İş Bankası Cumartesi Eft Saatleri

featured

Türkiye’de hizmet veren bankalardan birisi olan İş Bankası cumartesi eft saatleri, haftasonu eft olur mu diye merak edenler bu konudaki bilgilerden yararlanabilir. Normalde 09:00 ile 17:00 arasında eft yapılırken…

 

Son zamanlarda bir çok İş Bankası müşterisi tarafından merak edilen bir konuya açıklık getirdik. Kredi bankalar bilgi paylaşım portalı olarak sizlere kesin ve doğruluğu kanıtlanmış içerikler hazırlıyoruz. Bu içeriğimizde ise İş Bankası cumartesi eft yapılır mı? sorusuna cevap aradık. İşte haftasonu eft olur mu diyenler için kaynak niteliğinde bir konu.

İş Bankası cumartesi eft saatleri

EFT (Elektronik Fon Transferi), her bankada kullanılıyor ancak tüm eft işlemlerini Merkez Bankası onaylaması gerekmektedir. Eft nedir diye soranlar için de, bir banka müşterisinin farklı bir banka hesabına para gönderilmesi işlemine diyebiliriz. Yani İş Bankası’ndan Ziraat Bankası’na yada diğer bankalara para gönderebilmek için EFT kullanmanız gerekmektedir. İş Bankası’nda ve diğer bankalarda hafta sonu günleri (Cumartesi, Pazar) eft yapılamaz. Bunun nedeni ise Merkez Bankası haftasonu ve tatil günlerinde kapalıdır. Ancak ileri tarihli bir eft talebi oluşturarak haftanın ilk iş günü yani pazartesi eft işleminiz tamamlanacaktır.

İş Bankası cumartesi havale yapılır mı?

İş Bankası’ndan dilediğiniz an cebe havale yada havale işlemlerini yapabilirsiniz. Banka bünyesinde yapılan para transferlerinde cumartesi ve pazar da dahil olmak üzere haftanın her günü 7/24 yapılabilmektedir. Ayrıca İş Bankası cebe havale nasıl yapılır? konusundan daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tüm bankaların eft saatlerine göz atmak istiyorsanız eft saati konumuzu inceleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir