TURKCELL Yurtdışı Kullanım Açma Kodu

Yapacağınız birkaç basit işlemle yurt dışından telefonunuzla arama yapabilir, sms atabilir, gelen aramaları cevaplayabilir ve internete girebilirsiniz.Turkcell  yurtdışı kullanıma açma için başvuru işlemini bizzat hat sahibinin yapması gerekmektedir. Siz de hattınızı yurtdışına açtırarak yurtdışında kolaylıkla Turkcell’i kullanabilir, arama yapabilir, sms gönderebilir veya interneti kullanabilirsiniz. Ayrıca Turkcell yurtdışı paketleri satın alarak TL bitme sıkıntısı da yaşamazsınızç

TURKCELL YURTDIŞI AÇMA

Hazır kart kullanıyorsanız *111# arama tuşuna ücretsiz olarak tuşlayıp, hattınızı yurtdışında kullanıma açtırabilirsiniz.

Turkcell Hesabım sayfasına kullanıcı şifrenizle giriş yapın. Sol menüde yer alan “Ayarlarım” sekmesine tıklayın. “Çağrı ayarlarım” seçeneğinde yer alan yurt dışı kullanım seçeneğini açık yani aktif hale getirin. Telefonunuzu yurt dışında kullanabilirsiniz.

SMS ile yurt dışı kullanıma açma: Hattınız faturalı ise ROAM yazıp 2222’ye ücretsiz SMS göndererek,ULUSLARARASI, ULUS, ROAMING veya ROAM yazıp 2222’ye kısa mesaj göndererek hattınızın Yurtdışında Kullanıma açık olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Eğer hattınız Yurtdışında Kullanıma kapalıysa ULUSLARARASI yazıp 2222’ye göndererek hattınızı Yurtdışında Kullanıma açtırabilirsiniz. Hattınız faturasız ise *111#’i ücretsiz olarak tuşlayıp arayarak, hattınızı yurt dışında kullanıma açabilirsiniz.

Yurtdışında internet kullanımını kapatmak istiyorsanız IPTAL YURTDISI INTERNET yazıp 2200’e ücretsiz gönderin. Açma işlemi için YURTDISI INTERNET yazıp 2200’e smsinizi ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

 

 

444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak hattınızı Yurtdışında Kullanıma açtırabilirsiniz.

Telefon hattınızı yurt dışı kullanıma açtıktan sonra hattınız; arama, sms ve internet kullanımına otomatik olarak açılır. Eğer sadece arama ve sms hizmetlerinden faydalanmak, internet kullanmak istemiyorsanız; IPTAL YURTDISI INTERNET yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Açma işlemi için YURTDISI INTERNET yazıp 2222’ye ücretsiz smsgönderebilirsiniz.Turkcell hattınızı yurt dışında paketler dahilinde kullanmak istiyorsanız size uygun paketi Hesabım sayfasında Yurt dışı internet seçeneği altında bulabilirsiniz.

Diğer operatörler:

Turk Telekom yurtdışı açma

 

Siz değerli okuyucularımıza Turkcell Hattını yurtdışı kullanıma açmaya dair bilgilerimizi sunduk .Mobil telefon hattınızı yurtdışına çıkmadan önce ya da yurtdışındayken kullanıma açtırabilirsiniz. Yapacağınız birkaç basit işlemle yurt dışından telefonunuzla arama yapabilir, sms atabilir, gelen aramaları cevaplayabilir ve internete girebilirsiniz. Yurtdışında kullanıma açtırma işlemi sadece hattın yasal sahibi tarafından yapılmaktadır. Gerekli evraklarla bir Turkcell İletişim Merkezleri’ni ziyaret ederek, hattınızı yurtdışında kullanıma açtırabilirsiniz. Keyifli seyahatler dileriz.

Turkcell yurtdışı paketleri: https://www.turkcell.com.tr/yurt-disi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir