileri aracılığıyla dolduracağınız “numara değiştirme talep formu” imzaladıktan sonra, anında numaranız sisteme eklenecek ve güncelleme işlemi yapılacaktır. Ayrıca numarasını farklı bir operatöre taşıyan kişiler sistem tarafından otomatik olarak “sim kart bloke” işlemi uygulanmaktadır. Böyle bir durumla karşılaştıysanız aşağıdaki konu sizin için yararlı olacaktır.

İLGİLİ: Şekerbank sim blokesi kaldırma

Yukarıda yer alan sim blokesi kaldırma işlemine bakarak, bankanın sistemi tarafından otomatik güvenlik önlemi olarak aldığı sim kart blokesini kaldırabilirsiniz. Konu içeriğinde de dediğimiz gibi, Şekerbank numara değiştirme işleminin onaylanması için Şekerbank şubesine gitmeniz gerekmektedir. Geçtiğimiz yıllarda Şekerbank müşteri hizmetlerini arayarak numara değişikliği yapılıyordu ancak güvenlik önlemlerinin arttırılmasıyla beraber artık numara değişiklikleri sadece banka şubelerinden yapılmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir